Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyiyim gülnihal ablacım , sen nasılsın ,bıraktıgım gıbısın bayılıyorum senın bu azminee
bı bakım dedım neler yapıyosunuz ipin ucunu kacıran varmı dıye :).. benımkı kaçtı daa :):)..
arada okuyorum sızı , özlemcımde gelmıs sanırım ıns o da verır kılocuklarını ,
aylincikte sözlenmiş tebrık edıcem onu da bırazdan ,
neslihancım merhaba tatlımm ,
teşekkür ederim canım..ben de sana azim bulaşsın inşallah
neslihan alya bebek yeğen mi?
sen nerelerdesin bakimmmben sana küstümmmaillerime cevap vermiyosun
evet ablacım,kardeşim gibi sevdiğim birinin kızı oldu dün
Allah sana da nasip etsin inşallah...
6.TAKIM 203. ETAP ETAP SONUNCUSU
Naz ( 56,8 / 56,8 / 0,00 / 0,00 % )
blackandwhite ( 66,9 / 66,9 / 0,00 / 0,00 % )
safinaz 84 ( 56,0 / 56,0 / 0,00 / 0,00 % )
petunyaaa ( 58,6 / 58,5 / 0,1 / 0,17 % )
kumsal ( 56,0 / 58,5 / -2,5 / - 4,46 % )
kirazz_z ( 76,5 / 77,8 / -1,3 / -1,70 % )
mimu ( 73,4 geri dönmek üzere ayrıldı .
denizyerlitaş ( 79,8 / 81,0 / -1,2 / -1,5 % )
ebi_ ( 67,8 / 66,3 / 1,5 / 2,21 % )
melek ( 73,4 / 73,4 / 0,00 / 0,00 % )
6.TAKIM TOPLAM KİLO ( 591,8 / 595,2 / -3,4 / -0,57 % )
miraycımm bak ne buldum
sen nerelerdesin bakimmmben sana küstümmmaillerime cevap vermiyosun
evet ablacım,kardeşim gibi sevdiğim birinin kızı oldu dün
ahh 73.4 den 79.5 e geçiş göz açıp kapayıncaya kadar oldu senin kilon aynı ne güzel ahh ahhh şimdi ben kendimi nerelerden atayımmm :26::26:
ne maili kuzum, benım 7/24 acık mailim gelmıyo bana bişi,ben en son kadınlar gununu kutladımm cevap yazmadın ,herhalde patronu basında giremıyo diye düşündüm
ben ayni kosturuyorum ev is gerci benim avantajim evde de calisabilmek..
yeni bir syeler yapiyoruz taki ile ilgili bir alisveris sitesi zamanla takidan baska seylerde olacak onlarla ilgileniyoruz iste
bittigi zaman sitenin adresini bu yanlarda ki ekranlarda da gorebileceksiniz kadinlar kulubune de reklam verecegim
simdi reklam olmasin diye adini yazamiyorum
guzel seyler olacak ins.
bebek konusunda hicbirsey yapmiyorum sogudum valla hastanelerden
oyle iste farkli bisi yok bende
hülyacımm ne güzel haftasonun güzel geçmiş,cuma için iyi bi başlangıç yapmış oldun artı başlamayarak
herkesin bakış açısı farklı işte,neyseki seni azimlendirmiş söylenenler,hadi bakalım nisana az kaldı
özlemcim çok geçmiş olsun canım,benim haberim yoktu:26::26:sen azimli hatunsun tekrar istediğin kiloya inersin eminim canım
evet elifim acının metayı hızlandırdığı doğrubende menülerime genelde eklemeye çalışıyorum
hoşgeldin ablacık,nasılsın
meleğimm seni tekrar takımda görmek ne kaa hoş
kuzuu ben bu takıma 88 le girdim daha yeni yeni o hallerime döndüm,sende çok fark yok bence mirayım,çabuk toparlarsın
3-4 gündür açmadım senden cevap gelmeyince,kadınlar günü mailinide yeni gördüm iyimi
ama ben öncesinde sana nasılsın,iyimisin diye mail attım baktım 2-3 gün cevap gelmedi,herhalde müsait değil dedim,hatta esraya soracaktım görüştünmü hiç diye:26::26:
hoşbuldum neslicim nasılsın?
parça parça gidiyorum bu sefer ilk hedefim 77 sonra 75 ve en düşük gördüğüm rakam 72 asıl ondan sonra daha çok uğraşmam lazım çünkü hiç daha altına inmedim ahh şu 6 ile başlayan rakamları görebilecekmiyim:/ canım sen ne kadar da düştün:/
Sabah: kalkar kalmaz limonlu su içtim.
1 çay bardağı badem
az peynir
5-6 zeytin
4 adet gün kurusu
yeşil çay
Öğlen:
Tavuk göğsü arasında ıspanak vardı
Zeytinyağlı patlıcan-yeşil mercimek salatası-mantar (hepsinden 1 kaşık)
Yoğurt
Şekersiz çay
az önce başka bi diyet sitesinde biri çok hoş bişey yazmış.aktarayım kızlar..lütfen bir yorum da siz yazın.korkmayın kalori harcamazsınız diyordu
canim findigi kavrulmamis olarak tuketsen olmaz mi:26:limonlu su ne ise yariyor acaba :26: 2-3 aydir bende içiyorum sabahlari ama bi faydasini görmedim sanki :26:
nerdeee yorum yazmayla kalori harcansaydi kk'ya is basvurusunda bulunurdum yorumcu olmak için
-----
Bugün ne yedim, ya da ne yemedim desem daha kolay olur
ya su findigi almicam diyorum yine aliyorum dayanamayip.. çok seviyorum napim
Sabah ne güzel kitir ekmekli, peynirli, salatalikli kahvaltimi yaptim, tam evden cikcakken aklima gelen findik paketinide aldim ciktim
yarisini yedim heralde en az 1000 kalori yapiyor yaa yok böyle bisey
Sabahki yediklerim 200 bile yapmiyor...
öglende hafif yedim 300 kalorilik noodle'imi yedim yine..
yaninda bi meyveli yogurt..
bol yesil çay..
spor (-200 kalorilik)
2 lt. su...
Yinede bu haftadan umudum var
az önce başka bi diyet sitesinde biri çok hoş bişey yazmış.aktarayım kızlar..lütfen bir yorum da siz yazın.korkmayın kalori harcamazsınız diyordu
Sabah: kalkar kalmaz limonlu su içtim.
1 çay bardağı badem
az peynir
5-6 zeytin
4 adet gün kurusu
yeşil çay
Öğlen:
Tavuk göğsü arasında ıspanak vardı
Zeytinyağlı patlıcan-yeşil mercimek salatası-mantar (hepsinden 1 kaşık)
Yoğurt
Şekersiz çay