Selamhosgeldin arkadasim en güzel takima geldin reklam yapayim azcik
bu arada kızçeler mimu benim 6.takımdan arkadaşım,beraber güzel günler geçirmiştik,azimli,sevecen,sıcakkanlı biridir,hemen kanınız kaynayacaktır eminim
ne güzel mirayım sen abartmadan firene basabilmişsin ben evlendikten sonra bi koyverdim 81 lere çıktım,dukanla 71 e düştüm sonra tekrar saldım en son 90 a ramak kalmıştı5-6 aydır diyetisyen kontrolünde vermeye çalışıyorum ama eskisi kadar çabuk gitmiyo,ne yapalım az gitsin kalıcı gitsin,birde bebek düşünüyoruz artık o yüzden zayıf hamiş kalmak istiyorum
ee sende varmı bişiler,nişan,evlilik:26::26:
çok sıcakkanlı bir karşılama oldu teşekkürler:)
dukandan sonra hemen alıyorsun gerçekten bugünden itibaren karataya başladım gayet mantıklı geldi :) umarım hemen veririm çünkü geçen hafta sözlendimmmm :))zayıf bir gelin olmak istiyorum bu süreçte desteeğinize ihtiyacım var
hayirli ugurlu olsun, Allah tamamina erdirsin insallahdügünü ne zamana düsünüyosunuz ?
teşekkür ederimmm :) amin inş...düğün seneye olacak ama bi aksilik olmazsa mayıs da nişan var ve benim o fotolar da 1 gram fazlalık görmeye tahammülüm yok :)))
aman hem az kalmis hemde daha varkarisik bisey
ama azcik azimle gider illaki
kaç kilo fazlan varki canim?
benim boyum 1.83 şu an 78 im 66 67 olmak istiyorum ama bi 65i görsem hiç fena olmaz :)
hosgeldinMerhabalar;
T_L'nin daveti üzerine geldimm süprizlere bayılırım daheycanlandım biraz
bu arada kızçeler mimu benim 6.takımdan arkadaşım,beraber güzel günler geçirmiştik,azimli,sevecen,sıcakkanlı biridir,hemen kanınız kaynayacaktır eminim
günaydın kızlar bende aranıza katılmak istiyorum her hafta kilo bildirimi mi yapmam gerekiyor
gunaydin fistiklarrrrrrrrrr
ya bismillah diyerek actik bakalim tükkani
kahvaltimi yaptim yesil cayimi iciyorum
calismaya baslamadan once size yazayim dedim
sabah:
yarim paket ulker altinbasak
1 dilim peynir
yarim elma
yesilcay
günaydın kızlar bende aranıza katılmak istiyorum her hafta kilo bildirimi mi yapmam gerekiyor
herkesee günaaydın maaleseff sabah tartıldıım ve 79.5 um 1 haftadır tartılmıyordum ./kendimi 78 sanıyordum
akşamda bi mercimek çorbası ve bi türk kahvesi içtimm
sinemnaber fıstık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?