merhaba kızlar bu ara hastanade işlerim var giremiyorum.kızımın tahlilleri var onları yaptırıyorum sonrada ben tahlil yaptıracam .bütün günüm hastanede geçiyor eğer izinli olursam sevinirim.haftayada babamı götürecem.hemşireyim diye her doktora giden benide yanına alıyor .
haftaya izinli olabilirmiyim nesli şimdiden teşekkürler
bende spor yapamıyorum ama spor yapmak şart yoksa boşu boşuna aç kalıyoruz.kızmı bırakacak yer olsa spor salonuna giderdim yoksa yürüyüşle olmuyor spor salonu daha iyi
çiğdemcim aslında bende hala çizelgeme göre artıdayım ama pazartesi gününe göre baya bi eksideyimnasıl kilo aldıysam artık
sporamı gidiyosun canım,ne kaa güzel,bende bi türlü spor işini oturtamadım
ya bende sporu duzenli hale getiremiyorum bir spor salonuna yillik yazilacaktim esim dedi ki sen hergun spora gitmezsin
evinde kosu bandin var onda duzenli kosmuyorsun
ama yine de sen bilirsin dedi ne yapsam bilmiyorum :26:
ya ben gittim 1 ay ama devam konusu gerçekten zor yazın daha kolay oluyor yinede kışın hasta oluyorsun gitmiyorsun soğuk oluyor terli çıkarım diye gitmiyorsun yazın daha kolay yazın da ben spor salonuna gideceğime denize giderim diyorum. plaj spor salonundan yakın :)))
kızıma geçen sefer doktor akdeniz anemisi taşıyıcısı olabilir demişti.tahlil yapılıyor ailede hiç yok ama bu sefer başka doktora götürdüm değil dedi. kafam karıştı bakalım tahlilleri ne çıkacak
kızıma geçen sefer doktor akdeniz anemisi taşıyıcısı olabilir demişti.tahlil yapılıyor ailede hiç yok ama bu sefer başka doktora götürdüm değil dedi. kafam karıştı bakalım tahlilleri ne çıkacak
selam millet
dün giremedim.nasılsınız bakiiimm...
benim diyet güzel gidiyor..akşam 7 gibi yemeyi bırakıyorum.öğleyin sebze yemişsem akşam protein almaya çalışıyorum..ama ara verince tekrar diyet moduna girmek hakkaten zormuş.önceki 27 kiloyu daha azimle vermiştim..şimdi bir de "amaaann zaten çok kilolu değilim" diye düşünüyorum ya ...o da çok etkili...önümdeki 10 kiloyu vermek daha zor olacak gibi görünüyor..
ama ne demiş şairolacaaakkk...olacaaaakkkk
üstüme bol gelen 38 i giyip "ay bu yaştan sonra 36 mı alayım" demek istiyorum
işten 4 te çıkıyoruz..4.10 da evdeyim..suyu bi elime alıyorum kayısıları diğer elime,yanına bir de elmayemek öncesi böyle bi aram var..saat 6 da yemeği yiyorum.7 ye kadar atıştırıyorum..bir ceviz atıyorum ağzıma..sonra bi tur daha mutfak birkaç fındık atıyorum..öyle işte..ama 7 de yemek bitiyor..mutfak ziyaretlerim bitmiyor..belki 20 kere turluyorum sabaha yerim ..sabaha yerim diyorum kolay değil.....
esramm bende nihayet şeytanın bacağını kırdımkilom bu sabah itibariyle 75,6
pazartesi günü 78,4 çıkmıştım
bu sabah 75,6
3 günlük amerikan kalp vakfı diyeti yaptım,listede yazan herşeye uydum sadece kavun hariçher akşam vanilyalı dondurma yiyerek kg verdim,tabi bi kısmı ödemdi ama tekrar eksiye geçtim ya çokkk mutluyum
ödem bile olsa böyle kılo vermek harıka bı duygu
ben emınım 84 düzde çıkabılrdım ama reglym
bu donemde benım eksıye geçmem çok nadirdir
çünkü deli su tutup ödem yapan bi bünyem var
regl dönemınde +3,5ları falan bilirim yanı neyse
haftaya 83 olursam şaşırmıycam:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?