valla abla 4 aydır maaş yok,ve mahkeme kararı ile iflas var ordada,daha doğrusu iflasın ertelemesi,kayyum atanacak ve o yönetecek,neyin ödenip ödenmeyeceğine o karar verecek,durum bu sefer takılmayacak gibi değil yani,bırakıpta gidemiyorum içerde hem maaş alacağım var hemde 13 yıllık tazminatım,gelde çık işin içinden yani
hal böyle olunca stres sıkıntı diyetimede adapte olamıyorum,öğlenleri salata yapmak bile gelmiyo içimden,ama toparlanmam lazım:26::26:
kızlar merhaba bu hafta artıdayım özür dilerim herkesten 4 gündür uyumuyorum kızımın ateşi 39 dan aşağı düşmedi hergün hastanedeydik daha bugün düştü ateşi doğru düzgün diyet yapamadım haftaya toparlarım inşallah
bugün kızımın veli toplanyısı vardı oraya gittim velinin biri anlattı öğretmen kızımı dövüyormuş tokat atınca kafası arkaya gidiyormş acayip sinirlendim şerefsiz şikayet edecem
evet haklısın bu kötü bi durum..ben özel sektörde çalışmadım ama mesela sen bu arada başka bi işe girsen..özlük hakların korunmaz mı..o parayı ve tazminatı alamaz mısın..
özgür yaratıcıdır esra evet.ama inan her çocuk böyledir..ben ne hikayeler duyuyorum bilsen
acele etme canım.önce kızınla sakince konuş..belki o velinin öğretmenle bi sıkıntısı var ve seni de kullanacak.kızının anlattıklarına göre bir de öğretmenle konuş.sonra gerekirse elbette şikayet edersin..Allah yardımcın olsun.inşallah öyle bi durum yoktur
abla zaten eve gelince anlatıyordu kızım öğretmen vuruyor diye başta pek önemsemedim hani hafifçe vuruyordur diye birkaç veli daha söyledi adam resmen tokat yapıştırıyormuş kafası arkaya gidiyor saçı dağılıyor deyince kan beynime sıçradı bir kaç veliden aynı şeyi duydum. pazartesi müdürle konuşucam
özlemcım hıçbır eğitimcinin çocugunu dövmeye hakkı yoktur ...onlar eğitim vermek için orda görev yapıyorlar ayrıca kanunende yok böyle bır hakları .... bır durum varsa veliye bıldirmesı gerekır ,bugun gıtmışsın okula konuşsaydın keşke neden pazartesıye bıraktın
ki ? benim içim rahat etmez böyle bir durumda ilk şikayetinde çocugun gider sorar ve öğrenmeye çalışırdım nedenını .... şikayet etmezdim direk öğretmenle konuşur sebebını sorardım aldıgım cevaba görede müdüre bildirirdim durumu ....
cumadan cumaya giren sayısı arttıtakıma birilerini davet edebilir miyim.malum burda sıkılıyoruz durun aklıma ne geldi..ben de dış kapının mandalı olarak takıma birilerini davet edebileyim..nasıl:)))[/QUOTE
Estağfurullah dış kapinin mandali ne demek... çağır çağır ablam çoğalalim... bende yuruyuse çıktım pazara gidicem hadi sebze önerin bana bu arada su içmek lazım hemen alıyorum
valla abla 4 aydır maaş yok,ve mahkeme kararı ile iflas var ordada,daha doğrusu iflasın ertelemesi,kayyum atanacak ve o yönetecek,neyin ödenip ödenmeyeceğine o karar verecek,durum bu sefer takılmayacak gibi değil yani,bırakıpta gidemiyorum içerde hem maaş alacağım var hemde 13 yıllık tazminatım,gelde çık işin içinden yani
hal böyle olunca stres sıkıntı diyetimede adapte olamıyorum,öğlenleri salata yapmak bile gelmiyo içimden,ama toparlanmam lazım:26::26:
kızlar merhaba bu hafta artıdayım özür dilerim herkesten 4 gündür uyumuyorum kızımın ateşi 39 dan aşağı düşmedi hergün hastanedeydik daha bugün düştü ateşi doğru düzgün diyet yapamadım haftaya toparlarım inşallah
abla zaten eve gelince anlatıyordu kızım öğretmen vuruyor diye başta pek önemsemedim hani hafifçe vuruyordur diye birkaç veli daha söyledi adam resmen tokat yapıştırıyormuş kafası arkaya gidiyor saçı dağılıyor deyince kan beynime sıçradı bir kaç veliden aynı şeyi duydum. pazartesi müdürle konuşucam
bugün kızımın veli toplanyısı vardı oraya gittim velinin biri anlattı öğretmen kızımı dövüyormuş tokat atınca kafası arkaya gidiyormş acayip sinirlendim şerefsiz şikayet edecem
esarcımm yeğen sevgisi çok başka dimi,benimde 2 tane kuzucum var,hele kıza ölüyorum yaa karşılıklı aşk yaşıyoruz
Rabbim hepsine uzun ömürler versin
***1.TAKIM 298.ETAP***
T_N ( 76,1 / ) bildirim yapamadı(tartı olmadığı için)
spirochet ( 86 / 85,8 / 0,2 / 0,23% )
fitsema ( 77,2 / 78 / -0,4 / -0,52% ) geçen hafta bildirimde bulunmadığından kilosu 2 ye bölündü
garden ( 86,1 / 85,3 / 0,8 / 0,93% )
mlkfth ( 80,9 / ) bildirimde bulunmadı
fefilifa ( 74,2 / 74 / 0,1 / 0,13% ) geçen hafta bildirimde bulunmadığından kilosu 2 ye bölündü
tasan ( 69,3 / 70 / -0,7 / -1,01% )
ayluhmx ( 79,7 / 79 / 0,7 / 0,88% )
sebnemguducu ( 62,6 / ) paylaşım ve bildirim yapmadığı için diskalifiye
1.TAKIM ORTALAMASI :0,07 %
listemiz böyle kızlar,melek kaç gündür yok,bildirimde yapmadı,şebnem maalesef 3.hafta bildirim yapmadığı için diskalifiye olucak
kusura bakmayın giremedim internete ben perşembe akşamdan
yaparım bildirimnasılsınız nasıl gidiyor diyet
bu arada kilom 80 olduu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?