muteeehoşgeldin
bende öglen yaptim yatirimimisporumu yaptimda geldim, haklisin canim her pismanligimda ertesi gün spor sart oldu böylelikle kendimi iyi hissedebilirim
manti miii
ciss o ciss
ama zaten kosturmayla yakarsin gibi esracim
valla takim ne güzel gaza gelmis yarin cuma diye mi ki
takim kaptan yardimcisi spirochet'mi ?
spirochet sana sorayim ozaman Neslihan gelemedi bugün heralde, bu hafta benim ilk haftam yarin bildirim yapiyor muyum?
Merhabalar hanımlar..
nasılsınız
ben akşam gidip çılgınlar gibi yemek yemeyi düşünüyorummmmm
dünya üzerınde bukadar yük varrrrr
bi benmı fazla gelıyorum bi benımı kaldıramıyo bu dünyaaaaaaaaaaaaa
akşam halıl sezai isyan şarkısı eşliğinde çilingir soframda tabakların dibini görene kadar yiycemmm:)
kızzz nerelerdesin sen nasılsın??????
1100 kalori 77 kilo için çok az canım...yine sen bilirsin ama bence 1400 hatta 1600 kalori sana ideal..
sınavlarım var, ondan pek giremedim...
arada bakıyorum öyle..
geçici görevde aldım,günde 5 saat calısıyorum su an
sen nasılsın
hanımlar kilo bildirimini kime yazıcaz
benim ö.m hakkım yok nasıl bildiricem
günaydın kızlar,hayırlı cumalar...artık eskisi kadar takıma giremiyorum maalesef,işyeri komple sıkıntılı,sanırım uzun bi sürede böyle devam edecek,isterseniz aranızda bi kaptan seçin,yada yardımcı olarak edacım sen devral..ben takip etmekte zorlanıcam galiba,yine elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım
bu arada bugün tartılamadım,annemlerdeyim malum,sabah geç kalınca evede uğrayamadım,ama kesin artıdayımdır,çokk kaçırdım bu hafta,üstelik regl oldum,saçmaladım iyice,bu sefer kocamdan ayrılmak yaramadı bana
ayrıca sedacım bildirimleri buraya yapıyoruz,özel msj yazmana gerek yok,şimdi bana buraya başladığın ilk kilonu,hedefini ve bugünki kilonu söyle tatlım,bu hafta listeye alalımm seni
dur bakalım güzelim iş yeri hep böyle mi gidecek bana biraz öğret ben idare ederim 1-2 hafta sen yine kaptan kal ben sıkıntılı olduğun sürece idare ederim...
eeeee senin kiloyaaa ne yazacağızzz biz???
***1.TAKIM 298.ETAP***
T_N ( 76,1 / ) tartısı olmadığı için bildirim yapamadı
spirochet ( 86 / / / )
fitsema ( 77,2 / / / ) geçen hafta bildirimde bulunmadığından kilosu 2 ye bölündü
garden ( 86,1 / 85,3 / / )
mlkfth ( 80,9 / / / )
fefilifa ( 74,2 / / / ) geçen hafta bildirimde bulunmadığından kilosu 2 ye bölündü
tasan ( 69,3 / / / )
ayluhmx ( 79,7 / / / )
sebnemguducu ( 62,6 / / ) 2 hafta bildirimde bulunmadığından kilosu 3 e bölündü
jangs (85 / yeni üye hedef
1.TAKIM ORTALAMASI :
edacım liste bu şekilde olucak,şebnem kg bildirmezse maalesef 3.hafta olduğu için diskalifiye olucak,üzgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?