oyyyy kuzum nolmuşsun sen öyle... Allah geçmiş etsin... sen çok dikkat et kendine grip böyle yıkıyorsa seni bağışıklık sistemin çok hassas demektir... hergün sabah ballı ılık süt iç iyi toparlıyorsun ben çok kötüyken içiyordum şimdi extra kalori olmasın diye kestim bak hala boğazım kötü
sınava çok az kaldı ben hazır hissetmiyorum kendimi bayada hasta kaldım diye sınava başvuru yapmaktan vazgeçtim sonbahar döneminde gireceğim hem biraz da yds oturur... şimdi sadece alese yoğunlaşayımda bari ondan güzel bir puan alayım ingilizce biraz beklesin dedim. yaa her dersi her yerde her zaman çalışırım hiç sorun etmemde bu ingilizceyi sakin sessiz bir ortam olmadan çalışamıyorum.
iştahsızlık hastayken tek artı yön herhalde :) yinede sen hasta olmada azmin iştahını kessin :)
sagol edacım :) evet ballı zencefil aç karnına alıyordum bir kaşık sabahları...ama bu hastalıgımda alamadım midem bulandı vs. çok şükür atlattım iyiyim bugün
![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
ahhhhhhhhhh sınavı hiç sorma edacım budün çalışmaya basladım tekrar.ama uzun süre koptum 15 günlük kayıp cok büyük... neyse bir ayı iyi degerlendirmem gerek ama bugün zar zor çalışıyorum canım istemiyor pek.kopukluk oldu ya
![KK14 :ssz: :ssz:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk14.gif)
![KK53 :53: :53:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
ben hazırım sınava ama istedigim notu alabilirmiyim emin degilim. tabi sınav sisteminide bilmiyoruz henüz ne yapacaklar sorularda....bakalım hayırlısı.. bende yds den sonra kpss çalışıcam ..bütün sınavlara giricem heralde
![KK52 :52: :52:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk52.gif)
corba mi icsen :26::26:
gecmis olsun kuzummmm atlattim simdi dimi
cok sukur
ama yine de dikkat et vitaminlerini aksatma meyveni sebzeni bol bol suyunu ic..
ozellikle uzum cekirdegi bagisiklik sistemini kuvvetlendirirmis onu da ihmal etme simdi kuvvetsiz yakalamasin seni pis hastaliklar
kacamak yapmaman da super olmus![]()
canım benim sagol
bugün biraz iştahım acıldı heralde ama tutuyorum kendimi
![KK52 :52: :52:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk52.gif)
yarını bekliyorum ...