oyyyy kuzum nolmuşsun sen öyle... Allah geçmiş etsin... sen çok dikkat et kendine grip böyle yıkıyorsa seni bağışıklık sistemin çok hassas demektir... hergün sabah ballı ılık süt iç iyi toparlıyorsun ben çok kötüyken içiyordum şimdi extra kalori olmasın diye kestim bak hala boğazım kötü
sınava çok az kaldı ben hazır hissetmiyorum kendimi bayada hasta kaldım diye sınava başvuru yapmaktan vazgeçtim sonbahar döneminde gireceğim hem biraz da yds oturur... şimdi sadece alese yoğunlaşayımda bari ondan güzel bir puan alayım ingilizce biraz beklesin dedim. yaa her dersi her yerde her zaman çalışırım hiç sorun etmemde bu ingilizceyi sakin sessiz bir ortam olmadan çalışamıyorum.
iştahsızlık hastayken tek artı yön herhalde :) yinede sen hasta olmada azmin iştahını kessin :)
corba mi icsen :26::26:
gecmis olsun kuzummmm atlattim simdi dimi
cok sukur
ama yine de dikkat et vitaminlerini aksatma meyveni sebzeni bol bol suyunu ic..
ozellikle uzum cekirdegi bagisiklik sistemini kuvvetlendirirmis onu da ihmal etme simdi kuvvetsiz yakalamasin seni pis hastaliklar
kacamak yapmaman da super olmus
güzelim gel katıl tabi ki... takım kaptanımız T_N sana yazar zaten yer var ise katılırsın 2 hafta deneme süresi paylaşımlarına göre takıma alınıyorsun... onun dışında sormak istediğin ne olursa yaz burda olabildiğimiz sürece cevaplarız çoğumuz çalışan evliyiz. o yüzden geceleri ve hafta sonları çok aktif değiliz... ayrıca kimsin kilo durumun nedir çalışıyormusun kendini de anlat tanışalım :) ben eda gıda müh. yim meyve suyunda çalışıyorum. evliyim çoluk çocuk yok insülin direncim ve pko'm var uğraşıp didinip genelde yerimde sayıyorum
günaydddınnnnnnnnn günaydınnnnnnnnnnnnn gençler ve kendını genç hissedenlerrrr
bu haftam allah var cok ıyı gectı,elma diyetine niyetlenmıstım ama yapamadım
onun yerıne daha insani bi diyetle götürdüm haftayı yarına güzel sonuç iletecegim size:)
elmayıda önümüzdekı hafta yapıcam:)
bu ctesi yemege misafirim var oyuzden kaçamak hak helal bana:)
mantı acmayı düşünüyorum:)
neyse böyle işte
sizlerde ne var ne yok
melek nerelerde yahu sesi solugu cıkmıyo
eda kız o nasıl bir varlık dökümüdür yaaa,çoluk çocuk yok ama insülin direncim var elelrınızden öper gibi:)
çok güldüm yaaaaaa
sagol edacım :) evet ballı zencefil aç karnına alıyordum bir kaşık sabahları...ama bu hastalıgımda alamadım midem bulandı vs. çok şükür atlattım iyiyim bugüninşallah seninde tamamen geçer canım hastalıgın...
ahhhhhhhhhh sınavı hiç sorma edacım budün çalışmaya basladım tekrar.ama uzun süre koptum 15 günlük kayıp cok büyük... neyse bir ayı iyi degerlendirmem gerek ama bugün zar zor çalışıyorum canım istemiyor pek.kopukluk oldu ya
ben hazırım sınava ama istedigim notu alabilirmiyim emin degilim. tabi sınav sisteminide bilmiyoruz henüz ne yapacaklar sorularda....bakalım hayırlısı.. bende yds den sonra kpss çalışıcam ..bütün sınavlara giricem heraldebu gidişle alese de giricem ..sende biliyorsunki canım süre önemli aleste.. o nedenle bol bol deneme çözerim sadece...
canım benim sagoliyi oldum cok şükür ..bugün dahada iyiyim.. meyve yiyorum eskisinden de cok :) gitsin pis hastalıklar gelmesinler birdaha ...allah hepimize sağlık versin canlarım :13:
bugün biraz iştahım acıldı heralde ama tutuyorum kendimi
yarını bekliyorum ...
anaaaa..doluşmuşlar buraya..burası benim yerim , gidin hadi ne güzel kendim çalıp..kendim söylüyordum
waaooowwww.....
efem hemen bu alkışların akabinde içtiğiniz bir bardak dolusu sularınızı göreyim hadi hadi hadi hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
günaydınnnn güzelimm...
elmada elma her okuduğumda canım çekiyor bak son elmayı yedim pazara gidene kadar 2 gün elma diyeti yapma hatta yazma :)
oh ohhh mantı açmalar kızzzzzzz kereviz yapsana misafire o nedir yahu mantı amanın ben öyle birşey yapsam hayatta elimden alamazlar o mantıyı kesin yerim
ay nolsun bir taraftan temizlik yapıyorum bir taraftan saçıma bakım yaptım birsürü ampul özel bir badem yağı başımda nasıl ağır kokuyor klavyeye kafamı koyacağım az kaldı yağ sürdüm ama sanki kafamın üstüne 2 kg ağırlık koydular :26:
az sonrada yüzümün maskesini yapıp temizlikte son mekanım olan duşakabin temizliğine başlayacağımellerimde temizlik malzemelerinden yıprandı bir yerde okudum muz kabukları nasıra iyi geliyormuş nasır demeyelim de topuklarımı yumuşatırmı diye muzun içini ezip topuğuma kabuğuyla bağlayacağım işe yararsa sizede yazarım... ellerime yine vazelin süreceğim ama başka önerisi olan varmıdırr????
ben güvenemedim valla güzelim sende şu 1 ay bizi bile salla gerçekten içten söylüyorum sınava konsantre ol ingilizce çok nankör durmadan üstüne git inşallah iyi geçer... alese hazırlık çok güzel dediğin gibi sadece soru çözümüyle geçecek onuda ben tv karşısında yada koltukta orda burda her yerde yapabilirim. kpss sanırım bu sene A kadro benimde a kadroda şansım az tarım köyişleri filan A kadrodan almıyor ama hazır alese bakmışken (elim değmişken :) belki bende girerim... bak ciddiyim yeter artık çık burdan sen yds ye çalış sen daha iyi bilirsin ama yds ne kadar yüksekse o kadar şanslısın...
daha çay bile içemedim yaa...heryer kan..
öyle bi şarkı var mı kuu..kan kan kan...gibi mesela ben onu söyliimm
ohhhh kaynamış takım maşallah maşallahh:)
ctesi davetlılerıme bı konuk daha eklenıyo sanırım
volkanın kuzenı bı kızla tanısmıs onuda getrecekmıs komple aıleyle tanıstırmak için:)
yaşasın ilgi üstümden çekılecek:)
ve olursa bunların işi yaza yada yaz sonuna kesın düğün olurr
benım acill zayıflamam lazımmmmm
elmaaaa
elmamı getirin bana:)sek olsun:)
bitanede edaya:)
abla ben bıkere dıyetısyene giderken ılk tahlıl için kan alıyolardı
kız aldı bi tüp sonra düşürdü yere,
sonra diger koldan ugrastı damarı bulamadı,sonra yıne aynı yerden aldı
dedım burda zayıflamak kan vermekten baslıyo heralde:)
200 gr eksıye gectim bile:)
edacım ben topuklarıma ve ellerime vazalin sürüp yatıyorum geceleri. eldiven takıyorumellerime,,,, ayaklarımada ince corap giyiyorum .tabi bunu haftada iki gün yapıyorum .. cok iyi geliyor .vazalin gibi yumuşatan bir formül görmedim henüz :) muzu sen dene eger işe yarıyorsa onuda takviye yaparızcanım
evet edacım aslında ben cumadan sonra öyle yapıcam :) cuma kilo bildirimi yapıcam... daha sonra
cumadan cumaya giricem sanırım.. bugün giriyorum hem sizi özeldim hemde uzun süredir çalışmadıgım için birden motive olamadım biraz soru çözdüm ,sizlerle sohbet edip birazdan tekrar derse dönücem
günaydın kedicimdüne pişman olma canım..aslında karbonhidratı düşük tutarsak kasların erimesini sağlıyoruz.kilo verirken aslında kas kaybımız oluyor.bence şöyle söyle...dün ben kaslarıma yatırım yaptım
akşam zaten dengelemişsin..
günaydddınnnnnnnnn günaydınnnnnnnnnnnnn gençler ve kendını genç hissedenlerrrr
bu haftam allah var cok ıyı gectı,elma diyetine niyetlenmıstım ama yapamadım
onun yerıne daha insani bi diyetle götürdüm haftayı yarına güzel sonuç iletecegim size:)
elmayıda önümüzdekı hafta yapıcam:)
bu ctesi yemege misafirim var oyuzden kaçamak hak helal bana:)
mantı acmayı düşünüyorum:)
neyse böyle işte
sizlerde ne var ne yok
melek nerelerde yahu sesi solugu cıkmıyo
ohhhh kaynamış takım maşallah maşallahh:)
ctesi davetlılerıme bı konuk daha eklenıyo sanırım
volkanın kuzenı bı kızla tanısmıs onuda getrecekmıs komple aıleyle tanıstırmak için:)
yaşasın ilgi üstümden çekılecek:)
ve olursa bunların işi yaza yada yaz sonuna kesın düğün olurr
benım acill zayıflamam lazımmmmm
elmaaaa
elmamı getirin bana:)sek olsun:)
bitanede edaya:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?