kızlar takımda sigara kullanan,yada kullanıp bırakmış olan varmıııı:26:
günaydın yafrular( melek kulakların çınlasın nerdesin).ESRA çok enerjilsin bugün inşallah bırkırsın sigarayı hamilelikten önce senin için iyi olur.EDA niye iyleşemedin doktora gitmedin mi
ablacım dogru söylüyorsun insan zayıfladıkça zayıflayası geliyor cidden68 benim için ideal kilo ama 65 olsam fena olmaz hani
ay neslihancım iyileşemedim üstüne öksürük başladı. bronşit olma ihtimalim var üşütünce nüksediyor bende .. öksürük canımı acıtıyor vallaama bir yararı oldu normal diyetimdende az yiyorum canım pek birşey istemiyor ..bende ilaç almak için yogur meyve bitki çayları gibi saglıklı şeyler yiyip içiyor. bu hafta iyi bir sonuç bekliyorum
ben tarçın-karanfilli yeşil çay içiyorum cok begeniyorum. normalde sade yeşil çay içemeyen biri olarakyaseminli yeşil çay içmedim hiç
bıyerden başlamak lazımmmm kuzummmmmmmmm:)
yazdıkca motıve oluyorum gerçi dün snıtzel yedım içime dert oldu ama olsun hergün yenı bırgun
sende ıyı gıdıysun haydı bakalım başarı bizim olacak
o bikini buraya gelecekkkkkkkkkkkkkkkk
günaydın kızlar haklısın esra hadi voltranı oluşturuyoruz artık daha sık paylaşım yapalım .herkes menüsünü yazsın .her hafta birimiz bir sebze araştıralım ve yararını paylaşalım ne dersiniz
günaydın kızlar...
dün fuardaydım bizimki alt kattı çekmedi tlf giremedim. hala hastayım yaa fuardan önceki günde sesim kısıldı tüm gün terledim. püfff nedir bu hastalık derdi yaaa yazayım da gidip geçmişi okuyayım neler olmuş :)
günaydın yafrular( melek kulakların çınlasın nerdesin).ESRA çok enerjilsin bugün inşallah bırkırsın sigarayı hamilelikten önce senin için iyi olur.EDA niye iyleşemedin doktora gitmedin mi
o burun tıkanacak arkadaş ayhh pardon o evde kös kös bekleyen bikiniler giyilecek arkadaş... :)
selamlar yorumlar için teşekkür ederim
bugün tartıldım ancak hastalıgım hala devam ediyo 1 hafta oldu bazen 2 hafta sürdügünü biliyorum malesef :)
sabah 81 çıkmıştım geldim az önce tartıldım 82 cumaya kadar tekrar tartılıcam bakalım ne gösteriyo biraz moralim bozuldu ama verdigime inanıyorum
sadece sularımı bazen 2.5 3 litre içemedim o kadar
kızlar takımda sigara kullanan,yada kullanıp bırakmış olan varmıııı:26:
nerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
bakın 300e kadar sayıyorum gelen olmazsa kendıme kebap söylerımm heee
Cok ozur dilerim,takim kaptani neslihancim beni takima kabul etmissin,bende daha yeni gecmisi okudum,lutfen kusura bakmayin kizlar,soz,elimden geldigince firsat buldkca biseyler yazacagim
1.66 boyunda suanlik 65 kilo ama hedefi 55 olan 6 bucuk aylik bi oglu ve bingil bingil sallanan bi gobegi olan bi evhanimiyim,yaklasik iki aydir diyet yapiyorum,8 kiloya yakin kilo verdim,vucudumun incelmesi son bi kac gndur tembellik olusturdu bende,yine eski azmime donmek icin ugrasiyorum
elifimm bozma moralini lütfen,hayatın keyfini çıkar,bak ne güzel motor gezisi yapmışsın,ne yapalım o pantolon şimdi olmamış ama er geç yine olcakSelam kizlar keyifler nasil?
Ben biraz umutsuz ve motivasyonu düşük günler geçiriyorum
Dün motor gezisi yapalim dedik esimle hazirlanirken motor pantolonu bana dar geldi ve üstelik dar gelen pantalonu esim giydi bende onunkini giydim
Çok mutsuzum
Menüm
Sabah
Maydanoz marul
Peynir zeytin
Yarım dilim Çavdar'a ekmegi
Sekersiz bitki cayı
Öğle
Yogurtlu kereviz salatasi
Aksam yermiyim bilmem
diyet süreci uzun bir süreç,insan uzun vadede kılo vermekten sıkılabılır,motıvasyon düşebilir bu çok normal
bi yazı okudum diyolar ki bi fili nasıl yersin,cevap lokma lokma:)
biz 30 kıloyu nasıl vericez adım adım,yanı 1 kılo,1 kılo:)
çok hoşuma gitti paylaşayım dedım kızlar:)
30 kıloda biraz mübalağa ettim,hiçbirimizin okadar fazlası yok neyseki:)
günaydın kızlar...
dün fuardaydım bizimki alt kattı çekmedi tlf giremedim. hala hastayım yaa fuardan önceki günde sesim kısıldı tüm gün terledim. püfff nedir bu hastalık derdi yaaa yazayım da gidip geçmişi okuyayım neler olmuş :)
ciddi salgın var yahu,ilaçları aksatma aama edacım toparlan bi an önce
bide vücutların direncini kırdık diyetlerle falan
oturup saglam bi yemek yesek bak ne hastalık kalıyo ne bişey:)
tamamen benım dogal reçetemdir,taklitlerımden sakının:)
geçmiş olsun canım tekrar:)
aynen benım cocuk düşünmeye başladıgımda ciddi azaltıp hamıle kaldıgımdada komple bırakmam lazım:)
benım eşim ilaç mümessılı ve sigara bıraktırma ilacı çalışıyo adam her pisliğini bildigi için dahada uyuz oluyo bana içtiğimde
o bikini buraya gelecek,bedenıme giyilecek:)
buruno reklamları cok güzel yahu
o eş ilgi gösterecekkk:)
Kizlar tatli krizlerini en az kaloriyle gecistirmek icin ne tavsiye edersiniz:44:
Kizlar tatli krizlerini en az kaloriyle gecistirmek icin ne tavsiye edersiniz:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?