kimseler yok bugün neden hey millet nerdesiniz?
herkesin müsait olduğu bi saat ayarlasak ta biraz sohbet etsek.olabilir mi acep:26:
eveett..gelelim dünkü menüme..
sabah:
1 dilim kepekli ekmek
kk labne
1 su bardağıyy süt
ara:
1 portakal
öğle:
1 tabak susuz kuru fasülye
salata
sonrasında 3 bardak çay(6 şekerle)
ara:
1 elma,1 portakal
akşam:
1 tane Milka Beyaz Çikolatalı Gofret
1 paket eti çay keyfi (fındıklı)
akşam cozuttumortalama kalori:1750:26:
bencede iyi fikir bu aralar herkes yoğun herhalde kimseler girmiyor.ben hemşireyim ama ikinci çocuk olunca ayrılmak zorunda kaldım şimdilik ev hanımıyım sen çalişıyormusun bu arada herkes abla diyo ama kaç yaşındasın ben 35 yaşındayım
sende benim gibisin akşama kadar rejim yapıp akşam bozuyorum tatlıyla dayanamıyorsun galiba
aaaaa..meslekdaşmışız..ben de laboratuvar teknisyeniyim.ve ablayım canım.41 yaşındayım
üfff..evet yaa..zaten insülin direncim vardı.diyetle zor yenmiştim galiba yeniden hortladı.akşam yemek canım istemiyor.sadece tatlı yiyesim vardı..
günaydın kızlar bu aralar pek dikkat edemiyorum mutfağa girip ne bulsam yiyorum .ama bu gün dur dedim ye ye nereye kadar bugünden itibaren sıkı diyet bol spor mutfağın kapısını kitleyecem şimdi kahvaltımı yapayım iki dilim ekmek haşlanmış yumurta peynir zeytin ve yeşil çay.
merhaba kızlar
nasılsınız
ben mezun olalı hiç iyi değilim, iştahım o kadar açık ki kendimi durduramıyorum resmen
4-5 ayda verdiğimi 1 ayda tekrar almazsam iyidir.
yeni arkadaşlar gelmiş takıma, hoş gelmişler...
bu arada takım çok sessiz ya bu aralar
arada giriyorum, kimsecikler olmuyo:26:
güzelim böyle zamanlarda 9 lu bitki çayı ve karbonatlı su iyi geliyor kesiyor iştahı.... ayrıca akşam tarçınlı sütte iyi kesiyor gece atıştırmalarını
hoşbuldum canım..
önceden diyet yaptığım zamanlar bi ara gerçekten mutfağı kilitleyip anahtarı oğlana vermiştim.gece su içecem çocuk mutfağı açmıyor bişeyler yicen de mii diyor..yanımda durmuştu da ben su içmiştim
herkesin müsait olduğu bi saat ayarlasak ta biraz sohbet etsek.olabilir mi acep:26:
sende benim gibisin akşama kadar rejim yapıp akşam bozuyorum tatlıyla dayanamıyorsun galiba
aaaaa..meslekdaşmışız..ben de laboratuvar teknisyeniyim.ve ablayım canım.41 yaşındayım
üfff..evet yaa..zaten insülin direncim vardı.diyetle zor yenmiştim galiba yeniden hortladı.akşam yemek canım istemiyor.sadece tatlı yiyesim vardı..
aslında atıştırma krizi gelince buraya giriyorum ama kimse olmayınca doğru mutfağa gidiyorum ama yok kaçamak hakkımı doldurdum
çok genç gözüküyorsun fotoğrafında
walla ne güzel olur bir siz varsınız benim rahat rahat konuştuğum
insülin direnci için ilaç kullanıyormusun????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?