tünaydın kızlar...bugün pek keyfim yok,sistit olmuşum galiba,çok fenayım,ilk evlendiğim zaman olmuştu o zamandan beri yoktu,neden oldu anlamadım,
haftasonu hiç suda içemedim,sanırım oda tetikledişimdi bol su içiyorum ama geçmezse doktora gidicem
canımmmm kıyamam sana çok geçmiş olsun doktora git mutlaka ihmal etme..Acil şifalar dilerim tatlım
nesli geçmiş olsun ay çok zordur o bol su iç ve mutllaka doktora git ilerlemesin
teşekkür ederim kızlarsanırım çıkıcam birazdan,idrardan kan gelmeye başladı ve çok sancılı oluyo:18::18:
tünaydın kızlar...bugün pek keyfim yok,sistit olmuşum galiba,çok fenayım,ilk evlendiğim zaman olmuştu o zamandan beri yoktu,neden oldu anlamadım,
haftasonu hiç suda içemedim,sanırım oda tetikledişimdi bol su içiyorum ama geçmezse doktora gidicem
merhabalarrrrr kızlar :) dün ev taşındı.. bugünde regly oldum(((((((( bormalde her ayın basında oluyordum.. tabi 2 gün filan daha erken olarak devam ediyordu.. sonunda geri geri giderek ay sonuna gelmişim demekki
cok agrım vardı sıcak su torbası ve agrı kesiciyle geçtim yapaga hiç cıkmadım :)
suan iyiyim ama tatlı yedim benbugün.............
ama sorun etmiyorum cünkü yarın telafi ederim :) bugün sanırım yatakla bütün olarak yasıcam :)
öptüm hepinizi... akşama dogru girerim ..
günaydın güzeller nasıl geçti hafta sonunuz ben bu hafta sonu hiç kaçamak yapmadım
Gecmis olsun hülyacim dikkat et kendine bol bol dinlen
edacım sen yine kaysı şekerli yogurtla idare etmişssin ben bildigin tatlı yedim... regly oldum bende bugunmerhabalar kızlar iş yeri bugün çok yoğundu giremedim tabi sabah gidip fişini taktığımda çalışmadı buda etkili olmadığı değil yani
ayy reglim saçma sapan gidiyor şeker isteğim tavan yapıyor dayanamadım öğleden sonra 1 kaşık şeker eklediğim yoğurdu yedim. sabah ara öğünümde de kuru kayısıyı 7-8 yedimbiri beni durdursun yaaa şimdi de mantar pişiriyorum 1 kaşık zeytin yağlıyla hemen pişsin de yiyeyim
sabah: sucuklu yumurta, 2 dilim ekmek kocişim sabah sabah kalkıp yapmıştı dayanamadım artık yaptığımız herşeyi tabağa alırken altına havlu peçete seriyorum kocam memnun değil ama yemem yoksa diyorum en azından az olan yağıda o çekiyor....
ara: 7-8 kuru kayısı
öğle: kıymalı-pirinçli ıspanak 4 kaşık, 2 kaşık makarna, yarım kase mercimek çorba
ara: şekerli yoğurt
akşam: zyt. mantar, 2 dilim ekmek, marul
ara: sanırım meyveye dalacağım birde tarçınlı süt belki keser beni
Hala annemdeyim hiç diyetimi yapamıyorum
Sanırım Çarşamba gunü eve gececeğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?