günaydın esracımüzülme tatlım,o kadar telaşen var,normaldir,şu taşınma işin bitsin yine eski düzenine dönersin bu arada valla ben bidaha hedef medef belirlemeyecem,bak sana hiç tutmuyo
günaydın özlemcim,dedim gibi ön planda olan sağlıkayrıca kilonu yanlış yazmışın kız
iyi geceler kızçelerim
bugün bişeyi bi kez daha çok iyi anladım,öğlen arkadaşlar değişiklik olsun diye simit peynir almışlar yemekte,bende 1.5 simit ve peynir yedim,ama sonra hem mide yanmasından öldüm hemde sürekli canım bişeyler istedi,akşam iş çıkışı biraz dolaştık alışverişe gittik karnımda aç ya elim ne abur cuburlara gitti anlatamam,bide canım makarna istediki sormayın gitsin,hayır cuma öncesi olmasa kesin yapacaktım...neyse bi tane pingui aldım yedim,eve gelincede kuru patlıcan yaptım üzeri domates soslu ve yoğurtlu yanında 2-3 dilim ekmekle götürdüm valla
yani demem o ki karbonhidrat fazlası kesinlikle daha çok acıktırıyo:26::26:öğlen salatamı yoğurdumu yeseydim devamı yine hafif olucaktı,neyse yinede ucuz atlattım,
hayirli cumalar kizlar uzulerek belirtmek istiyorum ki + dayim
+ nın dibiyim
inanamiyorum niye boyle oldu diyemicem cunku bu hafta hem sizlerden ayriydim hem spor yapamadim ustelik suyuma ve yemek saatlerime dikkat etmedim
+800 um cok ozur dilerim bugun reglimin son gunu hala odemi atmamis olamam dimi yani regliye baglamiyorum cezama raziyim
üzülme canım takım olarak döküldük bu hafta
günaydın şebnemcimSelam kizlar günaydin,herkese hayirli cumalar òncelikle. Bildirimimi yapiyorum. Baslangic 65 kg bu sabah tarti da 64.7 arkadaşlar.
hayirli cumalar kizlar uzulerek belirtmek istiyorum ki + dayim
+ nın dibiyim
inanamiyorum niye boyle oldu diyemicem cunku bu hafta hem sizlerden ayriydim hem spor yapamadim ustelik suyuma ve yemek saatlerime dikkat etmedim
+800 um cok ozur dilerim bugun reglimin son gunu hala odemi atmamis olamam dimi yani regliye baglamiyorum cezama raziyim
bende simiti çok seviyorum bugün öğle menümde simit var
valla uzulsem mi yandaş buldum diye sevinsem mi bilemedim
tünaydınlar kızlar :) bugün cok geç kalktım ben
öncelikle yorumları okumadan kilomu yazayım ... bilmiyorum sonuç ne kadar iyi yada kötü...
bu hafta spor yapmadım oda etkiledi sanırım ...
en son 82.9 dum... sabah tartıldıgımda 82 geldim tam ...
-900 kg vermişim... aslında ilk hafta 1.5 vermiştim ... demekki spor işe yarıyor
günaydın şebnemcimne güzel tekrar eksiye geçmeye başlamışsın ,yanlız listeye +4 kg ile dönüş yapıyosun canım
günaydın herkeseeee
bu hafta gram kilo verememişim, hala aynıyım, o kadar da dikkat etmişim diyete ve yürümeye, niye böyle oldu anlamadım:26:
kızlar yorumları okudum :) herkesin bir telaşesi bir derdi varönemli olan sağlık valla.... ben iki günümü hastane köşelerinde geçirince anladım...
ama cok rahatım suanda.. tüm hormonlarım kan degerlerim herşey cok iyi.. kilo vermeme etki birşey yok cok şükür...
ben 900 vermişim bunlar su mu acaba... ilk kilo verişlerim ya ....
.... bir önceki haftaya göre azalmış verdigim kilo ...korkum git gide yavaşlayacak olması
Tesekkurler canim. Napalim +4 olsa bile eritirim ben bu 4ü de :))))
belki seninde kas oranın artmıştır burcucum,kıyefetlerinde fark varmı,pantolonun beli mesela aynımı bu önemli,bide senin kilon az olduğu için vermende yavaş olucaktır,sabit olmanda iyi bence
ohhh ne güzel canım,çok sevindim sonuçların hepsinin iyi çıkmasına,kilo verme hızın hep aynı olmayabilir hülyacım,mutlaka direneceği zamanlar olucaktır vücudunun,o zamanda biz metebolizmayı şaşırtıcı şeyler yapabiliriz,mesela 2 gün saf protein 0 karbonhidrat direncini kırar,tabi bunlar için daha erken,2 haftada 2,4 kg verdin,bence çok iyiaz kaldı sende 80 lere yakın zamanda elveda diyeceksinn
günaydınnn yavrular
daha doğrusu tünaydınnnn
hayırlı cumalar olsun hepiciğinize.
nasılsınız bakem bugün?
cuma olduğu için ben baya bi mutluyum
en sevdiğim gün :)
tabi kilom konusunda aynı şeyi söyleemicem maalesef.
kilom 82,9
anam gram gram gidiyor yaaa.
bu arada bugün reglimin son günü bunu da baz alalım litfen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?