Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar merhabalar.... bugun giremedim hiç.. sabah erkenden doktara gittim. nörolajiye.. birsürü tahlil tomografi ,emg filan cekildim derken akşam 18 de eve geldim yarında sonuçları alıcam2 gündür basım dönüyorduda.. gittim... bugun dinlenmem gerek yarın ögleden sonra aranıza dönücem öpüldünüz :)
![]()
2 saat 45 dakikaaslm kızlar nasılsınız girdim ama netım taş gıbı sureklı donuyor menu yazamadım , 2 saat spor ve 45 dak yuruyuş yaptım bugun normal beslendımneslicim ne güzelmiş bu evlilik göstergesi çok hoş
hemen yaptım tşkr canım link atmışsın kolay oldu :123:
günaydınnnnnnnnnnnnnnn hanımlarrrrrrrrrr
istanbulda bugün yalancı bi günewş var benımde ıçımde yalancı bı mutluluk:)
aydınlık havayı sevıyorum,içi aydınlanıyor ınsanın
az kalorılı,bol hareketlı bir gün olsun hepımız için...
bizler herşeyin en güzelıne layıgız,özelız güzeliz unutmayalımm
öpüyorum hepınızıııı:)![]()
gunaydinnn fistiklar
birandin Allah taksiratini affetsin diyorum lakin kesin bir haber degilmis neslicim.. asparagas diyorlar
bizim takımda şuan çalışmayıp ev hanımı olan kımler vardı kızlar??
Ben ev hanimiyimbizim takımda şuan çalışmayıp ev hanımı olan kımler vardı kızlar??
bizim takımda şuan çalışmayıp ev hanımı olan kımler vardı kızlar??
teşekkür ederim neslihancım
hülyacımm çok geçmiş olsun,inş.sonuçların güzel çıkar canım
2 saat 45 dakikaasüpersin şekerimm
ayrıca aramızda en tecrübeli sensin galiba 13 yıl
41 kere maşallah canım
günaydın esrammburdada tam tersi hava kapalı ya,nedense bende bu sabah elim yüzüm şiş uyandım,sabah tartıda pek gülmedi,ne güzel kaldırmıştım onu 2 sabahtır yine üstündeyim
bugün bol su tüketmem lazım,nedenini bilmediğim bi ödem var :26::26:yanlış bişeyde yemedim,tuz zaten seven biri değilim,inş.yarına hepsi uçar gider![]()
işten ayrılmayı düşünüyorum ama farklı bi iş bulmadan cıkmak biraz gözümü korkutuyor
yenı biyer bulana kadar ev sürecim olacak halıyle ve okuldan mezun oldugumdan berı hep calıstım hiç evde zaman gecırmedım
ama artık burdada dayanamayacak durumdayım
neyapacagımı bılmıyorum şuan
mayısa kadar cıkarsam evlılık tazmınatımıda alıcam ve ıhbar süremde yok
eger mayısı aşarsam 6 yılımı yakıp çıkmak daha zor olacak ve cesaret edebılrımıyım bılmıyorum
ama bıldıgım tek sey artık burdan nefret ettıgım