mrb kızlar
ve takım kaptanı
1. takım üyesi sebnemguducu ile ilgili
ben püsküüte durumu yazdım transfer kuralına görede sebnemguducu bu hafta sizin takıma yazılması gerekiyor.Yer yoksa bile
bu hafta yanına 6. takıma transfer olmak istiyor yazıp dönüşünü yapar mısınız?Haftaya bize geçebilir isterse.
püsküütün cevabı
Ekstra yorum yapmamı gerektiren birşey yok.
Karar defterinde yazan transfer kuralı da tam olarak senin yazdığın ve olmasını istediğin şekilde zaten.
günaydın millet nerdesiniz?dün öğlen iki tane çiğ köfte yedim ama akşam yemeği yemedim 300 gr almışım çiğ köftenin kalorisi az nasıl oldu anlamadım bide akşam yemek yemedim neyse bugün telafi ederim
mrb kızlar
ve takım kaptanı
1. takım üyesi sebnemguducu ile ilgili
ben püsküüte durumu yazdım transfer kuralına görede sebnemguducu bu hafta sizin takıma yazılması gerekiyor.Yer yoksa bile
bu hafta yanına 6. takıma transfer olmak istiyor yazıp dönüşünü yapar mısınız?Haftaya bize geçebilir isterse.
püsküütün cevabı
Ekstra yorum yapmamı gerektiren birşey yok.
Karar defterinde yazan transfer kuralı da tam olarak senin yazdığın ve olmasını istediğin şekilde zaten.
bu arada ben 6. takım kaptanı bur50
yafrum yapma hiç çiğköfte yedin diye 300 gram alınır mı?
ben bazen koca paket yiyorum gram almıyorum hiç o kadarcıktan kg mı alınırmış :)
akşam 1 saat yürü daha kg bile verirsin :)
transfer kuralına göre öle olması gerekiyor diye biliyorum.Bizden bi arkadaş transfer olmuştu.Bu şekilde yapılmadı diye liste tamamen değişti.Yine problem olmasın diye. Yanlış anlaşılmasın bizim ort. düşmesin sizinki düşsün manasında değil,
paylaşım alanında msjınızı okudum,aslında en son izine ayrıldığında zaten 1.takımda yer almış şebnem,geri dönüşü direk 6.takımdan yapabilirdi,daha önce püskütün bununla ilgili msjı var zaten aşağıya kopyaladım...ama siz takımın ortalamasını düşüreceği için 1.takımda yer almasını istemişsiniz,yani 6.takım ortalaması düşmesin ama 1.takımın düşebilirneyse katı kurallara benim takımımda yer yok,sorun değil yani,hatta takımda yer olmamasına rağmen madem bu hafta bizim takımda yer alacak bundan sonrada burdan devam edebilir,sevgiler
Hayır. İzne çıktığı hafta 1.takım listesinde yer almış zaten.
Dolayısı ile bu hafta sizin takım listenizde hem izinden dönüş bilgisi verilir hem de transfer bilgisi.
transfer kuralına göre öle olması gerekiyor diye biliyorum.Bizden bi arkadaş transfer olmuştu.Bu şekilde yapılmadı diye liste tamamen değişti.Yine problem olmasın diye. Yanlış anlaşılmasın bizim ort. düşmesin sizinki düşsün manasında değil,
püsküütün en son msjı eklediğim gibi.
daha önce iyice anlaşılmadı sanırım.
Yer konusundada zaten bu takımın üyesi arkadaş öle gözüküyor şu anda. Yeni üye alımı değilki.İzinden dönüş.
teşekkürler. bendende sevgiler.
haklısın galiba çünkü kalorisi az baktım.çok seviyorum çiğ köfteyi
söylediğin kural üyeler yarışırken uygulanan bi kural,sanırım beril di sizin takımda yarışırken 13.takıma geçti ve bu kural uygulandı,ama şebnem uzun zamandır izinde ve dönüş yapacak,en son 1.takımda yer almış zaten,6.takıma geçmek istiyosa direk ordan devam edebilir,yinede dediğim gibi sorun değil,zaten bizim takımın üyesi imiş,sanırım bu karışıklık ilk önce buraya gelmeyip yarışmaya katılmak isteyenler toğpiğine yazdığı için oldu
çok geçmiş olsun canım,
Allah daha kötüsünü göstermesin inşallah
inşallah yanına getirebilirsin, babalar biraz inat biraz da gurur yapıyorlar bu konuda.
babacığına Allah biran çönce şifa verir inşallah...
süpersin nesli hem iş güç hemde takım işleriyle uğraşıyorsun güzel cevap vermişsin
sebnemguducu umarım bu hafta iyi bir kilo verirsin ve yüzdeyi düşürmeyip yükselttiğini herkeze gösterirsiin buda sana iyi bir motivasyon olur.
kimseciklerde yok hayırdır inşallah.....
modemi taktım artık babiş uyuduğunda girerim...
babamla annem ben ilkokul 3. sınıftayken ayrıldılar. babamı hep 10-15 dk gider görürdüm nasıl hoşuma gidiyor şimdi hep birlikte olmamız inşallah babam bir inatlık etmezde böyle otururlar... ona bakmakta çok hoşuma gidiyor çok kiloluydu şimdi bir zayıflamışki benim kolum kadar bacağı sarılmak istiyorum hakkaten bir sarılsam şöyle kemiklerini kırarım diye korkuyorum...
hülyacım resimleri istemişsin bende antepteki eski pc den giriyorum bakayım burda resmim varsa koyayım sizleri gördüğüme de sevindim sanal olunca gözünde canlandırmak (tabi gerçeğe dayandırarak) gerçekten farklı bir yakınlık doğuruyor....
edacımm hoşgeldin,bende merak etmiştim seni,babacığına tekrar çok çok geçmiş olsun,inş.yakın zamanda sağlığına kavuşur
canım geçmiş olsun baban çabucak iyleşir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?