aslan sa psikopat tarafı ağır basar :) efet bir yere giderken illa bir yerlere emanet etme gereği duyuyorlar ben sallamıyorum unutturuyorum ama sanki kurt kapacak....
benimde hayır diyemediğim tek şey ekmek ya gözümde tütüyor zayıflarsam tek yapacağım fırından sıcak çıkmış ekmeği alacağım ama kış günüyse helede akşama doğru onu yiyerek yürüyeceğim. mesela ekmeği yemekten sonra yiyorum ben zaten alıştıydım karatay zamanı ekmeksiz yemeye ama yemeğim bittikten tam doyduktan sonra bile oturup 1 dilim ekmek yiyorum. yemekle yada yemekten önce yemiyorum hızımı alamam diye... pasta börek hepsi bir yana ekmek bir yana bir ara mozaik pasta yapmıştım ama mükemmel olmuştu ondan 1 dilim yiyeceğime 2 dilim ekmek yedim. mutfakta eşim bazen yakalıyor delirmişim gibi bakıyor nelere sırt çeviriyorum 1 dilim ekmek içindiyetisyenim de bu kadar seviyorsan menüde artıralım dedi 9 dilime çıktı. ama sınırı aşmayayım diye takipteyim
![]()
ayy edacım sendeki ekmek tutkusu bendeki tatlı tutkusu gibi.. ama malesef ben degiştiremiyorum senin gibi
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
![KK43 :43: :43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
![KK53 :53: :53:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)