Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben sadece çorba içtim onuda zorla midem küçülmüş herhalde ekmeksiz bir tabak çorbayı zor içtim.bu arda sinemden haber alan varmı
ayy benim yukselenimde aslan kova burcum aslan yukselimtam aksine sorumludur canım.
o kova burcuunun özelliklerini pek taşımaz.
ama ben aynen uyarım valla tam boğa kadınıyım.
yüseleni aslan sanırım cnım.
yaaaaaa ben hic savurgan diilim bikereamanın benim kocam aslan üffffff kontrol her zaman elinde kovaya yükselen aslan mükemmel olmuş kontrolünü yitirmez parasını kova kadar savurgan harcamaz lüxe düşkünleşir. kadını mutlu etmeye bayılır. hele de dışarda yada arkadaş içinde.....
kovalar cok kiskanc degildir melekcim kiskansa da gururdan dile getirmezlerbak bu dediklerin ilk yorumuna göre daha bize uygun düştü edacım.
eşim hiç savurgan değildir.
kıymetlidir parası.
ama konu bensem eğer
ne istesem alır
hayır deme huyu yoktur şükür.
onun tek hayır"ı kıyafetlerim içindir.
o da çok kıskanç olduğnudandır.
bir de kaybetme korkusu çok var fatih te.
bir de boğazına çok düşkündür.
bu özellikleri ile kova mı aslanmı oluyor?
ayy valla salata gunu yapardik ehehe diyet guluklerisüper bir takımız kızlar her derde bir çözüm ve yorumumuz var.Ay hepimiz aynı şehirde olsak ne güzel olurdu arada toplanıp sohbet eder kocalarımızı çekiştirirdik
kiz eda vucut tahlilini nasil yapiyon ben yusyuvarlacik bi kizim tahlil etsene beniben çok ilgiliyimdir karakter tahlili vücut dili tarot - kahve falı en öncede burç yorumları işsiz kalırsam bunlardan para kazanırım herhalde
bende kereviz salatasi yiyorum yogurtlu offf Rabbim ne guzel nimetler yaratmis yaa bide begenmiyorlar kerevizi hıhben portakalımı yedim üstüne yeşil çayımı içiyorum ikramlarıda poşete koydum boş yere nefis terbiyesi yapmayayım...
ama dediğin gibi canım çektiğinde yemem için havuç, salatalık getirirdim ben ama unuttum
nerde bu devlet nerde bu millet
şimdide siz yoksunuz
öhöm öhömmkaptanınız buz gibi havaya rağmen 50 dakika tempolu yürüyüp gelmiştir
ayy benim yukselenimde aslan kova burcum aslan yukselim
ama 30 dan sonra yukselene donuyormus insan valla da dogru
yaaaaaa ben hic savurgan diilim bikere
kovalar cok kiskanc degildir melekcim kiskansa da gururdan dile getirmezler
bogaza bende duskunumdur
ayy valla salata gunu yapardik ehehe diyet gulukleri
kiz eda vucut tahlilini nasil yapiyon ben yusyuvarlacik bi kizim tahlil etsene beni
saclarim acik kumral gozlerim yesil
bende kereviz salatasi yiyorum yogurtlu offf Rabbim ne guzel nimetler yaratmis yaa bide begenmiyorlar kerevizi hıh
neslimm benim adam 29 ocak ama aslana çok uyuyor gerçekten.
kıkançlık krizlerine girer benimki çok belli etmeye çalışmasa da
asla kıskanıyorum demez ama
onu giyme bunu giyme makyaj yapma
saçını fönleme boyama
sarışın olma...
dırdırıdır vırvırvırr...
ama kebap yiyelim desem 1 saatte adana da buluruz kendimizi.
6,2 ymiş salladı baya saroz körfeziymiş
kizlar deprem oldu burada
feci deprem oldu kızlar
kızlar izmirde deprem oldu felaket sallandık.
elif sen nerdesinki depremi hissettin?
kızlar bi gün giremedim yarım saattir okumaya uğraşıyorum maşallah muhabbet hızlı akıyo depremden sallanınca yarım bıraktım hatta duyan varmııı
6,2 ymiş salladı baya saroz körfeziymiş
ben istanbuldayım sallandık anında annem aradı izmirden onlarda aynıymış Allah korusun daa büyük olsa bütün memleket gidici demek
yeminederim izmirde 3,5 attık.
bir de 4. kattaydım zaten.
valla benim kalbim hala sallanıyo.