ben işlere dalmışım. Allah kavuştursun güzelim hayırlısıyla...
amin canım inşallah sağol
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben işlere dalmışım. Allah kavuştursun güzelim hayırlısıyla...
he bu arada ilk gün heyecanımıdır acemiliğimidir nedir öbür tarafa yazmıştım ama buraya unutmuşum boyumu kilomu yazmayı 155 cm lik cüce siklet boyumla tammmm 85 kilo olduğumu malesef gururla utançla açıklıyorum
eşimin babaannesi vefat etti kızlar, eşim haberi alınca çok kötü oldu, onu ilk defa öyle gördüm.
bünyesi 2. ameliyatı kaldıramamış
eşim apar topar gitti, yolda şimdi.
berkay hasta, gidemedik biz. yavrum sürekli uykudan kulağım ağrıyor diye uyanıyor(
yarın oğluşumu doktora götürücem.
bir sürü şeyinden şikayet etsem de eşimin evde olmaması çok garip bir duyguymuş.
slm kızlar bugun eğlenceli bir sohbeti kaçırmışım neşenız daim olsun canlar ....bende çok yogun baş ağrısı vardı bugun reglı olmayı beklıyorum olamadıkça başıma vuruyor sanırımhiç keyfim yok o kadar ıstıyorum çabalıyorum sonuç artı oldu dr. gidip bir kontrol ettırsem ıyı olacak galıba şu troıdımı
![]()
Üye bilgilerini aktarayım. Diskalifiyelerle ilgili geri dönüş yöntemi karar defterinde yazıyor.
Üye 5.12.08 tarihinde 65 kg ile yarışmaya başlamış.
İki ay kadar yarışmış ve 13.02.09 tarihinde takım kaptanı paylaşımsızlıktan diskalifiye notu ile listeden çıkartmış.
Bilinen son kilosu 59,7
ayyy kizlar yaaa valla cok kaynatmissiniz
okurken hep aklima bizim kocisler burayi kesfedip yazdiklarimizi okumasalar
hehehe valla benimki okusa 30 yil dilinden kurtulamam bide küser eheheh![]()
yorumları okudumda baya bi çekiştirmişsiniz eşlerinizi . ama ne yalan söyleyeyim cok eglenceliydi okumak :)
bugün yediklerimi yazıyorum :) umarım bu saatten sonra canım atıştırmalık bişeyler istemez
sabah 2 bardak su.
kahvaltı: 1 dilim peynir bir dilim ekmek (canım birşey yemek istemedi nedense )
1 saat sonra sekersiz sade kahve
ara: 1 adet portakal
öglen: salata (havuç ve beyaz lahanadan yaptım ) bir kase yogurt ,3-4 kaşık kepekli bulgurdan yapılmıs kısır :)
ara: bitki çayı ve bir meyve
akşam: tavuk haşlama ve 1 tabaktan az barbunya , 1 dilim ekmek :)
ve suana kadar 2 lt su.. uyuyana kadar 1 lt daha içerim :)
katılmak isteyenler başlığından 1. takıma gel daveti alınca soluğu burda aldım. şimdi napıcaammmm varmı bana yol gösterip yardım edicek T_N bekliyorum canım
he bu arada ilk gün heyecanımıdır acemiliğimidir nedir öbür tarafa yazmıştım ama buraya unutmuşum boyumu kilomu yazmayı 155 cm lik cüce siklet boyumla tammmm 85 kilo olduğumu malesef gururla utançla açıklıyorum
eşimin babaannesi vefat etti kızlar, eşim haberi alınca çok kötü oldu, onu ilk defa öyle gördüm.
bünyesi 2. ameliyatı kaldıramamış
eşim apar topar gitti, yolda şimdi.
berkay hasta, gidemedik biz. yavrum sürekli uykudan kulağım ağrıyor diye uyanıyor(
yarın oğluşumu doktora götürücem.
bir sürü şeyinden şikayet etsem de eşimin evde olmaması çok garip bir duyguymuş.
günaydınn yavrular nasılsınız bugün bakalım?
günaydın yavrummm iyiyim şükür sen nasılsın?
hülyacım inş.bu azimle cuma tartı yüzünü güldürür,yanlız naçizane bi tavsiye bakliyat türünü akşamları pek tüketme bence,banada diyetisyenim pek önermiyo canım
şişkinlik yapabilir,bide akşam sindirimi daha zordur.
hoşgeldin canım takımımızaönce seni bi tanıyalımmı,ismin,yaşın,işin
birde hedef kilonu istiyorum senden,onun dışında şu anda deneme süresindesin,bol paylaşım ve istikrara göre haftaya cuma listeye alabilirim seni,cuma en geç öğlen 1 e kadar kilo bildirimi yapıyoruz canım,azmin bol olsun,inş.birlikte vericez kilocuklarımızı
burcucum başınız sağ olsun...oğluşuna da çok geçmiş olsun canım
günaydın melekim,nasılsın
günaydın yavrummm iyiyim şükür sen nasılsın?