basiniz sagolsun canim evet olum bir adim sonra bir saniye otemizde belki
tatlışım yılsonu ya,gereksiz bi yoğunluk var,bide bizim burda işyerinde kapı kpmşumuz mali müşavir bi amcamız vardı dün gece vefat etmiş onada çok üzüldük,hayat çok boş,bazen bu kadar çaba boşuna diye düşünüyorum
hımmm eminim harika olmuştur,bidahakine öyle denerim bende
melek vardi izinli mi melek?
ben 72 diyorum bakalim nolcak
bu arada benim dogum gunum 1 subat
basiniz sagolsun canim evet olum bir adim sonra bir saniye otemizde belki
hayat kimseyi incitecek kiracak kadar uzun degil..
iyi ki hatirlatiin dur ben bi esimi arayim ozur dileyim sabah onu biraz paraladim da :18:
ben yer almasini sevmiyordum cok harika oldu boyle bayildim ama cok aciktim simdi ben yaa yetmedi bu ogun bana 1 dilim cavdar ekmegi ile salatayi yedim ama yetmedi :26:
evet hediye olarak 70 i hedeflemistim ama olmadi ne yapalim 72 de iyi bir rakam
listeyi güncelledim elifcim
elifim o zaman senin 2 katı motive olman lazım,doğumgünü hediyeni kendi kendine vermiş olursun hedefine ulaşarak
amin canımhaklısın,kimseyi kırmamak lazım
yer elmasını ben çiğ seviyodumda yoğurtlu salatası daha hoşuma gitti,ama acıkmanda normal canım,sadece salata ve ekmek hafif olmuş,bence 1 bardak süt iç yanında kuru kayısı,hem ara öğün olur hemde tok tutar seni
bende dun duydum sizlerle paylasmak istedim bulursam haber veririm sizlere deelifcim bu arada kinoa yı araştırdım sedece büyük marketlerde bulunabilirmiş,acaba burda varmıdır,daha önce hiç duymamıştım:26:
ya ben icemedim zencefil cayini anca ihlamura kabuk tarcina ekleyerek ictim aci geliyor tadısıZencefilli çay nasıl yapılır? | tuguts.com
kızlarcım cafelıhgt ta püskütün paylaştığı bi bilgi,zencefil çayı,yeşilçaydan bıkanlar için alternatif olabilir,hem şu soğuklarda bağışıklığımızda güçlenir,ne dersiniz deneyelimmi hep birlikte
evet hediye olarak 70 i hedeflemistim ama olmadi ne yapalim 72 de iyi bir rakam
bende dun duydum sizlerle paylasmak istedim bulursam haber veririm sizlere de
ya ben icemedim zencefil cayini anca ihlamura kabuk tarcina ekleyerek ictim aci geliyor tadısı
kızlaaarrrr imdatt
bu nasıl birgün böyle yaa valla dagıtıcam şimdi ortalıgı masada ne varsa:)
nasılsınız bugün yılın son günü:)
çalışmayan izinli olan varmı ??
bu arada kuralları ılk günden ıhlal ettım
günde 5 mesaj dedım daha ben ilkteyım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?