1.takımımın fıstık hatunları hepinize günaydınnngüzel bi gün olsun hepimiz için
dün bi diyet dergisinde yer elmasının faydalarını okudum,Allahım tam benlikmiş...bi kere diyet açısından son derece gerkli,içinde çok fazla lif var,ve idrar söktürücü özelliği ile böbrekleri çalşıtıryo
ama asıl önemli özelliği içinde demir ve fosfor var ve kansızlığa iyi geliyomuşara öğünler için birebir...hemen sabah gelirken marketten aldım,öğleden sonraki ara öğünümde yicem,sizede tavsiye ederim kızlarr
bende alayım unarım işe yarar1.takımımın fıstık hatunları hepinize günaydınnngüzel bi gün olsun hepimiz için
dün bi diyet dergisinde yer elmasının faydalarını okudum,Allahım tam benlikmiş...bi kere diyet açısından son derece gerkli,içinde çok fazla lif var,ve idrar söktürücü özelliği ile böbrekleri çalşıtıryo
ama asıl önemli özelliği içinde demir ve fosfor var ve kansızlığa iyi geliyomuşara öğünler için birebir...hemen sabah gelirken marketten aldım,öğleden sonraki ara öğünümde yicem,sizede tavsiye ederim kızlarr
günaydın kızlar
bı kac gundur sızı ıhmal ettım farkındayım
dün giremedım eşim rahatsızdı işede gelemedim ,bı dogru duzgun kar yagsa belkı ortamdakı mıkroplar kırılıcak ..
kaçamak bende yaptım,pişmanım karnım taş gıbı of allahım off bı an once gıtse su kılolar ..bı ileri bi gerii deliricem ya
Günaydın guzeller...
2 gündür hastanedeyim adet olamama ve diyet durumu birde boyun ağrısı çıktı... Duruş bozuklugu varmış pc başında durmaktan sağ kısmım boyundan itibaren agriyordu mouse un suçu. :) diyetisyenim değişmiş çok mutlu oldum bu bayan mükemmel yeni liste yaptı tam 1700 kalorilik az yemekten vücut aktivitelerım durmuş tam yazdığı gibi yiyecegim ilk kez bana yürüyüş yasaklandi kalça ve bacaklarda problem yok spor salonuna kaydol extra ıstersen yürü uzun süreli spor olarak 6 ay sonra yürüyebilirsin dedi eve donerken kendime spor salonu aramam lazım...
Ultrasona gireceğim diye 1 lt su içtim hala sıkışmadim nereye gidiyor bu sular??? Sizide unutmadım hadi benim için sularinizi için...
günaydın kızlar
bı kac gundur sızı ıhmal ettım farkındayım
dün giremedım eşim rahatsızdı işede gelemedim ,bı dogru duzgun kar yagsa belkı ortamdakı mıkroplar kırılıcak ..
kaçamak bende yaptım,pişmanım karnım taş gıbı of allahım off bı an once gıtse su kılolar ..bı ileri bi gerii deliricem ya
GÜNAYDIN DİCEM AMA TÜNAYDIN OLMUŞ KIZLAR,
çok kalabalıktı başım bide ACAİp bi ruh halı ıcındeyım cok işim var ama hiçbişey yapmak ıstemıyorum gibi
sankı üstüme ölü topragı serpilmiş gibi...
silkelenıp çıkmam lazım bu ruh halınden,yarına daha güzel birgün oalcak inşallah..
biraz sessizlik ve huzura ıhtıyacım var bu aralar:2:
havalardanmıdır nedır ,herkesın ruhu bı tuhaf bu sıra ,pastırma sıcakları olucakmıs 3gun off yaa ..agız tadıyla kışı bıle yasayamıyoruz ,
moralım bozuk ne dıyet nede baska bısı düşünmek bıle ıstemıyorum .ortada bısı de yok aslında.
valla böyle hafta ortasında kaçamak yapma huyumdan vazgecmıstım ama bugünlük yaptım
ve hiç pişman degilim telafı edıcem
öğlen snıtzel yedım ama yanında patates pılav yoktu salatayla yedım
bide zero
benım hayatımdan ekmek cıktı tamamen resmen
ekmegi hiç aramıyorum yemıyorum
ya kahvaltıda sadece tost olarak yıyorum yada corn flakes süt yersem o gün hiç ekmek yemıyorum
he bide çikilata aldım yedım bıttı:)tek ögünlüktü
resmen gözüm açıldı ölü topragını attım üstümden iyi oldu
selam yavrularrr nabersiniz. ben de bunalımdayım bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?