Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2012-12-22 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Künefe 1 PORSİYON 562
[2] Marul Salata 2 PORSİYON 186
[3] Izgara Köfte 1 PORSİYON 309
[4] Mercimek Çorbası 1 KASE 270
[5] Sütlaç 0.5 PORSİYON 173.5
[6] yumurta 0.5 adet 40
[7] Yeşil Zeytin 3 adet 21
[8] Bal 0.5 YEMEK KAŞIĞI 35
[9] CEVİZ 2 adet 54
[10] Dil Peyniri 30 GRAM 87
[11] Ekmek 2 DİLİM 130
Toplam : 1867.5 kal.
herşey ne kadar da güzel başlamıştı halbuki,
genç kadın (o ben oluyorum) tüm gün ne yiyeceğini harfiyen planlamış ve tüm gün istikrarla listesinin dışına çıkmamıştı.
akşam yemeğinden sonra acı bir telefonla irkildi kadın, çaya davet edilmişlerdi, ilk defa gidiyorlardı o eve üstelik.
tatlılarını alıp eve doğru ilerlediler arabayla, nasıl olsa çayın yanına gelen tabaktan kalorisi en az olan bir çeşidini yese yine de fena değildi durum.
kahveler içildi ve o acı cümleyle dünyası başına yıkıldı kadının. ev sahibi adam künefe yapacaktı.
koca bir porsiyon künefe, bu da nerden çıkmıştı şimdi hiç hesapta yokken.
daha önce hiç gidilmemiş bir ev, ilk tanışma ve evin beyinin jesti.
geri çeviremedi kadın tabağını, yarım da bırakamadı ayıp olmasın diye.
her çatalda vicdan azabı daha da ağırlaşmıştı, ama yapacak birşey yoktu artık, ne çare ki tamamı bitmek zorundaydı, ne yapsındı, başka çaresi yoktu![]()
günaydın kızlarrrgüzel bi hafta olsun hepimiz içinn
anlaşılan haftasonu hepimizi bişeyler yakmış![]()
Kızlar 11 de ki randevumu 10 dk geciktim diyerekten saat 1 e aldılar 1,5 saat cafeterya da beklicem çok sıkıcı 
günaydın canımmm
valla benım başımı misafirler yaktı:)
dün neler yaptım nelerrrr:)ohhhhh
ama resmen canım cıktı,bu ev hanımlıgı cok zor iş yahuu
bide bana artık bebek düşünmüyomusun diyolar
ben daha bu curcunaya yenı adapte olmuşken bide bebek sorumlulugu gelse kafayı kırarım heralde![]()
Kızlar 11 de ki randevumu 10 dk geciktim diyerekten saat 1 e aldılar 1,5 saat cafeterya da beklicem çok sıkıcı 
kızlar nerdesiniz bugün kimseler gözükmüyor.herkes cok yoğun herhalde
karar verdın sanırım dıyetısyene canım,nereye başladın bakımm?
Medipol mega unı. Hastanesine gittim benim endokrinoloji dr.um önerdi bakalım ne olacak :26:
Senin önerdiğin diyetisyen akapunktur Tedavisi yapıyormuş kararsız kaldım bunu tercih ettim
anladım cnm bunun fiyatı nekadar,paketmı seans mı??
Seans Canim 75 tl 1 kontrol 1 muayene
aslında başlangıçta 76.5 yaptım ama her hafta kilo verince değişecek diye öyle yaptım.kilo değiştikçe çizelgeyi değiştirmek gerekmiyormu
valla ıyıymıs ben medıcanaya giderken 3 aylık 450tl vermıstım hemde 2 yıl once
gecen yılda ermenı hadtanesıne gitmistim bir ara onada 2 haftalık 90 verıyodum ayda 180 edıyodu
iyi kazık yemışım hee
bu hafta ucundanda olsa 84ü görebılmek için çabalıycammmm![]()
benimki baya ucuzmuş o zaman elifim,ayda 50 tl veriyorum,her hafta kontrole gidiyorum,1 muayene 3 kontrol oluyo yanie tabi küçük şehirde olmanında avantajı
bu arada sana nasıl bi proğram verdi canım![]()
valla ıyıymıs ben medıcanaya giderken 3 aylık 450tl vermıstım hemde 2 yıl once
gecen yılda ermenı hadtanesıne gitmistim bir ara onada 2 haftalık 90 verıyodum ayda 180 edıyodu
iyi kazık yemışım hee