anam bir iki gün girmedim topiğe neler olmuş öle?
kimler gelmiş kimler gitmiş yav?
hele biri de ben sizin le motive olamam yazmış o da ne demekmiş. sen gelde benim gibi 3 ayda 27 kilo verde göreyim ben seni...
neyse bakalım ne var yok nelerdesiiniz yav. tabi hafta sonu kaçamakları demi?
hele o esra nerde ya kimbilir şu anda neler götürüyordur :)
neslimmmm özledim seni de
hoşgeldin aramızaMerhaba bayanlar artık bende sizlerleyim boyum 1.53 kilom 1 ay önce 92 idi şimdi 87 yaşım 48 bekarım 10 yaşında dünya tatlısı bir kızım var
hoşgeldin canım allah bağışlasın .bende erkek bebiş istıyorum hemde cokkkselam arkadaşlar ben de zayıflama grubunuza dahil olmak isterim müsadenizle 18 aylık bir oğlum var doğum kilolarım gitti ama hamilelikten evvel aldığım 10 kilo gitmedi yaşım 30 boyum 1,68 kilo 61 civarı
diyorum romantik senin eşin diye boşuna endişelendinnöhömm öhömm gelelim doğumgününeöyle çok romantik atraksiyonlu bişey olmadı
benim gıcık ama romantik kocam ofiste arkadaşların eve gelip sürpriz yapma isteğini geri çevirmişti maça gidicem diye,neyse ben akşam işten çıktım buda aradı beni sen annenlere git bende maçtan sonra gelirim diye,bende direk annemlere gittim tabi,sonra eve girdikten 5 dakika sonra zil çaldı kapıda elinde pasta,3 ad gül ve minicik bi hediye paketi olan kacam
3 ad gülün anlamı bu onunla geçirdiğim 3.doğumgünü olduğu içinmişhediye olarakta benim daha önce görüp beğendiğim altın halka küpeleri almış,çok sevindirik oldum
sonrası ailecek pasta kesip yedik hepberaber,sonrada okey aynadık
eve gelincede yatıp uyuduk,+ 18 lik bi durumda olmadı bu sefer,malum regl durumları
bu arada benim anlayışlı kocam iş arkadaşlarımın sürpriz isteğinide ev dağınık diye geri çevirmiş,hakketende öyleydi,malum haftasonuna gelmiştik
ertesi günde akşam yemeğe gittikhepsi bu kadarrr
ne kadar keyif almışsındır o yürüyüşten ,bende kar görmek istiyorum artıkkksabah.bir kase nestif ve meyve
öğlen patates salatası
akşam. bir kase nestif ve meyve
3 litre su ve 3 bardak yeşil çay
Ankarada çok güzel kar yağıyor ve bu güzel karda bir saat yürüyüş
ohhh kar da başladıı:116::116: sinemmmmm gel şekerimmm kar topu oynayalımmm
canım yaaa ne kaa güzel olurduuiçim kıpır kıpır oldu şimdiii ,,keşke gelsemde oynasak harika olurdu kuzucumm ,,banane yaaa ist. da yağsınn artıkkkkk
kızlar ankarada süper kar yağıyqr hava çok güzel karada yürümek çok güzel sinem bu zero dediğin ne merak ettim.bu arada süper kilo veriyorum acayip motiveyim bu takımın bir üyesi olduğum için çok mutlluym.umarım takıma girebilirim
ankarada olan varsa kartopu oynayabiliriz
ya bu gülen kyüzleri nerden buluyorsunuz ben bulamadım
kullanıcı kontrol panelinden ayarlarını değiştirebilirsin,hatta bide avatar resmi seç kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?