Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tasan cnm o 7 otlu değil 9 otlu..aktarlarda 9 hayat çayı diyince veriyolar...bende yazın almıştım ama ramazana denk geldiği için düzenli kullanamadım...tekrar başlicam bende...kullanan herkes memnun...inş. seninde işine yarar... :))
2 kişilik yer varmı fefifa bana mesaj atmış gelebilirsin diye bir arkadaşım daha var yer varsa bizde girmek isteriz. Azimle zayıflamaya ihtiyacımız var.
bu kilo hesaplaması nasıl yapılıyor.cuma günü kilolar nasıl hesaplanıyor
tatlim bende yanlis yazmisim
dogrusu : geçen haftaki kilon - bu haftaki kilon) / geçen haftaki kilon x 100 = % ?
![]()
Merhaba bayanlar artık bende sizlerleyim boyum 1.53 kilom 1 ay önce 92 idi şimdi 87 yaşım 48 bekarım 10 yaşında dünya tatlısı bir kızım var![]()
2 kişilik yer varmı fefifa bana mesaj atmış gelebilirsin diye bir arkadaşım daha var yer varsa bizde girmek isteriz. Azimle zayıflamaya ihtiyacımız var.
selam arkadaşlar ben de zayıflama grubunuza dahil olmak isterim müsadenizle 18 aylık bir oğlum var doğum kilolarım gitti ama hamilelikten evvel aldığım 10 kilo gitmedi yaşım 30 boyum 1,68 kilo 61 civarı
delimavi48 arkadaşım ikimiz girmek istiyoruz.
Ben 32 yaşındayım boyum 163 kilom 60 karatay diyeti yapıyorum daha doğrusu yapacağım :)
Valla yavaş yavaş duzekcek yapacak bisi yok![]()
Oldum Canim + min sebebi çıktı az önce regl oldum teste negatifti yazmıştım sanki yada yazmak istemiştim
İyi ki deneme süreci varmış nesliiiiimmmmmmmmm
Kesin kesının sürpriz var senin ümidini yitirmen icin uğraşıyo hahahaa yer mi turk kizi heheeyyyy
Gel gel ki anlat bize
Çatlarım vallaa
Yeni gelen arkadaslarımız hosgelmisler
Adım elif 27 yaşındayım 7 yıllık evliyim bebeğim yok olsun diye zayıflamaya çalışıyorum
İnsaallah herbirlikte gelicez üstesinden
Bol bol yağ yakmalaaarrrrrr![]()
evet T_N peyzaj mimarıyım..bu kilolarda sevgili işimin eseri zatensenin mesleğin ne?bende takım kaptanımı yakından tanımak isterim...motivasyon açısından yani
bu arada sanırım doğumgünündü dün gecikmeli olarak mutlu seneleR diliyorum...herşey gönlünce olsun...süprizide merak ettik..bilgin olsun...
![]()
bu kiloları yüzde olarak nasıl hesaplıyorsunuz
benim dediğim farklı marketlerde satılıyor ve üzerinde 7 otlu çay yazıyor.bugün alıcam alınca ayrıntılı bilgi veririm
maalesef canım haftasonu ıssız topik oluyoruz,ama hafta içi tam kadro burda oluruzgaliba hafta sonları kimse olmuyor burada
anam bir iki gün girmedim topiğe neler olmuş öle?
kimler gelmiş kimler gitmiş yav?
hele biri de ben sizin le motive olamam yazmış o da ne demekmiş. sen gelde benim gibi 3 ayda 27 kilo verde göreyim ben seni...
neyse bakalım ne var yok nelerdesiiniz yav. tabi hafta sonu kaçamakları demi?
hele o esra nerde ya kimbilir şu anda neler götürüyordur :)
neslimmmm özledim seni de
Ayyy Canim yaaaa iyi ki doğmuşsun amaa yaaaaöhömm öhömm gelelim doğumgününeöyle çok romantik atraksiyonlu bişey olmadı
benim gıcık ama romantik kocam ofiste arkadaşların eve gelip sürpriz yapma isteğini geri çevirmişti maça gidicem diye,neyse ben akşam işten çıktım buda aradı beni sen annenlere git bende maçtan sonra gelirim diye,bende direk annemlere gittim tabi,sonra eve girdikten 5 dakika sonra zil çaldı kapıda elinde pasta,3 ad gül ve minicik bi hediye paketi olan kacam
3 ad gülün anlamı bu onunla geçirdiğim 3.doğumgünü olduğu içinmişhediye olarakta benim daha önce görüp beğendiğim altın halka küpeleri almış,çok sevindirik oldum
sonrası ailecek pasta kesip yedik hepberaber,sonrada okey aynadık
eve gelincede yatıp uyuduk,+ 18 lik bi durumda olmadı bu sefer,malum regl durumları
bu arada benim anlayışlı kocam iş arkadaşlarımın sürpriz isteğinide ev dağınık diye geri çevirmiş,hakketende öyleydi,malum haftasonuna gelmiştik
ertesi günde akşam yemeğe gittikhepsi bu kadarrr
![]()