Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

tatlım tekrardan hoşgeldin,dediğim gibi deneme sürendesin şu anda,paylaşımın ne kadar çok olurda takımada o kadar çabuk girersin

bu arada bebek isteyenler çoğaldı...bizde takımda 4-5 kişi önce zayıflayıp sonrada hamiş kalmak istiyoruz

o halde seni 70 kg ve hedefi 60 olarak not ediyorum

afferin sana ben napim şimdi seni söyle bakimm .olsun dün dünde kaldı arad olur öyle ıınsanız bızde ayol robot değil unut gıttsınn bebeğimm
gülmekten çatladım kız sevıyom senı ben çok yaaa bırak o yesınnn o kılo alsınnnn ıyı taktık
hoşgeldın tatlım aramıza ıraden yüksek olsun inş..burdaa nee cok bebk için kılo vermek ısteyen var yahuuu ,aramıza hosgeldın ozaman t_n .garden ve ben de bebek ıstıyoruz ama kılocuklaırmızı verdıkten snr sende katıldınn sımdık aramıza hep bır elden gıdıcek bu kılolarrr başka care yokk
al bendende okadar .benım kocada cok pis bogaz ne gorse catlayan kadar yer .ama ben onu dıyete soktum sende oyle yap kuzum ..sımdı ne yese bu zararlımı kac kalorı bana lıste yap ona uyım bunuda yersem cok olurmu ..allahım aksma hep bu sorulara bogulup yorgun dusuyorum :)..
kaldır neslıcım o abur cuburu senın gormıcegın baska bı dıolaba o dolap eşinin olsun alsın yesın senden gizli gizli

o nasıl buzdolabı yahuu,irade törpüsü gibi,ozaman sen 2 kat savaşıyosun valla kolay degıl
yani iradede bi yere kadar,senın eşin senın kılona takılmadıgı için alıyo yıyo ee neslıde yese neolcakkı dıye düşünüyo ondan rahat
kafayı taksa oda yemez,bizimki dolabı temızledı resmen.gerci şimdi kilo verdıgım için haftasonu abur cubur alıyoruz,tüketemedıgımızde o paketler hiç açılmadan 1hafta sonrasına kalıyor:)
kendı evımde şuan 3 paket cips var haftasonunu bekleyen:)
allahtan annemlerdeyımde elimin altında degil:)

doritosa bayılırım varmı varmı oda dolapta..
dün dukan tarifi yaptım dukanella allahım o ne tuzlu oldu oyle tadı resmen tuz konmus gıbıydı attım çöpe

dün dukan tarifi yaptım dukanella allahım o ne tuzlu oldu oyle tadı resmen tuz konmus gıbıydı attım çöpe

dukanella nedır yahu,nutella gibi olması gerekmıyomu onun tuzlu bı tarıfmıkı??
ya dorıtosumda var bacım en yeşilinden en baharatlısından,hatta en aile boyundan
bi başlayınca durduramıyorumda kendımı üzerinize afiyet:)
ben bebek olayında muallaktayım ya,aslında herseyı bırbırıne öyle bi zincirledimki,
zayıflarsam bebek yaparım,bebek yaparsam sigarayı bırakrıım,ee sigarayı bırakırsam kesın yıne kılo alırım,ee kılo alırsam bebek yapamam,bebek yapamazsam ne diye sigarayı bırakıcam gibi sacma sapan bi döngüm var döne döne gün geçiriyorum.
ayy kendıme koptum:)

yaa sinemcim benimkide bazen hevese geliyo aynen o zararlımı bu zaralımı diyehatta sebze yemeği falan yaptığımda diyo sayende sağlıklı besleniyoruz amaa abur cuburdan ve tatlıdan vazgeçemiyo

evettt esramm benim kiloma hiç bi zaman takılmadı,hatta o biraz balık etli sever,zayıf kadın sevmez sadece tahlil yaptırdığımda değerlerim yüksek çıktığında endişelendi ve kilo vermeme destek oldu...şimdi 8 kg verdimya yeter falan diyo,ama daha yolun başındayım ben

kızz tatlandırıcı yerine tuzmu koydun yoksa

ayy bende koptumm delüü

hayırdır elifimm ne oldu:26::26:allah kem gözlerden korusun bizi ben nazara çok inanırımm

âmin Canim âmin
Bilmiyorum hep iliskimizi masaya yatırdığımızda tartışmaya oradan kavgaya donüyor
Benim tek istediğim bana soru sorarken elistirir tarzda sormasın
Onun tek istediği sorduğu sorularda kendimi savunmamam
Yani ben hata yaptiysamda yapmadiysam da sen haklisin dicekmisim yaptıgım yanlış dicekmisim
Hani benim şahsiyetim nerde o zaman diyorum kuklan miyim diyorum
Delirdiyor yumuşak dille söyledim olmadı bağırdım çağırdım olmadı
7 yıldır boyle sorularını eleştirmeden sor bende kendimi müdafaa etmek zorunda kalmayım diyorum
Ama yok hiç bir zaman o suçlu degilmis yaaa var mı boyle birşey Allah askına insanız sonuçta
Bilmiyorum çok kararsızım çok kırıldım oda bende konusmuyoruz nereye kadar sürecek bilmiyorum

canım çektiiii yaaaa,kapatalım konuyu en ıyısı
bacım kılonu ver ,verdıkten snr hamıle kal ,hamıle kalınca ztn otamatıkman sıgara ıcemıcen o zamanda bırakmıs olunca iştee ..hamılelıktede dıyetısyen kontrolu altında olursun olur bıter dert etme tatlım bu kadar

toparlanırrrr hiç canını sıkma 7 yıl içinde neler neler yaşanmıştır da geçmiştir bigün öyle bigün böyle hayat geçiyo..
oyuzden ne takılıp kendı moralını boz,enerjini tüket,nede güzel yuvana huzursuzluk girmesıne izin ver
o senın eşin kımse kusursuz degil,senın ona,onun sana kötü gelen huyları ıllakı olacak,anne banayla dalaşıyoruz bazen,kaldı ki eş yanı..
at kocacına güzel bi mesaj öglen yemegı için afıyet olsun gibilerden
yada müsaitsenız aksam için bi plan yap ne bılım sınemaya gidebılrısnız,2 dakıkada dagılır o kara bulutlar:)
hayatın tadını cıkarın yahuuu:)

dün bahsetmıstım bellı bı yaşa gelıp bekar olup cadılık yapanlarla muhattap oldukça artık evlılıgın kutsallıgına daha bi inanmaya başladım:)

canim benim ahh keske bi mesajla bi sinemayla olacak birsey olsa biz iliskimize ara verelim gibi seylerden bahsediyoruz o annesinin evine ben annemin evine gidecegim
ama ben olayin aileler tarafindan bilinmesini istemiyorum cunku cok uzulur iki tarafta asla bizim mutsuz oldugumuza inanmazlar zira ben ne anneme ne k.valideme hic sikayet etmedim oda ayni sekilde
bu kavgalar cok sıklaştı artik mesaj sinema kurtarmaz
olayi akisina birakicam ben gorevlerimi yaparim ama onunla konusmicam

daha dün sen şükrediyodun canım yaaa,ne iyilik yaptımda böyle bi kocam var dıye
kolaymı oyle ara verelım falan,,ama dedıgı gibi bi süre tepkısız kalıp akışına bırakabılrısn umarım toparlanır öyle ayrı kalalım olayına girmeye varmaz iş..
açıkçası burda benım sayfalarca konularım var teyy nişanlılıgımdan tut evlılıgımın ılk aylarına kadar
neler yaşadım neler neler yansıdı ailelere
çok emek verdım ve sonunda şükür huzurluyum artık
sabretmek laızm bırazda akışına bırakmak...
henuz 6-7 aylık evlı olmama ragmen ılk 2-3 ay yaklasık 3-4 kez ben bosanıcam dıye döndüm baba evıne
ama gördümki hiçbişey okadar kolay degıl ve bir şekılde işler yoluna giriyor ve kadın toparlayabııyor

peki neslihan hanıım :) deneme suresindeyim öyleyse suan. yine de yarın kg bildirecek miyim? bildireceksem özel mesaj atamıyorum henüz yeni oldugumdan. butadan bildirmek zorundayım yani. sevgileer :)

tatlım senı cok ıyı anlayabılıyoruz .esra bılır benım durumumu bende cok kotu gunler gecırdım ama hep dua ettım allahım severek evlendik böyle günler görmiyelım deıdm kendı kendıme ,düzelmesı ıcın elınden gelenı yapıyoruz belkı düzelmeyıncede dahada hayal kırıklıgı oluyo belkı ama düşünsene sevdıgın aşık oldugun ınsan karsında duruyo ,ıyılıkten guzellıkten yana ne olursa olsun oyle davran .evet karsındakı çileden çıkarabılıyo ınsanı ama kadın bıraz daha dik durmalı dıye dusunuyorum.esracım da demıs dün ne guzel bahsedıyodun eşinden diye ,yıne ıyı guzel gunlerınızı düşün bu negatıflıkten kurtulmaya calıs ,esın devam edıyosada etsın küsmeye ,sonunda oda dayanmıcak küs kalmaya..allah hayırlısını nasip etsın ,ama lutfen boşanma ayrılma başka evlerde olucagız düşüncesini çıkarın aklınızdan .2 nızın evi orası küste olsanız dışarı taşmasın huzursuzlugunuzu kımse bılmesın ,,hem kendı sorunlarınız hem cevrenın soruları sızı dahada yorar ..
arkadaslarr merak ediyorum benden baska bekar var mı aramızdaa :)
sanırım oyle tatlım :)
profil fotografı koydum ama neden gozukmuyor anlamadım yardımcı olabilir misiniz kızlaar :/ kusura bakmayın.
nıye kusura bakalım güzelim ,,normal benımkı bısı ekle resmede çok gerek yok aslında

ewetttttttttt işte geldık ögleden sonramıza ben bu öğlen dışarı cıkmadım buraa tabık söyledımm:)bi yedım bıdaha yedım sonra:)
bian önce yarın aksam olsun bugün yarın hızlı tükensın:)
annemler aşure yapıyo bugün ama neysekı nefis mücadelssıne girmeme gerek yok çünkü sevmem aşureyi:)

elifimmm inan bi an sende kendimi gördüm,kendini savunma bendede vardır,bazen eşim der; bi kerede söylediğim şeyin tersini söyleme haksızda olsam evet de diye,iyide o zaman benim robottan ne farkım kalırki,kendi düşüncelerimi söyleyemezsem ben olamamki,hani beni ben olduğum için seviyodunn:26::26:

maalesef her evlilikte benzer problemler oluyo,kimse dört dörtlük değil,zamanla herşey yerli yerine oturyo ama sendende çok şeyler gidiyo,annem hep der ben bazen 30 yıllık babanızı bile tanıyamıyorum diye...erkekler maalesef çocuk gibiler,sürekli yaptıklarını tastikleyelim istiyolar ama biz anneleri değiliz dimicanımcımm inan bu aşılmayacak bi problem değil,hele hele boşanmayı gerektirecek bişey hiç değilsen şimdi kırgınsın o yüzden böylesinoysaki dün eşin seni miniğim diye sevdiği için ona minnettardın...birazda bu çocuk işleri,diyet falan derken sende yıprandın tabi,herşey üstüne geliyo,canım biraz tepkisiz kal bakalım,eşinde eminim bundan çok pişmandır,zamanla herşey yoluna girer eminim elifcimm

peki neslihan hanıım :) deneme suresindeyim öyleyse suan. yine de yarın kg bildirecek miyim? bildireceksem özel mesaj atamıyorum henüz yeni oldugumdan. butadan bildirmek zorundayım yani. sevgileer :)

neslihan hanımmıevet deneme süresindesin,yarın kilonu bildir sen yinede,özel msj atmana gerek yok,takıma yazsan yeterli
arkadaslarr merak ediyorum benden baska bekar var mı aramızdaa :)
herkes evli canım:123::123:

profil fotografı koydum ama neden gozukmuyor anlamadım yardımcı olabilir misiniz kızlaar :/ kusura bakmayın.

resmi seçtiktensonra değişikleri kaydet yapman lazım
öğle yemegımıde yedim ohh miss ,,yeşil cayımı hüpletiyorum şimdikk.

haydı kızlar ne yedınız yazalımm ..allahım ne sessız bı topik burasııııııııı böyleee

ohhh afiyet olsun tatlımbende yedim yemeğimi,tavuk döner ve yoğurt

sinemcim bende haftaya 3-4 gün ya protein ağırlıklı yada 2 gün ayran detoksu yapayım diyorum,hep aynı şeyler alıştı bünye,biraz şaşırtmak lazım ne dersn

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…