Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

selam kızlarr
ben geldımmmmmmmmmm:)
dün aksam evde kımse olmadıgından ve erken uyudugumdan bugün güne gayet tembel ama bı okadarda pozıtıf başladım(dengesız bı durum)neyse:)
nasılsınız bakalım nasıl keyfler hersey yolundamı??
sinemım geri dönmüşşş:)bu sahnenın tozunu yutan daha uzak kalamıyo zaten,81le cıkmışsın sinemcim bu sefer en en az 75i görmeden cıkmak yok ıkımızede:)gercı ben fena hırslıyım en geç mayısa 70:)

yaaa bıkac gündür rehavetım üstümdeydı,annemlerdeyımmm yıllardır saklandıgım sıgınagım nasılda yabancılaşmış,hakkaten cok ılgınc bi durum bu evlılık,geçmişe yabancılaştırıyo ınsanı..
bu hafta 2 yönlü negatıfım spor+reglden dolayı,ama diyetimde iyi gittigim için sonuc ne olursa olsun vıcdanım rahat olacak
ama haftaya sonucumda bomba olacakk:)))
yılbaşındaaaa harıka bir şekılde cıkmak ıstıyorum ınsanların karsınıaaaaa:):24::24::24::24:

esrammm hoşgeldin:16::16:anne evi konusunda sana katılıyorum canım,bendede aynı durum olmuştu:34:

hadi bakalım kuzu sonuçlarını dört gözle bekliyorum:16:
:23::23::23:

afiyet olsun tatlimaaaaaaa :16:
kabak mucver yapicam bugun bende ama kizartmadan nasil oluyor tadi pek bilemedim kararsizim :26:
sen nasil yapiyorsun fistikim?

elifimm ben mücveri dün azcık zeytinyağıyla seramik tavada yaptım ama kesinlikle fırında daha hafif oluyo
ben 2-3 kabağı rendeliyorum sonra suyunu sıkıyorum,2 yumurta,2 kaşık t.buğday unu,tuz,karabiber,maydonoz,dereotu azcık zeytinyağı ve 1 kaşık kabartma tozu koyup karıştırıyorum bi güzel,sonrada yuvarlak fırın tepsisine yayıyorum üstünede çörekotu ımmmm ılıyınca pek bi güzel oluyo,börek gibi:56::56:

kadınları mutlu etmek zor değildir aslında, yeter ki samimi olun onlara.
Çiçek almayı unuttum değil; param yoktu deyin mesela.
Patron mesaiye bıraktı değil, arkadaşlarla çıkacağız deyin onlara.
Arkadaşlarınızla çıkmanıza kızıp, dudak düşürü
yorlarsa da; sizle daha çok vakit geçirmek içindir o tafralar da.
Yoksa turşunuzu kurmayacaklar;emin olun hiç bir zaman asla.

Aldığınız çiçekler değildir onları mutlu eden, duygularınızı somutlaştırıp kalbinizi ellerine bırakıvermenizdir; yüzlerindeki çocukça tebessümü ettiren.
Ve kalbinizin çiçeklere dönüşmüş halidir onları güldüren.
Bu yüzden vazgeçemez kadınlar çiçeklerden, o çiçekleri kalbinize benzettiklerinden.
Yoksa çiçek çokta önemli değildir, zira ben hiç görmedim kadınlardan çiçek yiyen.
Sahiplenilmeyi sever kadınlar; "kendi ayakları üstünde durma felsefeleri" güçlü görünme kaygısından.
Hesap sorar gibi değil, tebessümle "nerdeydin" dediğiniz zaman; size tüm günü anlatıverirler o an.
Ama sıkıldığınızı belli etmeyin; otobüste bi kaç durak ayakta gittikten sonra, biraz oturup tekrar yaşlı teyzeye yer vermek zorunda kaldığını da anlattığı zaman.
Dinlenilmeyi sever kadınlar; düşüncelerine değer verildiğinde eşsiz bir huzura kavuşurlar.
Düşüncelerine değer verdiğiniz an, yine karlı çıkan siz olursunuz o zaman, sizi yere göğe sığdıramazlar; o kadar büyürtürler ki taşırırlar sizi odalardan sokaktan.
Çocuktur aslında bütün kadınlar; bu yüzdendir nazlanmalar; elinde değildir ki; hala içindedir elinde pamuk şekeri saçında kurdelayla koşturan küçük kızlar.
Ve annedir bütün kadınlar; bu yüzden her zaman sizden bir adım ötede yaşarlar; çünkü geleceğinizi onlar kurarlar.

en son saat kacta yazdım bılmıyorum ama en son buraya yazdım ve daha yenı gitti yanımdakı son müşteri
bir anda ınsanın önüne 7 kişi yığılırsa ve hepsı once ben kavgasına tutuşursa siz düşünün tantanayı
ne kafa kaldı ne beyin resmen uyustum
acıl sıgara ıcmem lazım gelıyorum az sonra

en son saat kacta yazdım bılmıyorum ama en son buraya yazdım ve daha yenı gitti yanımdakı son müşteri
bir anda ınsanın önüne 7 kişi yığılırsa ve hepsı once ben kavgasına tutuşursa siz düşünün tantanayı
ne kafa kaldı ne beyin resmen uyustum
acıl sıgara ıcmem lazım gelıyorum az sonra

canım Allah sabır versin,müşteri odaklı çalışmak off hiç bana göre değil:27::27:

bu arada sigara mı içiyosunn sen :20::20:

canım Allah sabır versin,müşteri odaklı çalışmak off hiç bana göre değil:27::27:

bu arada sigara mı içiyosunn sen :20::20:

sorma ya malesef içiyorum,hemde kocam sigara bıraktırma ılacı çalışırken ben fosur fosur sigara içiyorum
ama seneye yanı zayıfladıktan sonra bebek olayı oldugunda bırakıcam ınsallah
bızım aramızda yaşı buyuk olupta bekar olan yok dımı

çünkü sağlam laf edıcem kımse üstüne alınmasın az önce benı çıleden çıkarıp bagrıs çagrış tartıştıgımız müşteri 69lu bekar bı hatun
genelleme yapmak ıstemıyorum ama banka gecmısımde kac tane sorunlu bayanla karsılastıysam yası buyuk olan hepsı bekardı
ve artık ciddi ciddi bayanların mutlaka bi yaştan sonra evlenmesı gerektıgını düşünüyorum.

Merhabalar kızlar

Ben yine hastanedeyim babamı yatirdim... çok faal olamıyorua giricem ama diyet fena degil burda simit aldım yarım. yedim bitirdi da ne yazıkki kızartma ekmek yağlarını çeksin diye peçetede sıktım birazda yoğurt... bütün gün bunlar...

Babama hiç dayanamam geçen getirdiğimde aglamaktan konusamamistim sonrada deli gibi yemek yemiştim psikiyatristin verdiği ilaç iyi gelmiş aglamadim doktorla konustum yemekte olcuyu kacirmadim....

merhaba arkadaşlar :) adım merve. T_N nickli kullanıcı arkadaşımızdan bu gruba davet edildim. çok memnun olduuum. 68 kiloyla başladım 1 ayda 62 kg oldum şuan. yarın tartılıp durumu sizle paylaşırım isterseniz. hedef 47. balık etten de bıktım. zayıf olayım artık :)

az önce kiraz saplı form çay içtim. şimdi yemeğe gidiyorum. ben her şeyden yemeyi ama az yemeği kendime kural edindim. şuan menümü paylaşayım.

4 yemek kaşığı makarna
istediğim kadar az yağlı ve limonlu salata
4 yemek kaşığı barbunya
tabi yemekten önce de 2 bardak su

hepimize bol şaans :)

Merhabalar kızlar

Ben yine hastanedeyim babamı yatirdim... çok faal olamıyorua giricem ama diyet fena degil burda simit aldım yarım. yedim bitirdi da ne yazıkki kızartma ekmek yağlarını çeksin diye peçetede sıktım birazda yoğurt... bütün gün bunlar...

Babama hiç dayanamam geçen getirdiğimde aglamaktan konusamamistim sonrada deli gibi yemek yemiştim psikiyatristin verdiği ilaç iyi gelmiş aglamadim doktorla konustum yemekte olcuyu kacirmadim....
edacim hayirdir babanin nesi var :50: gecmis olsun
babalarin annelerin kiymetini bilelim arkadaslar kaybedince degerlerini kiymetlerini daha iyi anliyorsunuz
bi arkadas tavsiyesi
bende babacigimi cok ozledim cok :(
merhaba arkadaşlar :) adım merve. T_N nickli kullanıcı arkadaşımızdan bu gruba davet edildim. çok memnun olduuum. 68 kiloyla başladım 1 ayda 62 kg oldum şuan. yarın tartılıp durumu sizle paylaşırım isterseniz. hedef 47. balık etten de bıktım. zayıf olayım artık :)
hosgeldin mervecim
umarim istedigin saglikli kiloya ulasirsin..
adim elif 27 yasindayim istanbuldayim memnun oldum :34:

edacim hayirdir babanin nesi var :50: gecmis olsun
babalarin annelerin kiymetini bilelim arkadaslar kaybedince degerlerini kiymetlerini daha iyi anliyorsunuz
bi arkadas tavsiyesi
bende babacigimi cok ozledim cok :(

hosgeldin mervecim
umarim istedigin saglikli kiloya ulasirsin..
adim elif 27 yasindayim istanbuldayim memnun oldum :34:

teşekkürleerr :) umarım hepimiz kavuşuruz istediğimiz sağlıklı kiloya. ben de 23 yaşındayım. istanbul-beylikdüzündeyim. memnun olduum. son zamanlarda düşen motivasyonum burda yerine gelmeye başladı. :)

Back