Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

iyi akşamlar kızlar.
takımdan ayrılmak istediğimi söylemiştim birkaç gün önce. zor bir dönemden geçiyorum, daha doğrusu ailece geçiyoruz. sorun eşimle bildiğiniz gibi. ciddi ciddi boşanmayı düşündüm, avukat falan araştırdım. sorunun temel kaynağı eşimin sinir krizleri ve psikolojik yardım almak istememesi. her krizi bir öncekinden daha ağır geçiyor, tabak, çanak, önünde ne varsa havada uçuşuyor. bağırış çağırışlar falan. daha kötüsü bütün bunlar oğlumun önünde yaşanıyor, en çok üzüldüğüm şey de bu:( tek başıma baş edemiyorum artık.
çok ciddi olduğumun farkında, deli gibi pişman, şuan dört dönüyor etrafımda ama biliyorum ki tedavisini olmadığı sürece ilk patlamasında herşey yine alt üst olacak.
artık ne yapmam gerektiğini de, ne yapmak istediğimi de bilmiyorum. ruh gibiyim. hissizleştim sanki.
hala takımdan çıkarmadıysanız birkaç haftalığına izne ayırabilir misiniz beni?

merhaba arkadaşlar :) adım merve. T_N nickli kullanıcı arkadaşımızdan bu gruba davet edildim. çok memnun olduuum. 68 kiloyla başladım 1 ayda 62 kg oldum şuan. yarın tartılıp durumu sizle paylaşırım isterseniz. hedef 47. balık etten de bıktım. zayıf olayım artık :)
hoşgeldin mervecim hep birlikte el ele verıcez kılocuklarımızı hiç merak etme sen :16:
iyi akşamlar kızlar.
takımdan ayrılmak istediğimi söylemiştim birkaç gün önce. zor bir dönemden geçiyorum, daha doğrusu ailece geçiyoruz. sorun eşimle bildiğiniz gibi. ciddi ciddi boşanmayı düşündüm, avukat falan araştırdım. sorunun temel kaynağı eşimin sinir krizleri ve psikolojik yardım almak istememesi. her krizi bir öncekinden daha ağır geçiyor, tabak, çanak, önünde ne varsa havada uçuşuyor. bağırış çağırışlar falan. daha kötüsü bütün bunlar oğlumun önünde yaşanıyor, en çok üzüldüğüm şey de bu:( tek başıma baş edemiyorum artık.
çok ciddi olduğumun farkında, deli gibi pişman, şuan dört dönüyor etrafımda ama biliyorum ki tedavisini olmadığı sürece ilk patlamasında herşey yine alt üst olacak.
artık ne yapmam gerektiğini de, ne yapmak istediğimi de bilmiyorum. ruh gibiyim. hissizleştim sanki.
burcu merhaba inan okudugumda tüylerim diken diken oldu ,,bende yenı evlıyım senı cok ıyı anlayabılıyorum ben de evlılıgımın ılk donemlerınde aynı seylerı gördüm yaşadım okadar kotu bı duygukı bı sureden snr olanlar karsısında tepkısız kalabılıyo ,hatta o kırıp doktukce üzülmüyosun bile hıc bıseye ..allah verdıgın kararda utandırmasın senın ıcın bebegın içinhayırlısı neyse o olsun ınsallah .kendın herseyden daha önemlısın bunu unutma ,,tedavı olmadıgı surece hep tekrar sonu gelmez bu tür davranışların .öptüm kendıne ıyı bak

günaydın gençlerrr ve kendını genç hissedenlerrrr:)
nasılsınız bu sabahhh
geçmıse baktım edacım babana geçmıs olsun allah tez zamanda şifasını versın
burcucum mutlaka bi şekılde düzelecek eşin,her olay sonunda o boşanma olayı geçıyodur aklından emınım ama kolay olmuyo oyle
sabır diyorum sadece,sabır allah büyüktür...

dün ondan öncekı gün her ne yaşadıysak yaşadık,ama bu gün bambaşka birgün
henüz kader yazılmadı,gün bitmedi,nefes tükenmedi..
rabbimin en güzel hediyesidir her dogan yeni gün
ve hersabah oldugu gibi bu sabahta şükredelim bu muhteşem hediyeye
dünyaya çok kapılıp unutuyoruz biçok şeyi ama geçmiş geçmişe aitt bizse gelecege
oyüzden kalbınızde gönlünüzde bugün huzur mutluluk,bedenlerınızde saglık olsunn...
öpüyorum hepınızı,günaydınlar tekrarrrrrrrrr:21::21::21::21:

kızlar günaydınn hepinize..
dün kaçamak yaptım nasıl yaptıgımı bılmıyorumm :( .ama bana ne ooluyosa sp gunlerınde oluyoo allahım bogazımı tutt benımm.(4 adet hoşbeş yedım :( gebertin parçalayın beniiii)
bide şu sıra bi miskinlik var bende anlatamam size ,gelelim
bugunku menüme (proteın gunundeyım)
sabah
1bardak süt ,1 bardak yeşilçay,1 jambon,1 yumurta,1 dilim peynir,1 dilim lıght karper
öğlen
zero cola,et döner
ara
1 bardak süt,1 bardak limonlu maden suyu,1 bardak yeşil çay
3lt su
aksam
ton balık ,4 kornişon turşu (kısmetse :1: )

sinemimmmmmmmmmmmm dukancı güzelım benımmm:)
napıyosun bakımmm:)
ben bugün kendımı fazla şiş hissediyorum dün yeşil çay içmedım 2 lt su içtim bıde spor olmayınca ee reglde olunca sonuc malum:)
akşama gidip sacımı basımı boyatıcam,biraz süsleneyim:)

dün kaçamak yaptım nasıl yaptıgımı bılmıyorumm :( .ama bana ne ooluyosa sp gunlerınde oluyoo allahım bogazımı tutt benımm.(4 adet hoşbeş yedım :( gebertin parçalayın beniiii)
sabah
1bardak süt ,1 bardak yeşilçay,1 jambon,1 yumurta,1 dilim peynir,1 dilim lıght karper
öğlen
zero cola,et döner
ara
3lt su
aksam

turşu dukanda serbestmı ya,bide diet kola??
turşu vücutta su tutuyo dıyolar dıye okadar sevmeme ragmen yanaşamıyodum
demekkı cokta zararlı bişey degil dukan amca okey verdıgıne göre:26:

gunaydın tatlım
bende şiş gıbıyım ama kaçamaktan dolayı sanırım ,bugun telafı et bence yesılcayı bol bol tuket ..kocacıgın gelıyo dimiiii :34: oyuzden bu hazırlıklarr :16::16:
dukan amca verıyo kuzum 3 adetle sınırlı sanırım gunde 3 kutu zeroya ve lıght gazozada bısı demıyo ,,anacım ıcmezsem mahvolurum içim kuruyo su içiyorum ama ne fayda illa içimi bişi yakıcak oyle rahatlıyorum:36:

Günaydın kızlar..
Hiç keyfim yok :(
Nazar değdi bize yaaaa valla nazar değdi bu adam bana ben ona hiç boyle davranmazdik
ne oldu tatlım yaa
gayet güzeldı hersey hatta daha dün negüzel bahsedıyodun,küçük şeylere takılmayın vallahı üzüldügümüze değmiyo gelıyo geçiyo
allah mutlulugu huzuru eksık etmesın yuvalardan

gunaydın tatlım
bende şiş gıbıyım ama kaçamaktan dolayı sanırım ,bugun telafı et bence yesılcayı bol bol tuket ..kocacıgın gelıyo dimiiii :34: oyuzden bu hazırlıklarr :16::16:
dukan amca verıyo kuzum 3 adetle sınırlı sanırım gunde 3 kutu zeroya ve lıght gazozada bısı demıyo ,,anacım ıcmezsem mahvolurum içim kuruyo su içiyorum ama ne fayda illa içimi bişi yakıcak oyle rahatlıyorum:36:

ya bu kola olayı yüzünden yapabılrım bu diyeti hee:)
sinem bende ocak ayı gelsın,2,haftasına falan denıycem 1 hafta dukan bakalım ne olacak sonuc:)
diyetisyen bana kılo vermem durdugunda 4 günlük şok diyet verıyodu,ve onların sok diyet dedigi sey aslında bu dukandı
1 pirinç tanesı kadar bile karbonhıdrat yersen olay biter demıstı sımdı daha ıyı anlıyorum

ne oldu tatlım yaa
gayet güzeldı hersey hatta daha dün negüzel bahsedıyodun,küçük şeylere takılmayın vallahı üzüldügümüze değmiyo gelıyo geçiyo
allah mutlulugu huzuru eksık etmesın yuvalardan

ya bu kola olayı yüzünden yapabılrım bu diyeti hee:)
sinem bende ocak ayı gelsın,2,haftasına falan denıycem 1 hafta dukan bakalım ne olacak sonuc:)
diyetisyen bana kılo vermem durdugunda 4 günlük şok diyet verıyodu,ve onların sok diyet dedigi sey aslında bu dukandı
1 pirinç tanesı kadar bile karbonhıdrat yersen olay biter demıstı sımdı daha ıyı anlıyorum

kılo vermen durdugu an yapmaya basla tatlım bence ..moral olur çokk..dıyetısyenler dukanı onermıyo ama dukanın dedıklerını caktırmadan uyguluyolar..

sorma ya malesef içiyorum,hemde kocam sigara bıraktırma ılacı çalışırken ben fosur fosur sigara içiyorum
ama seneye yanı zayıfladıktan sonra bebek olayı oldugunda bırakıcam ınsallah
bızım aramızda yaşı buyuk olupta bekar olan yok dımı

çünkü sağlam laf edıcem kımse üstüne alınmasın az önce benı çıleden çıkarıp bagrıs çagrış tartıştıgımız müşteri 69lu bekar bı hatun
genelleme yapmak ıstemıyorum ama banka gecmısımde kac tane sorunlu bayanla karsılastıysam yası buyuk olan hepsı bekardı
ve artık ciddi ciddi bayanların mutlaka bi yaştan sonra evlenmesı gerektıgını düşünüyorum.

esracımm arada istisnalar olsada söylediğine katılmamak elde değil:1::1:
Merhabalar kızlar

Ben yine hastanedeyim babamı yatirdim... çok faal olamıyorua giricem ama diyet fena degil burda simit aldım yarım. yedim bitirdi da ne yazıkki kızartma ekmek yağlarını çeksin diye peçetede sıktım birazda yoğurt... bütün gün bunlar...

Babama hiç dayanamam geçen getirdiğimde aglamaktan konusamamistim sonrada deli gibi yemek yemiştim psikiyatristin verdiği ilaç iyi gelmiş aglamadim doktorla konustum yemekte olcuyu kacirmadim....

canım yaa çok çok geçmiş olsun,Rabbim acil şifa versin:16::16:

merhaba arkadaşlar :) adım merve. T_N nickli kullanıcı arkadaşımızdan bu gruba davet edildim. çok memnun olduuum. 68 kiloyla başladım 1 ayda 62 kg oldum şuan. yarın tartılıp durumu sizle paylaşırım isterseniz. hedef 47. balık etten de bıktım. zayıf olayım artık :)

mervecim takımımıza hoşgeldin:71::71:ben takım kaptanıyım,ismim neslihan:34:bazı kurallarımız var listeye girmek için 2 haftalık deneme süresi var ama paylaşımın bol olursa haftaya listeye alırım seni,ayrıca cumaları en geç 13 e kadar kilonu bildirmen gerekiyo:16::16: azmin iraden bol olsun tatlım:38:
iyi akşamlar kızlar.

burcucum belliki zor bi dönemden geçiyosun,rabbim bu günlerde sana sabır versin,psikolojik problem maalesef tedavi olmazsa düzelecek bişey değil,en kötüsüde oğlunun durumu
ailesi falan ne diyo bu duruma,tedaviye ikna ettirecek birileri yokmu:26:senin için hayırlısı nasılsa öyle olsun burcumm:16::16:

bu arada takımdan henüz çıkmadın,zaten izinli yazacaktım canım seni:34::34:
günaydın gençlerrr ve kendını genç hissedenlerrrr:)
nasılsınız bu sabahhh
geçmıse baktım edacım babana geçmıs olsun allah tez zamanda şifasını versın
burcucum mutlaka bi şekılde düzelecek eşin,her olay sonunda o boşanma olayı geçıyodur aklından emınım ama kolay olmuyo oyle
sabır diyorum sadece,sabır allah büyüktür...

dün ondan öncekı gün her ne yaşadıysak yaşadık,ama bu gün bambaşka birgün
henüz kader yazılmadı,gün bitmedi,nefes tükenmedi..
rabbimin en güzel hediyesidir her dogan yeni gün
ve hersabah oldugu gibi bu sabahta şükredelim bu muhteşem hediyeye
dünyaya çok kapılıp unutuyoruz biçok şeyi ama geçmiş geçmişe aitt bizse gelecege
oyüzden kalbınızde gönlünüzde bugün huzur mutluluk,bedenlerınızde saglık olsunn...
öpüyorum hepınızı,günaydınlar tekrarrrrrrrrr:21::21::21::21:

günaydın bebeğimm:16::16:

sabah
öğlen
zero cola,et döner
ara
3lt su
aksam

günaydın sinemcimm:16::16:oooo kaçamaklar yapılmışş:20::20:neyse artık dün dünde kalmış,hafızandan sil bugün hiç bişey olmamış devam et:34:
Günaydın kızlar..
Hiç keyfim yok :(
Nazar değdi bize yaaaa valla nazar değdi bu adam bana ben ona hiç boyle davranmazdik

hayırdır elifimm ne oldu:26::26:allah kem gözlerden korusun bizi ben nazara çok inanırımm:nazar::nazar:

ben de bir takıma girmek istiyorum ama hangisinde yer var nerden bileceğim yardımcı olur musunuz ?

hoşgeldin tatlım:71: şu anda bizim takımımızda yer var,ama 2 haftalık deneme süren var,bol paylaşım ve irade istiyrum,genelde yeni gelenler 1 hafta aktif olup sonra kayboluyolar:20::20:

öncelikle seni bi tanıyalım,kimsin,nerdensin,kaç kilosunn:34::34:

günaydın takımcımmmm:16::16::16:keyifler nasıl bakalımm:34::34:

sinem sana kaçamak yapmışın dedim ama bende sende farksızımm:20::20:dün herşey normalken akşam geçmiş olsuna gittik,orda 4-5 yaprak sarma biraz fındık yedim:17:

sonrada eve gelince 2 minik kare bitter çikoo:17::17::17:

günaydın takımcımmmm:16::16::16:keyifler nasıl bakalımm:34::34:

sinem sana kaçamak yapmışın dedim ama bende sende farksızımm:20::20:dün herşey normalken akşam geçmiş olsuna gittik,orda 4-5 yaprak sarma biraz fındık yedim:17:

sonrada eve gelince 2 minik kare bitter çikoo:17::17::17:

kaptancım evde tutma böyle çikoları,pikoları:)
ver kocana yesin,zararlı herşeyi bende tıkıyorum kocamın agzına ortalıkta bişey olunca içimi tırmık tırmık kazıyo bişey
git ye git ye,bak o dolap bi hazıne,içindekılerı yemelısın ,ye ye:):)

merhaba hosgeldın,takımda yer olabılır diye düşünüyorum,takım kaptanımız gelsın bılgıyı ondan alırız canım..
senden dinleyelım kılo maceranı:)
kılon,hedefın nedır,ismin ne??

teşekkürler o zaman takımın üyesi oldum mu diyorum :)
kilom 64-66-67 derken günlerdir tartılmayıp bi çıktım tartıya ki hiç ummuyordum 70 geldim :(
artık 70 kilo biriyim boyum da 1.61 falan ama kilom 70 gibi durmuyor çok şükür :)
dün diyete başladım dün sabah 70 iken bu sabah 69.4 geldim ve bu git gide inecek inş :):):):):):)

gece yatmadan önce sirkeli su
sabahları da kalkınca limonlu tarçınlı su içmeye başladım ve bvol su tabi
arada da yeşil çay içiyorum sık sık wc deyim :)
ama bugün burada okuduğum 9 hayat çayı ile daha da umutlandım bugün iş çıkışı hemen gider gitmez alacağım
hedefim 60 bu arada :)

ama bebek de düşünüyorz nasıl olacak bilmiyorum yaaaaa :((((

kaptancım evde tutma böyle çikoları,pikoları:)
ver kocana yesin,zararlı herşeyi bende tıkıyorum kocamın agzına ortalıkta bişey olunca içimi tırmık tırmık kazıyo bişey
git ye git ye,bak o dolap bi hazıne,içindekılerı yemelısın ,ye ye:):)

ayy esra ben nelerle mücadele ediyorumbi bilsen:44::44:boğazına fazlasıyla düşkün bi kocayla beraberim,tatlısız günü geçmez,evde dolapta çokomilkler,damaklar dolu valla:14::14:

kaç zamandır hiç pas vermiyodum ama dün reglinde etkisi sanırım canım istedi:56:

Son düzenleme:
Back