Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

slm kızlar nasılsınız evet bır solukta okudum yazılanları eskıden oku oku bıtmezdı topiğimiz çok sesızleşmiş :19:1 haftadır çok fazla şişliğim vardı şükür bugun daha ıyıyım ,bol bol maydanoz suyu içiyorum inşlah cumaya guzel sonuçlar alırız :23: birde dikkkatımı çektı neslıcım çok az kişi menu paylaşır oldu farkındamısın bılmıyorum :34: elimden geldiğince topiğe geliyorum ,seviyorum sizleri fıstıklar ... :16::16::16::16:

semacımm bi türlü karşılaşamıyoruz:16::16:neyseki yinede akşamları aksatmadan menü paylaşıyosun:34:
canım maalesef topik çok sessiz,aslında genel olarak böyle bi durum sözkonusu,bu hafta burcuda ayrılacak ve maalesef serap ıda diskalifiye etmek zorundayım,2 haftadır hiç girmedi,iyice azaldık,bakalım yeni üye alıcaz mecburen ama onlarda 1 hafta paylaşım yapıp kaçıyolar,kararsız kaldım açıkçasıı:26::26:

gunaydin kizlar..
bismillah..
topigi ben acayim dedim :34:
az once kalktim..
yuzumu yikamaya gittigimde aynaya baktim ve o eski beni özledigimi farkettim
ne kadar da bakimsizlasmisim ben :14:
kocaman şiş bir yüz, sivilceli ve ne kadar yıkasamda toniklesemde yagli bir cilt :43:
igrendim kendimden :50::50:
sonra ne kadar sansli oldugumu anladim.. sevgi dolu bakislari olan sevkatli bir esim var
onu ise ugurlarken öyle bir bakışı vardı ki acaba dedim o az once ki benim aynada baktigim o kadina bakmiyor mu?:43:
nasil hala bana ilk günkü bakisiyla bakabiliyor hala nasil minigim diye sevebiliyor :14:
ben ne yaptim da hak kazandim bu adami :14::14:
sükrediş biçimlerim çoğalıyor..
bugunden itibaren Allah in izni ile ciddi bir calismayla vucudumun hakkini verecegim insaallah
ne olur kizlar beni birakmayin cok gucsuz bir iradem var
destek olalim birbirimize ve yenelim kiralim bu düzeni.

günaydın bebekimmm:16::16:zaman zaman aynı şeyleri yaşıyoruz maalesef:14::14: önemli olan senin kendini sevmeye başlaman elifim,vee ne güzelki farkına varmışsın bunun,seni hiç bırakırmıyız kuuu:38::38:birlikte daha yapacak çok şeyimiz varrr:23::23:
günaydın hepinizi çok özledim. bugün öğlenden sonra burdayım. bekleyinbeniii :)

günaydınn melek yüzlümmm:16::16:bizde seni çok özledikkiii:19:

kizlar kahvaltimi yapayim gelirim
2 yumurta kayisi kivaminda
bol maydanoz salatalik
peynir zeytin
cavdarli ekmek
yesil cay

sabah kalkar kalkmazda 2 kayisi ile 2 bardak ilik su :32:
ohhh afiyet olsun kuşumm:56::56:

günaydınnnn 1.takımımın güzel,alımlı,fit,kendiyle barışık fıstık hatunlarııı:16::16::16:

haydin bakalımm toplanma zamanıııı,esraa,elif,melek,muti,semaa,edaaa,sinemmmmm:24::24::24::24:

bu sabah çok pozitifim,işyerindekiler bi,le farketti,sabah kocişim geç gitti işe,azıcık keyif yaptık,akşamdan ekmek makinamı ayarlamıştım sabaha miss gibi ekmek kokusuyla uyandık,sonra sevdicekle güzelce kahvaltımızı ettik,onu işe uğurladıktan sonra
giyindim,saçlarımı topladım,makyajımı yaptım geldim,regl e rağmen bombayımmm:12::12:

menüleride istiyorum kızlarrr,ve lütfen herkes birbirine yorum yapsın,yanlışlarımızı birlikte görelim,bu işi sıkı tutmamız lazım artıkk:20::20:

dünki menümm

sabah
kepek ekmekli sandviç
yeşil çay

ara
yeşil çay
1y.k kan üzümü

öğle
tavuk sote
salata
yoğurt

ara
yeşil çay
4-5 ad kuru kayısı

ara
1 elma
1 mandalina

akşam
5-6 add kabak mücver
salata,yoğurtlu köz patlıcan

ara
1 elma
1 dilim portakal

3 litre su,spor maalesef yokk:47::47:

meyveyi sanırım biraz abarttım,ama sanırım tatlı isteğimi kayısılarla bastırdımm:34:

menüleride istiyorum kızlarrr,ve lütfen herkes birbirine yorum yapsın,yanlışlarımızı birlikte görelim,bu işi sıkı tutmamız lazım artıkk:20::20:

dünki menümm

sabah
kepek ekmekli sandviç
yeşil çay

ara
yeşil çay
1y.k kan üzümü

öğle
tavuk sote
salata
yoğurt

ara
yeşil çay
4-5 ad kuru kayısı

ara
1 elma
1 mandalina

akşam
5-6 add kabak mücver

ara
1 elma
1 dilim portakal

meyveyi sanırım biraz abarttım,ama sanırım tatlı isteğimi kayısılarla bastırdımm:34:
neslimm günaydınn ,,reglısın olur okadarcık meyve yemek ,bı düşünsene ne tatlılar çekiyodu canımız ,bi çikolata yüzünden diyet kazaya kurban gidiyoduu :) :)

neslicim takımın cok sessız bebişim biraz hareket gerekiyo sanırım :)..buda yenı arkadasların katıcagı heycanla tekrar hareketlenebilir diye düşündüm ,takımında yer almak için adayım,oylama başlasınnn :16::16::16:
neslicim ya 85 olunca gelım takıma dıyodum ama anacım seyıd evresındeyım bı gun 400 gr eksıyım, bıgun 600 gram artıdayım ne oluyo boyle anlamadım gıttı moralım cok bozukkk ,ama yılmak yok yola devammmm..
başlangıç:92.9
suankı kılom 89.0
hedef kilom :70
oysakı pztsı gunu 87.6 yı gormustum ya anlamadım ,bıde reglı olucam onunda artısı eklendı herhalde nese . umudu yıtırmek yokkkk azimle verıcezz hep bırlıkte ... öptüm kocaman:16::16:

Son düzenleme:
neslimm günaydınn ,,reglısın olur okadarcık meyve yemek ,bı düşünsene ne tatlılar çekiyodu canımız ,bi çikolata yüzünden diyet kazaya kurban gidiyoduu :) :)

neslicim takımın cok sessız bebişim biraz hareket gerekiyo sanırım :)..buda yenı arkadasların katıcagı heycanla tekrar hareketlenebilir diye düşündüm ,takımında yer almak için adayım,oylama başlasınnn :16::16::16:
neslicim ya 85 olunca gelım takıma dıyodum ama anacım seyıd evresındeyım bı gun 400 gr eksıyım, bıgun 600 gram artıdayım ne oluyo boyle anlamadım gıttı moralım cok bozukkk ,ama yılmak yok yola devammmm..
suankı kılom 89.0
oysakı pztsı gunu 87.6 yı gormustum ya anlamadım ,bıde reglı olucam onunda artısı eklendı herhalde nese . umudu yıtırmek yokkkk azimle verıcezz hep bırlıkte ... öptüm kocaman:16::16:

sinemimmm sen zaten banko takımdasın canımm:16::16:yeni üyelere de bakıyuorum ama daha bulamadımm

reglin etkisi emin ol,aynı şeyleri dukanda bende yaşadım,hiçç bozma moralinii..ben şimdi en son ne zaman takımdan ayrlmışın ona bakayımm...:34::34:

sinemimmm sen zaten banko takımdasın canımm:16::16:yeni üyelere de bakıyuorum ama daha bulamadımm

reglin etkisi emin ol,aynı şeyleri dukanda bende yaşadım,hiçç bozma moralinii..ben şimdi en son ne zaman takımdan ayrlmışın ona bakayımm...:34::34:

canımcım teşekkür ederim :21::21::17::17::17:
yok yok hiç bozarmıyım moralımı boyle devam edıcem .olası seyler dukan da ne de olsaa :):)

bak bakalım kuzum nezaman ayrılmısım cok uzun oldu sanırımm :9::9: gene döndüm kürkçü dükkanına :):)
bu sefer sonu gelicek sırf bebiş yapmak ıcın ıstıyorum zayıflamak ,doktor zayıfla yoksa pko olucan dedi ufak bı kıtle görmüş ,,nese moralımı bozmıcam düşünüp yola devammmm :21::21:
esracım nerelerdesın kuzum

1. TAKIM 235. ETAP

sinem866_(81,0/81,0 / 0,00 / 0,00 % ) izine ayrildi

buldum sinemcimm,235.etapta ayrılmışın,81 kg olarakk:53:

o haldeee bebeğimm bu hafta takımdasınn:16::16:

:17::17::43::43::43: inanmıyorum ya 81 mi allahımm ınanamıyorum gözlerıme ,,unutmusum benn 81 le ayrıldıgımı :9: bak şimdi dahada hırslandımm ..
saol bıtanem yüzünü kara çıkarmıcam inş. her hafta eksilerle listende olmak için çabalıycam .
sımdı bu cuma bıldırım yapıcammı ,haftaymı yapıcam canım

:17::17::43::43::43: inanmıyorum ya 81 mi allahımm ınanamıyorum gözlerıme ,,unutmusum benn 81 le ayrıldıgımı :9: bak şimdi dahada hırslandımm ..
saol bıtanem yüzünü kara çıkarmıcam inş. her hafta eksilerle listende olmak için çabalıycam .
sımdı bu cuma bıldırım yapıcammı ,haftaymı yapıcam canım

evettt bu seni dahada hırslandırsın kuzumm:47::47:

bu cuma bildirim yapıyosun canım,haftaya da eksilerle listedesin inş.:16::16:

peki ozaman bismillah diyerek başlıyorum ilk listemi paylaşmaya :1:

bugun sebze+protein günüm
sabah
1 jambon,1 yumurta,1 bardak süt,1 lıght krem peynır ,1 dilim beyaz peynir,1 küçük domates ve çarliston biber,1 bardak yeşil çay
öğlen
tavuklu mantar sote,1 zero,1 kase yogurt ,1 kupa yeşil çay
ara
1 sarıkız maden sodası(magnezyum eksıklıgımden dolayı hergun 1 adet içiyorum)
akşam
ızgara tavuk bi kaç adet biber közlemesi,1 bardak zero ,3 kornişon turşu
3lt su ,45 dk yürüyüş

evettt bu seni dahada hırslandırsın kuzumm:47::47:

bu cuma bildirim yapıyosun canım,haftaya da eksilerle listedesin inş.:16::16:

tamam canımcım ..
her hangı bı kural uygulanması gereken bişeyler varmı ,değişiklikler falan..
neslıcım bısı sorcam dukanda danonenın meyvelı yogurdunu yıyebılıyomuyuz

sabah
1 jambon,1 yumurta,1 bardak süt,1 lıght krem peynır ,1 dilim beyaz peynir,1 küçük domates ve çarliston biber,1 bardak yeşil çay
öğlen
ara
akşam
3lt su ,45 dk yürüyüş

sinemimm menünn gayet güzel canım,:56:yanlız yulaf kepeğini göremedim,biliyosun hergün seyirde 2 kaşık tüketmen gerekiyo:34:

tamam canımcım ..
her hangı bı kural uygulanması gereken bişeyler varmı ,değişiklikler falan..
neslıcım bısı sorcam dukanda danonenın meyvelı yogurdunu yıyebılıyomuyuz

aslında bol paylaşım ve cumaları en geç öğlen 1 e kadar bildirim dışında kuralımız yok:34:
canımcımm meyveli yoğurt cıss:20::20:

sinemimm menünn gayet güzel canım,:56:yanlız yulaf kepeğini göremedim,biliyosun hergün seyirde 2 kaşık tüketmen gerekiyo:34:

bilmemmi neslicim ama gel görki ben onu yıyemıyorum aldım duruyo evde hıc bı turlu tuketemıyorum.midem bulanıyo agzıma tadı geldıkce ,zorla yutuyorum snrda başıma agrılar gırıyoo..ne olur ben onsuzda dukanı yapabılırım kızma bana :16::26:

aslında bol paylaşım ve cumaları en geç öğlen 1 e kadar bildirim dışında kuralımız yok:34:
canımcımm meyveli yoğurt cıss:20::20:

anlaştık canım.
dukan sayfasında gördüm çunku oyuzden sordum yiyenler var .ama ılk fırsatta lımonlu dondurmasını yapıcamm ,,sabırsızlanıyorumm cok fenaa :21:
senın dıyetısyen kontrolun nezaman kuzum

bilmemmi neslicim ama gel görki ben onu yıyemıyorum aldım duruyo evde hıc bı turlu tuketemıyorum.midem bulanıyo agzıma tadı geldıkce ,zorla yutuyorum snrda başıma agrılar gırıyoo..ne olur ben onsuzda dukanı yapabılırım kızma bana :16::26:

hay allah yaa,krep ,ekmek yapsandamı yiyemiyosun,yada tarçınlı muffinde olabilir,protein ağırlıklı beslendiğin için kh.alman lazım canımcımm:34:

anlaştık canım.
dukan sayfasında gördüm çunku oyuzden sordum yiyenler var .ama ılk fırsatta lımonlu dondurmasını yapıcamm ,,sabırsızlanıyorumm cok fenaa :21:
senın dıyetısyen kontrolun nezaman kuzum

canım dün gittim ben diyetisyene sadece 300 gr vermişim ama yağdan 500 gitmiş,bide reglden dolayı ödemim var:34:

bi dahaki kontrol haftaya perşembe,inş.o zamana kadar 78 lere inerimm:53:

selam kızlarr
ben geldımmmmmmmmmm:)
dün aksam evde kımse olmadıgından ve erken uyudugumdan bugün güne gayet tembel ama bı okadarda pozıtıf başladım(dengesız bı durum)neyse:)
nasılsınız bakalım nasıl keyfler hersey yolundamı??
sinemım geri dönmüşşş:)bu sahnenın tozunu yutan daha uzak kalamıyo zaten,81le cıkmışsın sinemcim bu sefer en en az 75i görmeden cıkmak yok ıkımızede:)gercı ben fena hırslıyım en geç mayısa 70:)

yaaa bıkac gündür rehavetım üstümdeydı,annemlerdeyımmm yıllardır saklandıgım sıgınagım nasılda yabancılaşmış,hakkaten cok ılgınc bi durum bu evlılık,geçmişe yabancılaştırıyo ınsanı..
bu hafta 2 yönlü negatıfım spor+reglden dolayı,ama diyetimde iyi gittigim için sonuc ne olursa olsun vıcdanım rahat olacak
ama haftaya sonucumda bomba olacakk:)))
yılbaşındaaaa harıka bir şekılde cıkmak ıstıyorum ınsanların karsınıaaaaa:):24::24::24::24:

günaydınnnn 1.takımımın güzel,alımlı,fit,kendiyle barışık fıstık hatunlarııı:16::16::16:

haydin bakalımm toplanma zamanıııı,esraa,elif,melek,muti,semaa,edaaa,sinemmmmm:24::24::24::24:

bu sabah çok pozitifim,işyerindekiler bi,le farketti,sabah kocişim geç gitti işe,azıcık keyif yaptık,akşamdan ekmek makinamı ayarlamıştım sabaha miss gibi ekmek kokusuyla uyandık,sonra sevdicekle güzelce kahvaltımızı ettik,onu işe uğurladıktan sonra
giyindim,saçlarımı topladım,makyajımı yaptım geldim,regl e rağmen bombayımmm:12::12:

:23::23::23:

dünki menümm

sabah
kepek ekmekli sandviç
yeşil çay

ara
yeşil çay
1y.k kan üzümü

öğle
tavuk sote
salata
yoğurt

ara
yeşil çay
4-5 ad kuru kayısı

ara
1 elma
1 mandalina

akşam
5-6 add kabak mücver

ara
1 elma
1 dilim portakal

afiyet olsun tatlimaaaaaaa :16:
kabak mucver yapicam bugun bende ama kizartmadan nasil oluyor tadi pek bilemedim kararsizim :26:
sen nasil yapiyorsun fistikim?

suankı kılom 89.0

canımcım teşekkür ederim :21::21::17::17::17:
yok yok hiç bozarmıyım moralımı boyle devam edıcem .olası seyler dukan da ne de olsaa :):)

bak bakalım kuzum nezaman ayrılmısım cok uzun oldu sanırımm :9::9: gene döndüm kürkçü dükkanına :):)
bu sefer sonu gelicek sırf bebiş yapmak ıcın ıstıyorum zayıflamak ,doktor zayıfla yoksa pko olucan dedi ufak bı kıtle görmüş ,,nese moralımı bozmıcam düşünüp yola devammmm :21::21:
esracım nerelerdesın kuzum

sabah
öğlen
ara
akşam
3lt su ,45 dk yürüyüş

oncelikle aramiza hosgeldin sinem :71::71:
adim elif 27 yasindayim ve bende bebek isteyenlerdenim :14::14:
insaallah pko olmadan atlatirsin bu isi zira ben suan pko ile savasan biriyim ve ne kadar lanet birsey oldugunu anlatamam :14:
bu arada bende dukan yaptim ama sadece 1 hafta falan
hic bana gore degil ben hayatim boyunca uyabilecegim bir liste istiyorum dukana her zaman sadik kalmalisin yoksa 1 haftada verdigin 2 kiloyu 4 kilo olarak geri alir
sonra da 1 ay ugrasirsin fazladan aldigin o 2 kiloyu benim gibi :14::50:
yulaf kepegine gelirsek ben onu krep halinde tuketiyordum ve tadi harika degisiyor peynirle domatesle bazen tavuga sarip ayranla goturuyordum tavsiye ederim canim :16:

selam kızlarr
ben geldımmmmmmmmmm:)
dün aksam evde kımse olmadıgından ve erken uyudugumdan bugün güne gayet tembel ama bı okadarda pozıtıf başladım(dengesız bı durum)neyse:)
nasılsınız bakalım nasıl keyfler hersey yolundamı??
sinemım geri dönmüşşş:)bu sahnenın tozunu yutan daha uzak kalamıyo zaten,81le cıkmışsın sinemcim bu sefer en en az 75i görmeden cıkmak yok ıkımızede:)gercı ben fena hırslıyım en geç mayısa 70:)

yaaa bıkac gündür rehavetım üstümdeydı,annemlerdeyımmm yıllardır saklandıgım sıgınagım nasılda yabancılaşmış,hakkaten cok ılgınc bi durum bu evlılık,geçmişe yabancılaştırıyo ınsanı..
bu hafta 2 yönlü negatıfım spor+reglden dolayı,ama diyetimde iyi gittigim için sonuc ne olursa olsun vıcdanım rahat olacak
ama haftaya sonucumda bomba olacakk:)))
yılbaşındaaaa harıka bir şekılde cıkmak ıstıyorum ınsanların karsınıaaaaa:):24::24::24::24:
canım benım vallahı geldım tekrar bılıyosun motıvasyon önemlı.
annendesın tadını cıkar ne guzell işte bende tek kalsam keske bı kac gün şöylee :):)..canım ztn hedefımız ıkımızınde aynı mayısta 70 olmak snrada bebiş yapmak .adım adım kararlı ılerledıkmı yapılmıcak hıcbısı yok bu hayatta :):) allah sabır ırade versın bizee :) aminn..
bende bı kac gun spor yapmadım vıcdanım rahatsız ama bugun tekrar baslıcam kaldıgım yerden ,bı kac gun dısarda olunca tüm düzen bozuluyoo ....
:23::23::23:

afiyet olsun tatlimaaaaaaa :16:
kabak mucver yapicam bugun bende ama kizartmadan nasil oluyor tadi pek bilemedim kararsizim :26:
sen nasil yapiyorsun fistikim?

oncelikle aramiza hosgeldin sinem :71::71:
adim elif 27 yasindayim ve bende bebek isteyenlerdenim :14::14:
insaallah pko olmadan atlatirsin bu isi zira ben suan pko ile savasan biriyim ve ne kadar lanet birsey oldugunu anlatamam :14:
bu arada bende dukan yaptim ama sadece 1 hafta falan
hic bana gore degil ben hayatim boyunca uyabilecegim bir liste istiyorum dukana her zaman sadik kalmalisin yoksa 1 haftada verdigin 2 kiloyu 4 kilo olarak geri alir
sonra da 1 ay ugrasirsin fazladan aldigin o 2 kiloyu benim gibi :14::50:
yulaf kepegine gelirsek ben onu krep halinde tuketiyordum ve tadi harika degisiyor peynirle domatesle bazen tavuga sarip ayranla goturuyordum tavsiye ederim canim :16:
elifcim hoşbuldum tanıştıgımada memnun oldum :16::16:
dogru soluyosun dukanda cok ıstıkrarlı devam etmek gerekıyo yoksa sonuc kotu vahim bi hal alıyo ,ama uyucam bu sefer kaçamaksız ,pko olayı evet baska sayfalardada okudum benı etkıledı bıraz ,ama dusunmemeye calısıyorum kılo verdıkten snr hersey yoluna gircek Allahın ıznıylee .yulaf keğeğine gelince canımcım ben asla yıyemedım her yolu denedım ama yok yıyemıyorum bunyeme agır gelıyo ssanırım..kabızlık problemı yok sımdılık inş. ilerdede olmaz .:16:

Son düzenleme:
Back