selam kızlarr
ben geldımmmmmmmmmm:)
dün aksam evde kımse olmadıgından ve erken uyudugumdan bugün güne gayet tembel ama bı okadarda pozıtıf başladım(dengesız bı durum)neyse:)
nasılsınız bakalım nasıl keyfler hersey yolundamı??
sinemım geri dönmüşşş:)bu sahnenın tozunu yutan daha uzak kalamıyo zaten,81le cıkmışsın sinemcim bu sefer en en az 75i görmeden cıkmak yok ıkımızede:)gercı ben fena hırslıyım en geç mayısa 70:)
yaaa bıkac gündür rehavetım üstümdeydı,annemlerdeyımmm yıllardır saklandıgım sıgınagım nasılda yabancılaşmış,hakkaten cok ılgınc bi durum bu evlılık,geçmişe yabancılaştırıyo ınsanı..
bu hafta 2 yönlü negatıfım spor+reglden dolayı,ama diyetimde iyi gittigim için sonuc ne olursa olsun vıcdanım rahat olacak
ama haftaya sonucumda bomba olacakk:)))
yılbaşındaaaa harıka bir şekılde cıkmak ıstıyorum ınsanların karsınıaaaaa:)
afiyet olsun tatlimaaaaaaa
kabak mucver yapicam bugun bende ama kizartmadan nasil oluyor tadi pek bilemedim kararsizim :26:
sen nasil yapiyorsun fistikim?
Yavrilerrrrrrrr ben geldim
öğle yemeğimi yedim geldim ,sanki çok bişey yemişim gibi şiştim ,bu şişkinliğin nedenini çözemedim gitti
öhömm öhömm 2 litre suyumda bitmiş durumda
harıkasın neslicim...benımde 3lt bıttı cok hızlıyım yaw :)
sende daha harikasın kuşummohh afiyet olsun,yağlarda aksın gitsin
oh oh gitsin kuzumm
neslicim kımse yok ama takımda ,bı gırıyorum kımsecıkler yok esracım bıle gırmıyo artık niyeki :26::26:
en son saat kacta yazdım bılmıyorum ama en son buraya yazdım ve daha yenı gitti yanımdakı son müşteri
bir anda ınsanın önüne 7 kişi yığılırsa ve hepsı once ben kavgasına tutuşursa siz düşünün tantanayı
ne kafa kaldı ne beyin resmen uyustum
acıl sıgara ıcmem lazım gelıyorum az sonra
canım Allah sabır versin,müşteri odaklı çalışmak off hiç bana göre değil
bu arada sigara mı içiyosunn sen
edacim hayirdir babanin nesi varMerhabalar kızlar
Ben yine hastanedeyim babamı yatirdim... çok faal olamıyorua giricem ama diyet fena degil burda simit aldım yarım. yedim bitirdi da ne yazıkki kızartma ekmek yağlarını çeksin diye peçetede sıktım birazda yoğurt... bütün gün bunlar...
Babama hiç dayanamam geçen getirdiğimde aglamaktan konusamamistim sonrada deli gibi yemek yemiştim psikiyatristin verdiği ilaç iyi gelmiş aglamadim doktorla konustum yemekte olcuyu kacirmadim....
hosgeldin mervecimmerhaba arkadaşlar :) adım merve. T_N nickli kullanıcı arkadaşımızdan bu gruba davet edildim. çok memnun olduuum. 68 kiloyla başladım 1 ayda 62 kg oldum şuan. yarın tartılıp durumu sizle paylaşırım isterseniz. hedef 47. balık etten de bıktım. zayıf olayım artık :)
edacim hayirdir babanin nesi vargecmis olsun
babalarin annelerin kiymetini bilelim arkadaslar kaybedince degerlerini kiymetlerini daha iyi anliyorsunuz
bi arkadas tavsiyesi
bende babacigimi cok ozledim cok
hosgeldin mervecim
umarim istedigin saglikli kiloya ulasirsin..
adim elif 27 yasindayim istanbuldayim memnun oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?