Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

kizlar galiba yine kimse yok :26:
ya ben cok kacirdim cok moralim bozuk sporda yapmiyorum su da icmiyorum regl olmadim hoooufffff
kaptaaannnnnnnnnn nerdesiinnnnnnnnnn
kaptaannnnnn buzdağı önümüzdeeeeeeeee :27::27:

[video]http://www.sendromtv.com/sid-kaptan-buz-dagi-onumuzde.html[/video]

yettim gariiiiii:10::10::10:

elifimm ben hep burdayım be güzelim ama takım çok sessizleşti,bende bakıyorum kimse yok çıkıyorumm:14::14:

aaaa:20::20: eliff oldumu amaa hem kaçırdın,hem su yok,hemde spor yokk cıkssss olmadıı:19::19: reglden dolayı sanırım bu ruh halin,valla ben oldum rahatladım,
senin normaldede gecikirmiydi canım,testte yapmadın galiba,bak şimdi ben senden çok heyecan yaptımm:18::18:

ayyy yetişinnn,fenayımm cok gergınımm:(
neslı senın nasıl gecıyo ılk regl günün:)
ben cok gıcıgım bugün farkındayım,az öncede volkana ciyakladım korktu kapadı telefonu:)hmm başlamış senın gereksız gergınlık dıyo:)
yok arkadas benım acılen iş degiştirmem lazım,burda suyum ısındı artık,üstüme üstüme gelıyo herşey

ben cok gıcıgım bugün farkındayım,az öncede volkana ciyakladım korktu kapadı telefonu:)hmm başlamış senın gereksız gergınlık dıyo:)
yok arkadas benım acılen iş degiştirmem lazım,burda suyum ısındı artık,üstüme üstüme gelıyo herşey

benimde tam tersi gereksiz bi rahatlık var,normalde bende çok gergin olurum ama bugün baya relaxım ben:21::21: sanırım gerginliği geçen haftada bıraktımm:1::1:

ayy yazık volkiye yaa:1::1:işte huzursuzluğunu kocişindenmi çıkarıyosun kuu:26: canımcım sen şimdi reglinde etkisiyle böylesin,yarın normale dönersin umarım yanii

bu arada esracım devlet i hiç düşünmedinmi,kpss falan:34::34:

yettim gariiiiii:10::10::10:

elifimm ben hep burdayım be güzelim ama takım çok sessizleşti,bende bakıyorum kimse yok çıkıyorumm:14::14:

aaaa:20::20: eliff oldumu amaa hem kaçırdın,hem su yok,hemde spor yokk cıkssss olmadıı:19::19: reglden dolayı sanırım bu ruh halin,valla ben oldum rahatladım,
senin normaldede gecikirmiydi canım,testte yapmadın galiba,bak şimdi ben senden çok heyecan yaptımm:18::18:

valla bende bi giriyom bakiyom 1 kisi oda ben :53:
neyse bugun duzene girdim
sabah 9:00 :
1 has. yumurta
peynir
zeytin
domates biber
1 dilim cavdar ekmegi
cay

ogle: 1-2 gibi kiymali kabak yemegi 4-5 kasik
1 kase yogurt
ceviz

meyve yiyecektim elma vardi canim istemedi
evde olmayinca dolapta bisi yok markete gitmem lazim :31:

yaa neslimmmm valla az once cok tuhaf bisi oldu galiba regl oldum dedim wc ye gittim tuhaf bir akinti afedersiniz ama sümükümsü birsey ama oyle yumurtlama doneminde ki gibi az degil boyle baya bi geldi cok korktum:50:
saydam bi rengi var hic boyle bi akintim olmamisti sizin hic oldu mu kizlar :26::26:
marketten donuste eczaneye gideyim test alayim bari :53::53:

valla bende bi giriyom bakiyom 1 kisi oda ben :53:
neyse bugun duzene girdim
sabah 9:00 :
1 has. yumurta
peynir
zeytin
domates biber
1 dilim cavdar ekmegi
cay

ogle: 1-2 gibi kiymali kabak yemegi 4-5 kasik
1 kase yogurt
ceviz

meyve yiyecektim elma vardi canim istemedi
evde olmayinca dolapta bisi yok markete gitmem lazim :31:

yaa neslimmmm valla az once cok tuhaf bisi oldu galiba regl oldum dedim wc ye gittim tuhaf bir akinti afedersiniz ama sümükümsü birsey ama oyle yumurtlama doneminde ki gibi az degil boyle baya bi geldi cok korktum:50:
saydam bi rengi var hic boyle bi akintim olmamisti sizin hic oldu mu kizlar :26::26:
marketten donuste eczaneye gideyim test alayim bari :53::53:

elifimm seni ümitlendirmek istemem ama kk dada bunu çok okudum,bu saydam akıntı hamilelik belirtisi olabilir:52::52:,yaa al şu testide bi yap gözünü seveyim,valla heyecan yaptımm....Allahımm inş.hamişsindirrr:49::49:

elifimm seni ümitlendirmek istemem ama kk dada bunu çok okudum,bu saydam akıntı hamilelik belirtisi olabilir:52::52:,yaa al şu testide bi yap gözünü seveyim,valla heyecan yaptımm....Allahımm inş.hamişsindirrr:49::49:

yavrum heyecanlandirma beni :18::18:
bazen umide kapiliyom sonrası fıss oluyor ya
cidden altüst oluyorum :43:

yavrum heyecanlandirma beni :18::18:
bazen umide kapiliyom sonrası fıss oluyor ya
cidden altüst oluyorum :43:

yaa seni çok iyi anlıyorum,aynı durum bendede oluyo,en ufak bi belirtiyi dikkate alıyorum,sonrası dediğin gibi fısss:14::14:

canımcımm senin için dua ediyorumm,Rabbim önce sana sonrada bize o güzel duyguyu tattırsınn:49::49:aminnn

testi yapınca haber ver mutlakaaa:52::52:

yaa seni çok iyi anlıyorum,aynı durum bendede oluyo,en ufak bi belirtiyi dikkate alıyorum,sonrası dediğin gibi fısss:14::14:

canımcımm senin için dua ediyorumm,Rabbim önce sana sonrada bize o güzel duyguyu tattırsınn:49::49:aminnn

testi yapınca haber ver mutlakaaa:52::52:

elifimmm ben şimdi çıkıyorum ama aklım sende bebeğim,senin için en hayırlısı ne ise o olsunn:49::49: öptümm kocaman:16::16:

canim benim hepimize insaallahhh tez zamanda hayirli evlatlar nasip etsin rabbim
bu arada az once okudum yumurtlama doneminde oluyormus ama benim bu kadar fazla hic gelmiyordu yumurtlama donemimde anlamadim :26:
opuyorum seni canim ins. guzel haberler veririm :18::18:

slm kızlar nasılsınız evet bır solukta okudum yazılanları eskıden oku oku bıtmezdı topiğimiz çok sesızleşmiş :19:1 haftadır çok fazla şişliğim vardı şükür bugun daha ıyıyım ,bol bol maydanoz suyu içiyorum inşlah cumaya guzel sonuçlar alırız :23: birde dikkkatımı çektı neslıcım çok az kişi menu paylaşır oldu farkındamısın bılmıyorum :34: elimden geldiğince topiğe geliyorum ,seviyorum sizleri fıstıklar ... :16::16::16::16:

[TABLE="class: table_hesap, width: 677"]
[TR]
[TD="class: td_hesap_2"]2012-12-11 tarihli kaloricetveliniz[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]Miktar[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]Kalori[/TD]
[TD="class: td_hesap_5"][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TABLE="class: table_hesap, width: 671"]
[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][1][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Kepekli Ekmek[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]1 DİLİM[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]55[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][2][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Elma[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]1 ADET[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]60[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][3][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Karnıbahar Kızartma (yoğurtlu)[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]0.50 PORSİYON[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]124[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][4][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Marul Salata[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]1 PORSİYON[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]93[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][5][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Zeytinyağlı Bezelye[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]0.70 PORSİYON[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]157.5[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][6][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Eti Form Kepekli Bisküvi[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]1 PAKET[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]168[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][7][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Sütaş Ayran[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]1 200 ml[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]76[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][8][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Lahmacun[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]1 ADET[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]250[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][9][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Çavdarlı Ekmek[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]1 DİLİM[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]55[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][10][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Reçel[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]1 YEMEK KAŞIĞI[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]70[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][11][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Yeşil Zeytin[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]3 adet[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]21[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][12][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Köy Peyniri[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]30 GRAM[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]29.4[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"][/TD]
[TD="class: td_hesap_3, align: right"]Toplam :[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]1158.9 kal[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

bol su... 1 fincan form çay ,1 buyuk bardak limonlu maydanoz suyu , 45 dak yürüyüş :10:

merhaba kızlar,

annecimle güzel bir kahvaltı yaptık. babacığım ayrı yaşıyor sabah onuda gördüm geldim. evimde huzurlu huzurlu oturmaktayım. annemle alışverişe çıkacağız birazdan sanırım yürüyüşün dibine vuracağım gene :))) pantolonlarım çok bollaştı yanlız regl olmamaktan dolayı yürürken karnımın iki yanında ağrılar çekiyorum yarın doktora gideceğim hatta ailecek gideceğiz annem babam ben :) modemi gelirken getirdim burdan da pc kullanabiliyorum ama anneme doyamıyorum beni affedin az yazabilirim... ay bak buraya girip size yazınca yine aklıma geldi yazımı hemen paylaşıp 1 bardak suyumu alıp geleyim sonra devam ederim :)

ohh afiyet olsun edacım ,ne guzel memleketınde ailenle berabersın tadını çıkar canım ,gez toz ,bende senın için içtim 2 bardak su... :16:

canim benim hepimize insaallahhh tez zamanda hayirli evlatlar nasip etsin rabbim
bu arada az once okudum yumurtlama doneminde oluyormus ama benim bu kadar fazla hic gelmiyordu yumurtlama donemimde anlamadim :26:
opuyorum seni canim ins. guzel haberler veririm :18::18:

elifcım hayırlısı olsun canım guzel haberlerını beklıyoruz , RABBIM hayırlı evlatllar nasıp etsın sizlere tüm isteyenlere ....:49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

esracım korkutup kaçırıcan adamı :9: ben de aynıyım canım regl yaklaşınca bir gergın bır sınırlıyım gözlerim ateş atıyomuş :))) eşim de kızıyor bana bu ne sınır dıyor ,gelme üstüme çok gergınım derım uyarırım onu dahada gelırse bır cırlıyorum :52:tamam tamam sustum dıyo ne yapsın adam ayda 1 kaçgun çekıyor işte :34: normalde sakin ve sabırlı bırıyım :34:

gunaydin kizlar..
bismillah..
topigi ben acayim dedim :34:
az once kalktim..
yuzumu yikamaya gittigimde aynaya baktim ve o eski beni özledigimi farkettim
ne kadar da bakimsizlasmisim ben :14:
kocaman şiş bir yüz, sivilceli ve ne kadar yıkasamda toniklesemde yagli bir cilt :43:
igrendim kendimden :50::50:
sonra ne kadar sansli oldugumu anladim.. sevgi dolu bakislari olan sevkatli bir esim var
onu ise ugurlarken öyle bir bakışı vardı ki acaba dedim o az once ki benim aynada baktigim o kadina bakmiyor mu?:43:
nasil hala bana ilk günkü bakisiyla bakabiliyor hala nasil minigim diye sevebiliyor :14:
ben ne yaptim da hak kazandim bu adami :14::14:
sükrediş biçimlerim çoğalıyor..
bugunden itibaren Allah in izni ile ciddi bir calismayla vucudumun hakkini verecegim insaallah
ne olur kizlar beni birakmayin cok gucsuz bir iradem var
destek olalim birbirimize ve yenelim kiralim bu düzeni.

dün aksam menumu paylasmamisim sema hatirlatti sagolsun :9:
aksam kabak yemegi 3 kasik (ama yerken hic 3 kask gibi degildi sanki 6-7 kasikta bitirdim)
yogurtlu patates salatasi havuc salatalik tazesogan falan vardi

gece 4 te uyudum leptinin anasini aglattim yani :20:
o saate kadar durunca aciktim 3-4 tane küp gofret attim agzima cok pismanim :50:

Back