Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldin tatlımeğer sana sıkıntı olucaksa ben de koyarım paylaşıma canım,hatta listeleride hallederim
aslinda müsaitsen cok iyi olur canim,cünkü yarin benim sohbetim var öglene kadar,aksamada esimin var ve onlarin bu haftaki sohbeti bizde olacagi icin ögleden sonra evi halletmem lazim ama bizim listeyi ben koyarim paylasima o problem degil cünkü bende kilomu anca gelince bildirebilirim
***1.TAKIM 285.ETAP***
MuMu85(76.3/
spirochet ( 85,5 /
T_N ( 81,7/
fitsema (79,9 /
mutedeyyin ( 73.8 /
garden ( 88,7/
mlkfth ( 85,7/
BuRCuCuKkK ( 55
fefilifa (77.4/
tansal42(70/
1.TAKIM ORTALAMASI:
esraaaa alemsinnyarın inş.hepimizin yüzü güler,yeni yıl hedeflermizide bi revize edelim,daha makul hedefler koyalım kendimize
![]()
aynen canım bu kasım sonu hedeflerı bıraz ucuk oldu galıba
melek dışında ulaşan yok gibi gözüküyo
ama ben senden bu akşam için umutluyum sabaha 79 dersen şaşırmıycam:)![]()
ahhh esram ağzından bal damlıyovalla olmayacak bişey değil,1 günde 1 kg eksilmişliğim var,sabah ola hayrolaaa
akşam yemeğini dışarıda yemem lazım,şimdi eve git yemek hazırla zaman geç olur,erken yeyip yürümek en iyisi,ayyy heyecan yaptım![]()
günaydın canlarım...hayırlı cumalar hepinizee...ohhh maşallah kilocuklar gitmiş
sema,burcu,esra melek süpersiniz kızlar...melekcim geçen haftaki kilon 85,7 canım,yani 700 gr gitmişş
maalesef ben akşam spor yapamadım,düne göre 100 gr artıdayım...yani geçen hafta 81,7,bu hafta 80,8 kilomm...900 gr cık gitmiş
bu arada esracım yüzden 2,03 olucak,neyse listenin en son halini ben düzenlerimm![]()