- 15 Şubat 2011
- 7.011
- 20
- 158
melekcim takıma hiç yazmadığın için izine ayrılma konusunu mumuyla konuştuk ama tam karar verilmedi...eğer bugünde gelmeseydin böyle bişi söz konusuydu..
eee geldiğine göre kilo durumları ne alemde...sen nasılsın,herşey yolundamı
ben iyiyim elhamdülillah.. şimdilik hersye yolunda...
Programım oldugu için ugrayamıyordum. eve bile akşam geliyorum...
hiç paylasım yapamadım,haklısınız sizde...
eger aralıgın dokuzuna kadar beni idare edebilecekseniz,girmeye calısırım vakit buldukca...
ama olmaz derseniz izine ayrılayım...
o güne kadar yogunum cünkü... ama cumaları bildirim yapar,hergün menümü vermeye calısırım.. takdir sizin..
adetimin 12. gunu yapti yumurta takibindeyim diye erken yapti belki farkinda olmadan yumurtlamis olabilirsin dedi ben 24 gunde bir regli oluyorum ve duzenliyim cok sukur ama iki gundur leke geliyor benden acaba glifora basladigim icin mi bilemiyorum :Scanım bildiğim kadarıyla progesteron reglinin 21. gününde falan bakılıyor. yüksek bir değer çıkması lazım 20lerde.
düşük olması demek yumurtanın istenen büyüklüğe ulaşmaması demek. eğer reglin düzensizse olabiliyor.
oğluma hamile kaldığım ay benim de 0.5 çıkmıştı 21. günde. dr. bu ay imkansız hamile kalman, regl olunca tedaviye başlıcaz demişti.
ama benim reglim hep düzensiz olduğu için yumurtlama daha geç olmuş ve sürpriz yumurtam, oğlum tedavisiz gelivermişti hayatımıza...
bu arada ben 3 gündür spor yapamıyorum.
kürtajdan sonra ilk defa regl oldum, o kadar yoğun ki hastanelik oldum, çok afedersiniz ama dizlerime kadar kan revan oluyorum. aşırı derecede halsizlik var.
yediklerime yine de dikkat etmeye çalışıyorum. 600 gr. falan vermişim bu ay.
bugünkü menüm
2012-11-22 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Mandalina 1 ADET 50
[2] Armut 1 ADET 70
[3] Nesfit Kırmızı Meyveli 30 gr +125 ml yağsız süt 1 PORSİYON 151
[4] Keten Tohumu 2 GRAM 8.16
[5] Çavdarlı Ekmek 1 DİLİM 55
[6] Çavdarlı Ekmek 1 DİLİM 55
[7] Yoğurtlu Kabaklı Salata 1.5 PORSİYON 172.5
[8] Kuru Kayısı (gün kurusu) 3 ADET 87
[9] yumurta 1 adet 80
[10] Bal 0.25 YEMEK KAŞIĞI 17.5
[11] Yeşil Zeytin 5 adet 35
Toplam : 781.16 kal.
harikasin yaaaaaa gecen haftanin acisi cikti istegünaydın canımlarrr 2,de benden gelsın
MuMu85(75.4/
spirochet (86,5/
T_N ( 81,9/
fitsema (79,9 /
mutedeyyin ( 74 / )Izine ayrildi
garden ( 90,1/88.7/1,55%)
mlkfth ( 86,6/
BuRCuCuKkK ( 55.5/55.0/0.5/0.90 %)
fefilifa (77.4/
tansal42(70/
meryem suresini 41 kere oku dedi benimde kayinvalidem bakalim bende baslayim ama 41 nasil okurum bilemiyorum regl falangüzelim üzülme sakın moral herşey olacak nasılsa sadece zamanı var... bu arada annemde bana hep fetih suresini oku diyor o her istediğinin olmasına hızır gibidir dedi. bir kısmet olmadı yarın çalışmazsam bende okuyacağım... hayırlısıyla gelsin yavrularımız hayırsızsa vermesin rabbim...
melekcim seni hic goremiyoruz izinli olman senin icin daha hayirli olur ayin 9 undan sonra daha verimli olur senin icin benceBeni neden izinli yazdınız?
Bu aralar programım var cok yogunum giremedim.. izine ayıracaksanız özelden mesaj atsaydınız keşke...
burcucum her zamanmı reglerin böyle oluyo canım,yoksa kürtajdan sonraki ilk regl olduğu içinmi:26: tekrar geçmiş olsun,dikkat et kendine
ayrıca menün çok az değilmi,1000 kalorinin altına düşmemek gerekiyo biliyosunverdiğin kg içinde tebrikler
sagol canım
iyi olmana sevindim melekcim
canım hem menü paylaşıp hemde bildirip yapıcağına göre benim fikrim kalman yönünde...hem burdan kopmak gerçekten motiveyi düşürüyo
melekcim seni hic goremiyoruz izinli olman senin icin daha hayirli olur ayin 9 undan sonra daha verimli olur senin icin bence
yine de sen bilirsin tabi
sagol canım
evet motive dedigin gibi düşüyo, ama siz bilirsiniz yinede...
ya diyorum işte, ayın 9 una kadar ancak gelip,menü paylasırım,birde bildirim yapabilirim.. müsait oldukcada bakarım...
neyse mumu bi gelsin ayarlarız
takım için ne iyi olacaksa,öyle yapalım...
ben yarın bu 88i 90a tamamlarım:)
valla gözümün önünde uçuşan yemeklşerı görsenız korkarsınız hanımlar:)
yarın yıycem yıycem yıycem:)şu 8leri çok özlemıstım:)
ben ne yapacagim yaaaaa vallahi delirecegim onca spor onca dikkat ekmegi de kestim delirecegim vallahi cok moralimi bozuyor bu hal sabit kilom 64 tu simdi 78 77 ne yapacagimi bilemiyorum
ben yarın bu 88i 90a tamamlarım:)
valla gözümün önünde uçuşan yemeklşerı görsenız korkarsınız hanımlar:)
yarın yıycem yıycem yıycem:)şu 8leri çok özlemıstım:)
semacım ılık suyun içine limon doğrayım iç hem gribe iyi gelir,hem ödemlerin gider canımslm kızlar hayırlı cumalar nasılsınız , ben pek ıyı degılım hala duzelemedım heryerım kırılıyo sankı canım yataktan çıkmak ıstemıyor bugun tartıldım ve ödem var yuzumden bellı kılom sabıt :2: kilo veren arkadaşlarımı tebrık edıyorum
sagol canım
evet motive dedigin gibi düşüyo, ama siz bilirsiniz yinede...
ya diyorum işte, ayın 9 una kadar ancak gelip,menü paylasırım,birde bildirim yapabilirim.. müsait oldukcada bakarım...
neyse mumu bi gelsin ayarlarız
takım için ne iyi olacaksa,öyle yapalım...
Bende 1 haftadır adet olmuyorum..Dün test aldım bişi cıkmadı...
neden olamadım ki acaba :44: son 2 aydırda kanamam azalmıstı.. doktora gitsem mi? :44:
esracıgım senın adına sevındın tbrkler bende herkezın huzurunda söz verıyorum haftaya 60 kılolara düşecegım hiç kaçamak yapmıycagım yarın benım gıbı yeyı:26 te 90 rakamlara gerı cıkma dıkkat et
Esracımmm gerçekten çok sevindim. 8 li rakamları görmüşsün maşallah sana kocaman maşallah. devamını getirmeni dilerim.
ben biliyorsun moladayım. pazt sizlere kaldığım yerden devam edeceğim. ama yine şimdiki gibi yavaş yavaş kilo vermeye devam edeceğim artık.
şeker tansiyon sinir her hastalık bu ani kilo vermelerin habercisiymiş. o yazden haftada en fazla 1 kilo şeklinde devam edeceğim artık. sen de dikkat et bak ok canım.
esracıgım senın adına sevındın tbrkler bende herkezın huzurunda söz verıyorum haftaya 60 kılolara düşecegım hiç kaçamak yapmıycagım yarın benım gıbı yeyı:26 te 90 rakamlara gerı cıkma dıkkat et
bu arada bu hafta takımın 1.si 1,55 % ile esraaaaa
bizim 3 kişik yarışmamızda 1.miz ise edaaaa
kilo veren herkesi tebrik ediyorum canlarım...benim gibi az kilo verenler ve sabit olanlar hiç üzülmesin haftaya bomba gibi gelicez iinş.
takimin yüz karasi geldi kizlarcok üzülerek yaziyorum 900 gr artidayim malesef ,cogu sislik biliyorum ama bisey degistrimiyor bu ,bu hafta hic su icemedim,
hakkinizi helel edin
mutedeyyin,1 haftadir olmadigin vede haber vermedigin icin izinli yazdim seni,özel mesaj yazmak aklima gelmedi acikcasi,ama madem burdasin arada da olsa ugrayacaksin ayin 9 una kadar idare edilir sorun olmaz canim..
listeyi toparlayip geliyorum 10 dk var,oglumu almaya gitmem lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?