• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

tekrardan günaydın canlarımmm:16::16::16:hava kapalı ama benim havam çok yerinde...bugünde güne 300 gr eksiyle başladım,:52::52:inş.yarınada öyle olur

sabah diyetisyene gittim,ona göre geçen hafta 83,6 idi kilom bu hafta 81,3 :52::52:tammm 2 kg gitmiş,çokkkk sevindik ikimizde:38::38:geçen haftayı fazlasıyla telafi ettin dedi:34:

bende kendi tarımda bu sabah 81,9 ü gördüm,yarına kadar 300 gr daha giderse takım içinde süper bi yüzde olucakkk:21::21:

tekrardan günaydın canlarımmm:16::16::16:hava kapalı ama benim havam çok yerinde...bugünde güne 300 gr eksiyle başladım,:52::52:inş.yarınada öyle olur

sabah diyetisyene gittim,ona göre geçen hafta 83,6 idi kilom bu hafta 81,3 :52::52:tammm 2 kg gitmiş,çokkkk sevindik ikimizde:38::38:geçen haftayı fazlasıyla telafi ettin dedi:34:

bende kendi tarımda bu sabah 81,9 ü gördüm,yarına kadar 300 gr daha giderse takım içinde süper bi yüzde olucakkk:21::21:

maşallah canım harikasın!
benim de tam 14. günümdü dün dirençte ve kırıldı sonunda
yarını iple çekiyorum.

teşekkür ederim tatlım:16::16:valla işi biraz sıkı tutunca oluyomuş:34::34:canım maalesef spor pek yapamadım,ama artık evimdeyim,kocişimde geldi,uzun yürüyüşlerimi ve trambolini yapıcam bu hafta:34:

bence süper olur elifcim...menü ve spor paylaşımı şartı koyalım...böyle olunca bende gaza geliyorum:32:

kesinlikle takımın bendede çok etkisi var burcucum...ne zaman takımdan ayrılsam hep artı ile dönüyorum,burdan kopmak hiçbi zaman yaramadı bana:23::23:

günaydın böceğim:16::16:kiraz sapı kaynat iç bu dönemde...benimde geçen hafta ödemim vardı ama bu hafta hepsi uçtu gitti,sende üzülme haftaya 2 katı verirsin benim gibi:34::34:

günaydın serapcımm:16::16:nasılsın canımmm

günaydın tatlımmmmmm,kiraz sapını nerden bulucam ama mevsımı degilkiiiii
onun yerıne yeşil çay bol su ve kayısı cayı söküp götürmez mi acep bu ödemi narin bedenimden:)

günaydın yavrular.
güzel bi perşembe olsun inşallah.
ben perşembe günlerini çok severim gerçekten bugünün de hepimize hayırlı olmasını dilerim.
yarını ben de sizler gibi iple çekiyorum ama ben dayanamayıp dün tartıldım :)
yarın sabah bildiririm artık :)
aşırı bir fark olmasa da direncin kırıldığını hissediyorum.
sizler nasılsınız

süpersin melek,spora ara vermedın dımı,devam??

neslim hedefıne kaldı 1,4:)30 kasıma kaldı tam 15 gün
ee 1 hafta 2 kılo atan bı hatun,2 haftada 1,5 kıloyu atar üstüne 1 daha ekler 2,5 ile şov yapar:)hadi bakımmm sen bu hafta birincisin:)

ya benım bu hafta resmen düzenim degişti çok mutsuzum azami dikkat etmeme ragmewn hersey üstüste geldi,hem haftasonu annemlerın yanına gittik kaplıcalara orda diyet şaştı tabı bıraz sonra geldım regl oldum,ee sporada ara vermek zorunda kaldım halıyle bu haftakı sonuc benı mutsuz edecek,ama yılmadan devam edıp,önümüzdekı haftaya kurtulmam lazım bu üstümdekı rehavetten..
aslında rehavetli degilim azmım hırsım tam gaz devam ama işte elımde olmayan sebeplerden ötürü çabamın karşılıgı gelmeyecek bu hafta,maleeefesssss:1:

onun yerıne yeşil çay bol su ve kayısı cayı söküp götürmez mi acep bu ödemi narin bedenimden:)

süpersin melek,spora ara vermedın dımı,devam??

ee 1 hafta 2 kılo atan bı hatun,2 haftada 1,5 kıloyu atar üstüne 1 daha ekler 2,5 ile şov yapar:)hadi bakımmm sen bu hafta birincisin:)

yok canım sporu istesem de yorgun olsam da bırakamam çünkü artık alıştım bu duruma sporsuz hayat düşünemiyorum dün 45 dk sabah 70 dk akşam yürüdüm.
yarım saat de pilates yaptı. vücudum bu düzene alıştı. dün birisiyle tanıştım bi arkadaşım vasıtasıyla bana sporcumusunuz dedi ya :) çok fit duruyormuşum.
o kadar da değil artıkın benim gibi tombiş birinden sporcu olur mu dedim. :1:

maşallah canım harikasın!
benim de tam 14. günümdü dün dirençte ve kırıldı sonunda
yarını iple çekiyorum.

:16::16::16::16:

bende sonuçlarınızı çok merak ediyorum.:34::34:

esrammm kiraz sapını aktardan bulabilirsin canım,ben dün aldım 2 paket...akşam kaynattım içtim,tadıda güzel...ama bol su yeşil çayda olur sana kalmış:34:

canım yaa benim baskülle diyetisyeninki arasında 600 gr fark var...ben yinede benimkini esas alıyorum burası için...ayrıca hedefime daha fazla var canım tam 79 olunca,ama 79,9 olursam dediğin gibi 1,5 kg falan...bakalım 70 li rakamları görüyümde hiç farketmez...inş.her hafta böyle gider :16::16:

ya benım bu hafta resmen düzenim degişti çok mutsuzum azami dikkat etmeme ragmewn hersey üstüste geldi,hem haftasonu annemlerın yanına gittik kaplıcalara orda diyet şaştı tabı bıraz sonra geldım regl oldum,ee sporada ara vermek zorunda kaldım halıyle bu haftakı sonuc benı mutsuz edecek,ama yılmadan devam edıp,önümüzdekı haftaya kurtulmam lazım bu üstümdekı rehavetten..
aslında rehavetli degilim azmım hırsım tam gaz devam ama işte elımde olmayan sebeplerden ötürü çabamın karşılıgı gelmeyecek bu hafta,maleeefesssss:1:

canım her hafta aynı olcak diye bi kaide yok zaten. bizim gibi uzun vadede yapılan diyetlerde yada sağlıklı beslenme diyelim bunun adına,
mutlaka aksaklıklar olacaktır. ben de bak 14 gündür 300 gram dışında oynama olmadı üstelik o kadar spor ve düzenli beslenmye karşı.
sen de tıpkı ben gibi takıntılısın canım.

esrammm kiraz sapını aktardan bulabilirsin canım,ben dün aldım 2 paket...akşam kaynattım içtim,tadıda güzel...ama bol su yeşil çayda olur sana kalmış:34:

canım yaa benim baskülle diyetisyeninki arasında 600 gr fark var...ben yinede benimkini esas alıyorum burası için...ayrıca hedefime daha fazla var canım tam 79 olunca,ama 79,9 olursam dediğin gibi 1,5 kg falan...bakalım 70 li rakamları görüyümde hiç farketmez...inş.her hafta böyle gider :16::16:

ayy aktar hiç aklıma gelmedi:)alayım bende bak iyi hatırlattın onuda içerim arada,zaten ottan çöpten geçilmiyo ortalık bide o olsun ne olcak:)
ben aynen 79,9u görmen için dedım ucundanda olsa o rakam görünür ay bitimine kadar,artık aralık sonunada 76mı desem75mi desem bilemedım:)
ama hertürlü ocak sonunda rahat rahat 75sin belkı dahada altı..:)
melekcan sende zaten maşallah sporla gidiyosun yarınkı bıldırımınde bıle rahat 86nı beklıyorum:)
bu hafta kendımden umudum yok,arkadaslarıma gaz vereyım
haydı kızlar,süpersiniz kızlarrrrrrr:)

ayy aktar hiç aklıma gelmedi:)alayım bende bak iyi hatırlattın onuda içerim arada,zaten ottan çöpten geçilmiyo ortalık bide o olsun ne olcak:)
ben aynen 79,9u görmen için dedım ucundanda olsa o rakam görünür ay bitimine kadar,artık aralık sonunada 76mı desem75mi desem bilemedım:)
ama hertürlü ocak sonunda rahat rahat 75sin belkı dahada altı..:)
melekcan sende zaten maşallah sporla gidiyosun yarınkı bıldırımınde bıle rahat 86nı beklıyorum:)
bu hafta kendımden umudum yok,arkadaslarıma gaz vereyım
haydı kızlar,süpersiniz kızlarrrrrrr:)

kiraz sapını yeşil çayın içinede katabilirsin canım ben öyle yapıcam:34::34:

diyetisyenin yılbaşı hedefi 77,8 esracım,o zaman tam 10 kg olmuş olucak,ama ben dahada aşağıları görmek istiyorum:27::27:
offf şu 80 lerden kurtulayımda 79,9 ada razıyım 30 kasımdaa:33::33:

günaydın güzeller,

ooo tüm kadro burdayız yine :D öncelikle günaydın diyeyim sonra geçmişi okuyayım. bugün kalite belgelendirme firmasından gelecekler evraklar içinde boğulmak üzereyim. dün yatılı misafirim olmasına onlara çeşit çeşit yemek çıkarmama rağmen ben yemedim ay şu son günlerde bir kendime hakim oluyorum ki anlatamam hani nerdeyse içimden ölecekmiyim ne demek geliyor :)))))) neyse maşallah diyeyim kendime tahtalara vurayım :D yarın tartı günü çok heyecanlıyım valla...

günaydın güzeller,

ooo tüm kadro burdayız yine :D öncelikle günaydın diyeyim sonra geçmişi okuyayım. bugün kalite belgelendirme firmasından gelecekler evraklar içinde boğulmak üzereyim. dün yatılı misafirim olmasına onlara çeşit çeşit yemek çıkarmama rağmen ben yemedim ay şu son günlerde bir kendime hakim oluyorum ki anlatamam hani nerdeyse içimden ölecekmiyim ne demek geliyor :)))))) neyse maşallah diyeyim kendime tahtalara vurayım :D yarın tartı günü çok heyecanlıyım valla...

canım hadi hayırlısı olsun.
benim abim iso da ürün belgelendirme müdürü. o mu gelcek yoksa :1:

kiraz sapını yeşil çayın içinede katabilirsin canım ben öyle yapıcam:34::34:

diyetisyenin yılbaşı hedefi 77,8 esracım,o zaman tam 10 kg olmuş olucak,ama ben dahada aşağıları görmek istiyorum:27::27:
offf şu 80 lerden kurtulayımda 79,9 ada razıyım 30 kasımdaa:33::33:

ohh süper valla daha altına bıle ınermişsin gibime geliyo,senin diyetisyene başladıgın tarıh neydı canım,nekadar zamandır gidiyosun?

günaydın kızlar dünkü menümü yazıyorum hemen

sabah : domates,salatalık,yeşillik,peynir,4 zeytin,şekersiz çay.2 dilim ekmek

ara : türk kahvesi

öğlen : kereviz yemeği , 2 dilim ekmek ,

ara : keten tohumlu çilekli activia

akşam : pırasa yemeği bir dilim uno light , yanında birazda brokoli

ama akam arkadaşıma oturmaya gittim bir türk kahvesi bir 3ü 1 arada içtim yanında da ince bir dilim kek yedim. spor hala yapmıyorum dizim hala ağrıyor oy üzden bu hafta bitince başlıcam.

kızlar ben elma sirkesi bal kürüne başladım bu sabah bakalım etkisi olacak mı? yapan oldu mu hiç aranızda.

ben yapıyorum ama o kadar çok şeyi bir arada yapıyorum ki hangisinden fayda geliyor anlamıyorum. benim insülin direncim var sabah aç karnına spor çok iyi geldi eğer elma sirkesi bal olmadan yaparsam elim ayağım titriyor kendimi kaybediyorum ama ondan sonra yine birşey yemeden yaparsam iyi geliyor karnım çok iyi durumda şu an tabi her sabah aerobik + 140 mekikle :)))

günaydın güzeller,

günaydın edacım:16::16:aman maşallah diyelim sana:nazar::nazar::nazar:birde azminiçin kocaman alkışş:46::46::46:
yarınki sonucunu bende çokk merak ediyorumm:26:

ohh süper valla daha altına bıle ınermişsin gibime geliyo,senin diyetisyene başladıgın tarıh neydı canım,nekadar zamandır gidiyosun?

inş.canım benim:16::16: diyetisyene 2 ay oldu canım...biraz az gitti ama araya izin ve bayram girdi:20:yinede buna şükür:34:

günaydın canımmm,nasılsınnn

tşk edıyorum cnm dun regl oldum bugun kılo olarak ta cok ıyıyım dun degıl oncekı gun 72 ıdım dun 71 bugun de 70 daha ne olsun supperım ıkı hafta once 75 dım harıkayım ya kendı kendıme nazar edecem dıye korkuyorum 1 yılı geckın suredır 70 görememıstım 71 de hep takılıyordum bugun sabah 70 görunce havalara uctum cok şımarıgım bugun cokkkk:9::10::16::36:

tşk edıyorum cnm dun regl oldum bugun kılo olarak ta cok ıyıyım dun degıl oncekı gun 72 ıdım dun 71 bugun de 70 daha ne olsun supperım ıkı hafta once 75 dım harıkayım ya kendı kendıme nazar edecem dıye korkuyorum 1 yılı geckın suredır 70 görememıstım 71 de hep takılıyordum bugun sabah 70 görunce havalara uctum cok şımarıgım bugun cokkkk:9::10::16::36:

ben sana dememişmiydim senın 70 yakındır dıye
hatta bu haftakı hedef olayında sana 70mi demiştik ne?
allahım allahımmm eriyorum müneccim olacam benn:)
bi kendıme hayrım yok,bu hafta 89 diyodum,hayatta çıkamam

dünki menümü vereyim

sabah
1 kase special k
yarım bardak süt

ara
yeşil çay
1 y.k kan üzümü

öğle
büyük kase peynirli salata
1 kase cacık
1 dilim tahıllı ekmek

ara
yeşil çay
4 ad kepekli kraker

ara
1 elma
2 mandalina

akşam
1 porsiyon tavuk döner
salata
ayran

4 litre su,2 bardak yeşil çay,1 bardak şekersiz türk kahvesi

1 saat yürüyüş

dün akşam yemeği dışarıda yedik,sonrada evim sensin e gittik...filmi çok beğenende,hiç beğenmeyende arkadaşlarım vardı biraz kararsız kaldım ama fena değildi:27:

hatta arka koltuğumda oturan kız film boyunca hıçkıra hıçkıra ağladı:14::14: bende bikaç sahnede tutamadım gözyaşlarımı:43::43:

ben sana dememişmiydim senın 70 yakındır dıye
hatta bu haftakı hedef olayında sana 70mi demiştik ne?
allahım allahımmm eriyorum müneccim olacam benn:)
bi kendıme hayrım yok,bu hafta 89 diyodum,hayatta çıkamam

çıkarsın ben sana inanıyom...
ya arkadaşlar siz nasıl tartılmadan durabiliyonuz ben duramıyourm yav..

Back