• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

ben kendi adima cözümümü buldum canim :) sütlü kahve iciyorum,mesela az önce uykudan kalktim ben gündüz uyuyp uyaninca sanki 10 günlük ac igbi uyanirim :) hemen yaptim kahvemi iciyorum,gitti bile aclik hissim tabiki sekersiz ,dün evde süt kalmamosto hadi kapicino yapayim dedim hazir ama yok ayni etkiyi yapmadi hatta daha beter etti,ben kendimi cözdüm darisi sizin basiniza ins..zira bana su yaramiyordu

sütlü kahveyi bende çok severim,ama işteyken hazır şekersiz türk kahvelerinden içiyorum,gerçi shazili hazır sütlü türk kahvesinide çıkarmış bulur bulmaz stok yapıcam:34::34:

iştahı kesme açısından kahve gerçekten birebir,e bide yanında suda içince canın hiçbişi istemiyo:50::50:

bu arada canım arada kaynadı salep yapıcam demiştin,ben evde hiç yapmadım ama özelikle kışın soğuğunda cafede mutlaka eşim salep içer,banada alıştırdı,üzerine tarçın hiç fena olmuyo,üstelik çokta sağlıklı bişeymiş:34::34:

neslimmmm görcezmı bacım senı bu hafta 81 falan:)
son durumlar nedır bakım:)
senden cok umutluyum bu hafta:)

neslimmmm görcezmı bacım senı bu hafta 81 falan:)
son durumlar nedır bakım:)
senden cok umutluyum bu hafta:)

ayyy inş.esracımmm:52::52:bende bu hafta kendimden çok umutluyum....şööle söyleyim canım geçen hafta 83,6 ydı kilom veeee bu sabah 82,2 çıktım :52::52::52:

inş.cumaya kadar bi 300 gr daha giderde ucundanda olsa 81 i görürüm,ondan sonrada 80 lere birdaha dönmemek üzere veda ederim:32::32::32:

ayyy inş.esracımmm:52::52:bende bu hafta kendimden çok umutluyum....şööle söyleyim canım geçen hafta 83,6 ydı kilom veeee bu sabah 82,2 çıktım :52::52::52:

inş.cumaya kadar bi 300 gr daha giderde ucundanda olsa 81 i görürüm,ondan sonrada 80 lere birdaha dönmemek üzere veda ederim:32::32::32:

valla süpersın canım 81,3 bıle olabılrısn bu hafta ama hertürlü 81, ve sende aralıga 7lerle baslayacaksın ınsallah..:)

sütlü kahveyi bende çok severim,ama işteyken hazır şekersiz türk kahvelerinden içiyorum,gerçi shazili hazır sütlü türk kahvesinide çıkarmış bulur bulmaz stok yapıcam:34::34:

iştahı kesme açısından kahve gerçekten birebir,e bide yanında suda içince canın hiçbişi istemiyo:50::50:

bu arada canım arada kaynadı salep yapıcam demiştin,ben evde hiç yapmadım ama özelikle kışın soğuğunda cafede mutlaka eşim salep içer,banada alıştırdı,üzerine tarçın hiç fena olmuyo,üstelik çokta sağlıklı bişeymiş:34::34:

tamamdir,hemen yapiyorum :)

2,ltre suyumu bıtırmıs bulunuyorum,3,ye kısmet:)
akşama kadar 3lerim heralde:)
su içmek ödem attırıyomudur hakkaten kızlar ya

kızlar daha önce bahsettimmi bilmiyorum ama benım dershane zamanından bir arkadaşım vardı ve kız ınanılmaz kıloluydu,boyuda 1,60 ya var ya yok,geçen yıl şubat ayında diyetisyene başlamış ve tam 122 kilo ile
1,60 boya 122 kilo siz düşünün...
neyse kızla konuşuyoruz şuan ve tamı tamına 70 kılo olmuş kasım ıtıbarıyle
yanı tam 9 ayda 52 kilo
şok diyetmi hayır,aç kalarak mı hayır,tamamen diyetisyen kontrolunde ve spor yapmadan...
ben şoklar içerisindeyım arkadasımn resımlerını gördükçe..
ve onun için okadar olagan bi durumki,okadar basit bişeymiş gibi bahsedıyorkı
amaaan bigün sıkıldım gittim doktora başlamış bulunduk verdık işte falan diyo
ben 52 kılo versem tüm dünya basınını ayaga falan kaldırırm heralde:)
söyleyecegim şu ki,bazen çok abartıyoruz bunalıyoruz,olay başlamak ve istikrardan ibaret..

ve arkadaşımın doktoru demişki bünyen çok yoruldu şimdi 1 sene seni 70de sabitliycez,vücudun kılo vermesı dursun,
sonra 60 olman daha rahat olur,tekrar kılo verırsın demış:44:
hadi yaa hangi doktormus bu? benimde doktor kontrolunde olmam lazimmis :14: engellenemiyor icimde ki canafar demek ki :9:
glifor ne ben kaçırdım galiba?
insulin direncimi kirmak icin bir ilac bebek tedavisi icin onerdi kadin dogumcum tatlim..

yaa harikasin nesli yaaaa spor yapiyor musun ?
yahuu nerde bu gençlikkkk
hanımlarr ses verin:32::32::32:
ben geldim ama kismecikler yok sanirsam :26:

ilk salep denememi az önce yaptim ,gayet güzelmis yalniz sekirini biraz kacirmisim cokta koymamistim oysa 1 litre süte 2 kasik falandi demekki kaldirmiyor fazla sekeri böylesi daha güzel bidahakine daha az sekerle yaparim ,yarim kupa ictim :)

kizlar bi onerim var sizlere
kesin sart koyalim mi yani takim proseduru degil ama hergun muhakkak spor yapalim şu, şu kadar, şu dakka vs..
mesela hergun 45 dk yuruyus iste atiyorum 25 mekik 25 sopa hareketi yada ne bilim jullian 1. level 10 gun gibi gibi ne dersiniz hem tesvik ederiz hem sorumlulugumuz olur birbirimize karsi :34:

ilk salep denememi az önce yaptim ,gayet güzelmis yalniz sekirini biraz kacirmisim cokta koymamistim oysa 1 litre süte 2 kasik falandi demekki kaldirmiyor fazla sekeri böylesi daha güzel bidahakine daha az sekerle yaparim ,yarim kupa ictim :)

afiyet olsuuuunnnnnn :16:

bugünkü menüm

2012-11-14 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Etli Biber Dolma 1.5 ADET 240
[2] Elma 1 ADET 60
[3] Kuru kayısı 2 adet 36
[4] İçli Köfte (haşlanmış) 1 ADET 150
[5] Cacık 1 PORSİYON 131
[6] Kivi (76gr) 1 adet 46
[7] Poğaça (sade) 0.5 ADET 90
[8] Domates Çorbası 1.5 PORSİYON 241.5
[9] kuru erik 0.02 100 gr 4.52
[10] Türk Kahvesi (sade) 1 FİNCAN 0
[11] Badem 5 gr (adet) 28.5
[12] Kuru kayısı 3 adet 54
[13] Dil Peyniri 20 GRAM 58
[14] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
Toplam : 1150.52 kal.

2.5 litre su
1 fincan tarçınlı yeşilçay
1 fincan papatya çayı

kesin sart koyalim mi yani takim proseduru degil ama hergun muhakkak spor yapalim şu, şu kadar, şu dakka vs..
mesela hergun 45 dk yuruyus iste atiyorum 25 mekik 25 sopa hareketi yada ne bilim jullian 1. level 10 gun gibi gibi ne dersiniz hem tesvik ederiz hem sorumlulugumuz olur birbirimize karsi :34:

valla benim gibi tembel biri için şart koymak oldukça teşvik edici olabilir. tuttum bu fikri:46:
uzun vadeli diyet yapamazdım asla, bir aydır takım sayesinde yediklerime eskiye oranla gerçekten dikkat ediyorum.
tatlı ve çikolatayı çıkardım hayatımdan, kızartma yemiyorum artık.
akşam çayının yanına abur cuburu bıraktım.
bitki çaylarına başladım.
meyveyle hiç aram yoktur, günde en azından 1 meyve yemeye çalışıyorum.
en az 2 litre su içiyorum.
takımın değiştirdikleri oldu bunlar hayatımda.

günaydın kızlar dünkü menümü yazıyorum hemen

sabah : domates,salatalık,yeşillik,peynir,4 zeytin,şekersiz çay.2 dilim ekmek

ara : türk kahvesi

öğlen : kereviz yemeği , 2 dilim ekmek ,

ara : keten tohumlu çilekli activia

akşam : pırasa yemeği bir dilim uno light , yanında birazda brokoli

ama akam arkadaşıma oturmaya gittim bir türk kahvesi bir 3ü 1 arada içtim yanında da ince bir dilim kek yedim. spor hala yapmıyorum dizim hala ağrıyor oy üzden bu hafta bitince başlıcam.

kızlar ben elma sirkesi bal kürüne başladım bu sabah bakalım etkisi olacak mı? yapan oldu mu hiç aranızda.

Son düzenleme:
günaydın hatunlarrrr
bi an bugün bildirim günü diye heyecanlandım.sabah ilk uyandıgımda persembe olunca hayal kırıklıgına ugradım..
geçen hafta cok attım tuttum ama üzgünmüm bu hafta regl haftam ve 3,günüm yarın yadi ödemim şişim olur
bu haftakı bıldırmden çok ümitli olmasamda haftaya bomba olacak bomba:)

h
yaa harikasin nesli yaaaa spor yapiyor musun ?

teşekkür ederim tatlım:16::16:valla işi biraz sıkı tutunca oluyomuş:34::34:canım maalesef spor pek yapamadım,ama artık evimdeyim,kocişimde geldi,uzun yürüyüşlerimi ve trambolini yapıcam bu hafta:34:

bence süper olur elifcim...menü ve spor paylaşımı şartı koyalım...böyle olunca bende gaza geliyorum:32:
valla benim gibi tembel biri için şart koymak oldukça teşvik edici olabilir. tuttum bu fikri:46:
uzun vadeli diyet yapamazdım asla, bir aydır takım sayesinde yediklerime eskiye oranla gerçekten dikkat ediyorum.
tatlı ve çikolatayı çıkardım hayatımdan, kızartma yemiyorum artık.
akşam çayının yanına abur cuburu bıraktım.
bitki çaylarına başladım.
meyveyle hiç aram yoktur, günde en azından 1 meyve yemeye çalışıyorum.
en az 2 litre su içiyorum.
takımın değiştirdikleri oldu bunlar hayatımda.

kesinlikle takımın bendede çok etkisi var burcucum...ne zaman takımdan ayrılsam hep artı ile dönüyorum,burdan kopmak hiçbi zaman yaramadı bana:23::23:

günaydın hatunlarrrr
bi an bugün bildirim günü diye heyecanlandım.sabah ilk uyandıgımda persembe olunca hayal kırıklıgına ugradım..
geçen hafta cok attım tuttum ama üzgünmüm bu hafta regl haftam ve 3,günüm yarın yadi ödemim şişim olur
bu haftakı bıldırmden çok ümitli olmasamda haftaya bomba olacak bomba:)

günaydın böceğim:16::16:kiraz sapı kaynat iç bu dönemde...benimde geçen hafta ödemim vardı ama bu hafta hepsi uçtu gitti,sende üzülme haftaya 2 katı verirsin benim gibi:34::34:
Gunaydın gunaydın gunaydın guzelllerrrrrrrrr

günaydın serapcımm:16::16:nasılsın canımmm

günaydın yavrular.
güzel bi perşembe olsun inşallah.
ben perşembe günlerini çok severim gerçekten bugünün de hepimize hayırlı olmasını dilerim.
yarını ben de sizler gibi iple çekiyorum ama ben dayanamayıp dün tartıldım :)
yarın sabah bildiririm artık :)
aşırı bir fark olmasa da direncin kırıldığını hissediyorum.
sizler nasılsınız

Back