• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

günaydın kızlar. nasılsınız . dün bebişimin kalp atışlarını gördüm ve dinledim inanılmaz bir duyguydu . ALLAH İNŞALLAH hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağıma almayı nasip eder :16:

canımmm benim bende sana özel msj göndemiştim,doktora gittinmi diye...nazlımmmm çok çok sevindimmmm:16::16::16:inş.Rabbim sağlıklı bi hamilelik geçirip kuzucuğunu kucağına almayı nasip etsin canım:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

hemmen söyleyim bebeğim...kullanıcı konrtol paneline tık tık yapıyosun,sonra ayarlarımdan profil düzenleyi seçiyosun...aşağılara doğru kaydır fareni kişisel rütbe (aktüel rütbe) yazan yere istediğini yaz ve en altta değişikleri kaydet de...oldu bitti bileeee:34::34:

ya rütbe yerine nasıl yazı yazılıyordu hakıkaten neslimmmmmmmmmmm

yukarıda açıkladım fıstığımmm:16::16:

günaydin kizlar,sonundan bir gün evimde kalabildim ancak sizi ylaniz birakmyaip bende hasta oldum :1::1: ins ilerlemeden atlatirim ,ihlamura vericem kendimi artik

ahhh elifcim kıyamam sana yaa...canım benim ne olur kendini üzme...hiç ummadığın bi anda hayırlı zamanda Rabbim sana dünyanın en güzel duygusunu tattıracak eminim canım...

maalesef bazen isyan edebiliyoruz,aynısıı bende yapıyorum,hatta dün akşam birdenbire yatakta ağladım,kocamla bebekten konuştuk,hayaller kurduk sonra ben ya olmazsa diye yaygarayı kopardım...Allahtan beni herşeyden önce tutan ve çok destek olan bi eşim var...bende demekki daha zamanı var diyorum...belki şimdi hamiş kalsam sağlıksız bi hamilelik geçiricem...o yüzden sabretmekten ve şükretmekten başka çaremiz yok canım...inş.melekciminde dediği gibi 2013 bize uğurlu gelicek,1.takım hamişleri grubu kurarız kimbilir:34::34::34:

mumucum benimde bu hafta yaptığım en güzel şey akşamı çok çok hafif geçirmek ve suya yüklenmek...veee inanılmaz farketti...bu hafta bildirimim süperrr olucakkk:32::32:

tatlımm lütfen geçmişi okurmusun...msj yazıp çıkıyosun...mumu hatta elifte uyardı seniieğer bu haftada bildirim yapmazsan maalesef diskalifiye olucaksın:50::50:

günaydın bebeğimmm:16::16::16:

evet canim aksami hafif tutup suyu güzel icmek kesinlikle cok önemli,aslinda bu kadar kolay iste,niye bunca senedir ugrasiyoruz anlamiyorum,aslinda anliyorum :) bir zaman sonra yavas kilo vermekten SIKILIP careler aramaya baslyioruz (kendi adima) ama bu sefer öyle olmiycak taaa 3 sene önce böyle devam etseydim simdi eriyip gitmistim baktimda gecen sene bu zamanlar 63 kiloymusum :( ve alti ayda 9 kilo alip 72 olmusum ,gerisini hatirlamiyom zaten
günaydın kızlar. nasılsınız . dün bebişimin kalp atışlarını gördüm ve dinledim inanılmaz bir duyguydu . ALLAH İNŞALLAH hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağıma almayı nasip eder :16:
oyy canim Rabbim kucagina almayida nasip eder ins

kizlar aranizda salep deneyen varmi,türkiyeden saf salep almsitim bugün denemek istiyorum ama hic icmedigim icin tadi nasil bilmyiorum ,güzel degilse bosuna ugrasmiyim simdi :) ben icmek icin degilde dondurma yapmak icin almistim hatta yaptimda cok güzel oldu ama durdukca donuyor cabuk tüketmek gerekiyor bi dahada yapmadim ,simdi bu sekilde denemek istiyorum varmi bir fikri olan

canımmm benim bende sana özel msj göndemiştim,doktora gittinmi diye...nazlımmmm çok çok sevindimmmm:16::16::16:inş.Rabbim sağlıklı bi hamilelik geçirip kuzucuğunu kucağına almayı nasip etsin canım:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

amin neslihancığım . ALLAH isteyen dileyen herkese hayırlı zamanda nasip etsin bebişlerini .

amin neslihancığım . ALLAH isteyen dileyen herkese hayırlı zamanda nasip etsin bebişlerini .

oo nazlım gelmişşş,hoşgeldınız canım,artık çogulsun 1degil 2 kişiliksin takımda:)
kalp atışlarını duymuşsun bebişin ne güzel,ne mutlu maşallah...
isim düşündünüzmü bakım cinsiyetlerine göre:)

hep yeşil çay içelım dıyoruz ya,sallama yeşil çaydan bahsedıyoruz dımı,aynı etkıyı yaparmı kızlar
ben burda alıpta çay demleyemem yahu
nane lımonlu bı yesıl cay var dogadanın onu içiyorum.
bide yine doğadanın kayısılı çayı var,aman allahım o ne güzel bir çay bayılıyorummmm

ahhh elifcim kıyamam sana yaa...canım benim ne olur kendini üzme...hiç ummadığın bi anda hayırlı zamanda Rabbim sana dünyanın en güzel duygusunu tattıracak eminim canım...

maalesef bazen isyan edebiliyoruz,aynısıı bende yapıyorum,hatta dün akşam birdenbire yatakta ağladım,kocamla bebekten konuştuk,hayaller kurduk sonra ben ya olmazsa diye yaygarayı kopardım...Allahtan beni herşeyden önce tutan ve çok destek olan bi eşim var...bende demekki daha zamanı var diyorum...belki şimdi hamiş kalsam sağlıksız bi hamilelik geçiricem...o yüzden sabretmekten ve şükretmekten başka çaremiz yok canım...inş.melekciminde dediği gibi 2013 bize uğurlu gelicek,1.takım hamişleri grubu kurarız kimbilir:34::34::34:

mumucum benimde bu hafta yaptığım en güzel şey akşamı çok çok hafif geçirmek ve suya yüklenmek...veee inanılmaz farketti...bu hafta bildirimim süperrr olucakkk:32::32:

tatlımm lütfen geçmişi okurmusun...msj yazıp çıkıyosun...mumu hatta elifte uyardı seniieğer bu haftada bildirim yapmazsan maalesef diskalifiye olucaksın:50::50:

günaydın bebeğimmm:16::16::16:

İnsaallah Canim vermek istemeseydi istemeyi vermezdi :34:

Âmin ..
günaydin kizlar,sonundan bir gün evimde kalabildim ancak sizi ylaniz birakmyaip bende hasta oldum :1::1: ins ilerlemeden atlatirim ,ihlamura vericem kendimi artik
gecmis olsun Mumucum :26: dikkat et kendine

Günaydın arkadaslar bugün glifora tekrar başladım insaallah hersey yoluna girer

oo nazlım gelmişşş,hoşgeldınız canım,artık çogulsun 1degil 2 kişiliksin takımda:)
kalp atışlarını duymuşsun bebişin ne güzel,ne mutlu maşallah...
isim düşündünüzmü bakım cinsiyetlerine göre:)

hoşbuldum canım . erkek olursa mustafa efe koymayı düşünüyor eşim kız olursada ben koyucam ama henüz karar veremedim isim için

kızlar daha önce bahsettimmi bilmiyorum ama benım dershane zamanından bir arkadaşım vardı ve kız ınanılmaz kıloluydu,boyuda 1,60 ya var ya yok,geçen yıl şubat ayında diyetisyene başlamış ve tam 122 kilo ile
1,60 boya 122 kilo siz düşünün...
neyse kızla konuşuyoruz şuan ve tamı tamına 70 kılo olmuş kasım ıtıbarıyle
yanı tam 9 ayda 52 kilo
şok diyetmi hayır,aç kalarak mı hayır,tamamen diyetisyen kontrolunde ve spor yapmadan...
ben şoklar içerisindeyım arkadasımn resımlerını gördükçe..
ve onun için okadar olagan bi durumki,okadar basit bişeymiş gibi bahsedıyorkı
amaaan bigün sıkıldım gittim doktora başlamış bulunduk verdık işte falan diyo
ben 52 kılo versem tüm dünya basınını ayaga falan kaldırırm heralde:)
söyleyecegim şu ki,bazen çok abartıyoruz bunalıyoruz,olay başlamak ve istikrardan ibaret..

ve arkadaşımın doktoru demişki bünyen çok yoruldu şimdi 1 sene seni 70de sabitliycez,vücudun kılo vermesı dursun,
sonra 60 olman daha rahat olur,tekrar kılo verırsın demış:44:

kızlar daha önce bahsettimmi bilmiyorum ama benım dershane zamanından bir arkadaşım vardı ve kız ınanılmaz kıloluydu,boyuda 1,60 ya var ya yok,geçen yıl şubat ayında diyetisyene başlamış ve tam 122 kilo ile
Neyse kızla konuşuyoruz şuan ve tamı tamına 70 kılo olmuş kasım ıtıbarıyle
yanı tam 9 ayda 52 kilo
şok diyetmi hayır,aç kalarak mı hayır,tamamen diyetisyen kontrolunde ve spor yapmadan...
Ben şoklar içerisindeyım arkadasımn resımlerını gördükçe..
Ve onun için okadar olagan bi durumki,okadar basit bişeymiş gibi bahsedıyorkı
söyleyecegim şu ki,bazen çok abartıyoruz bunalıyoruz,olay başlamak ve istikrardan ibaret..

Ve arkadaşımın doktoru demişki bünyen çok yoruldu şimdi 1 sene seni 70de sabitliycez,vücudun kılo vermesı dursun,

vallahı supper arkadasını tbrk edıyorum cnm darısı bızlere 52 kılo olmasada 20 kılo bıle versek yetecek yaf moral cok onemlı kızlar ya cok azıcık cnm sıkılsın sınırlerım bozulsun hemen kendımı buzdolabının önunde buluyorum egerkı frenlemeyım yeme krızıne gırıyorum yedıkten sonra aklım başıma gelıyor ozamanda iş işten gecıyorum ben ne yaptım dıyorum ama ama bunu nasıl kontrol edecegım bılemıyorummmmm sımdılık cok yok ama :50:

vallahı supper arkadasını tbrk edıyorum cnm darısı bızlere 52 kılo olmasada 20 kılo bıle versek yetecek yaf moral cok onemlı kızlar ya cok azıcık cnm sıkılsın sınırlerım bozulsun hemen kendımı buzdolabının önunde buluyorum egerkı frenlemeyım yeme krızıne gırıyorum yedıkten sonra aklım başıma gelıyor ozamanda iş işten gecıyorum ben ne yaptım dıyorum ama ama bunu nasıl kontrol edecegım bılemıyorummmmm sımdılık cok yok ama :50:

bende aynı senın gibiyim,bazıları moralı bozuk olunca yemeden içmeden kesılır,ben maşallah ne bulursam tıkıştırabılrım agzıma..:)
napalım bizimde bünyemız böyle,ama verecegızzzzz,yeterkı azmimiz devam etsın..

Günaydın arkadaslar bugün glifora tekrar başladım insaallah hersey yoluna girer

inş.elifcimm:16::16:

hoşbuldum canım . erkek olursa mustafa efe koymayı düşünüyor eşim kız olursada ben koyucam ama henüz karar veremedim isim için

nazlım sanırım mustafa kayınpederinin adı,benimde yeğenim ismail efe:emir_bebek:yanlız şöyle söyleyim, bu özellikle kızkardeşimin gözlemi efe ler acaip kuduruk,yaramaz oluyolarr:52::52:

neyse kızla konuşuyoruz şuan ve tamı tamına 70 kılo olmuş kasım ıtıbarıyle
yanı tam 9 ayda 52 kilo
ben şoklar içerisindeyım arkadasımn resımlerını gördükçe..
ve onun için okadar olagan bi durumki,okadar basit bişeymiş gibi bahsedıyorkı

ve arkadaşımın doktoru demişki bünyen çok yoruldu şimdi 1 sene seni 70de sabitliycez,vücudun kılo vermesı dursun,

olay başlamak ve istikrar kesinlikle sihirli iki sözcük...arkadaşına maşallah esracım,darısı bize olsun...böyle gerçek hikayeleri duydukça biz neden başarmayalım diyorum...:34::34:

bende aynı senın gibiyim,bazıları moralı bozuk olunca yemeden içmeden kesılır,ben maşallah ne bulursam tıkıştırabılrım agzıma..:)
napalım bizimde bünyemız böyle,ama verecegızzzzz,yeterkı azmimiz devam etsın..

maalesef kızlar bizim ortak sorunumuz bu...sevincimizide üzüntümüzüde yemekten çıkarıyoruz...yedikten sonrada binbir pişmanlık...bence böyle durumlarda gözümüzün önünde hemen su bulunduralım...koca bi bardak içelim,zaten mide hemen şişiyo...zaten biz çoğu zaman midemizin açlık sinyali verdiğini sanırmışız ama aslında bu susadığımız zamanlardada aynı olurmuş...

zaman zaman tabiki bunaldığımız,sıklıdığımız,kaçamak yaptığımız,bu seferde olmadı dediğimiz durumlar olucaktır ama ne olursa olsun kaldığımız yerden devam edelim kızlar...önümüze çıkan engeller bizi yolumuzdan etmesin...hedefimize belki istediğimiz tarihte olmasada varsın 1 ay sonra varalım ama yeterki er yada geç kilolardan kurtulalım:32::32:

nazlım sanırım mustafa kayınpederinin adı,benimde yeğenim ismail efe:emir_bebek:yanlız şöyle söyleyim, bu özellikle kızkardeşimin gözlemi efe ler acaip kuduruk,yaramaz oluyolarr:52::52:

olay başlamak ve istikrar kesinlikle sihirli iki sözcük...arkadaşına maşallah esracım,darısı bize olsun...böyle gerçek hikayeleri duydukça biz neden başarmayalım diyorum...:34::34:

maalesef kızlar bizim ortak sorunumuz bu...sevincimizide üzüntümüzüde yemekten çıkarıyoruz...yedikten sonrada binbir pişmanlık...bence böyle durumlarda gözümüzün önünde hemen su bulunduralım...koca bi bardak içelim,zaten mide hemen şişiyo...zaten biz çoğu zaman midemizin açlık sinyali verdiğini sanırmışız ama aslında bu susadığımız zamanlardada aynı olurmuş...

zaman zaman tabiki bunaldığımız,sıklıdığımız,kaçamak yaptığımız,bu seferde olmadı dediğimiz durumlar olucaktır ama ne olursa olsun kaldığımız yerden devam edelim kızlar...önümüze çıkan engeller bizi yolumuzdan etmesin...hedefimize belki istediğimiz tarihte olmasada varsın 1 ay sonra varalım ama yeterki er yada geç kilolardan kurtulalım:32::32:

evet canım mustafa kayınpederimin ismi . biz evlenmeden önce efe ismini çok istiyorduk . kayınpederim vefat edince eşim ismini koymak istiyor şimdi . evet kız kardeşim öğretmen ve efe olan öğrencileri çok yaramazmış :9:

ben kendi adima cözümümü buldum canim :) sütlü kahve iciyorum,mesela az önce uykudan kalktim ben gündüz uyuyp uyaninca sanki 10 günlük ac igbi uyanirim :) hemen yaptim kahvemi iciyorum,gitti bile aclik hissim tabiki sekersiz ,dün evde süt kalmamosto hadi kapicino yapayim dedim hazir ama yok ayni etkiyi yapmadi hatta daha beter etti,ben kendimi cözdüm darisi sizin basiniza ins..zira bana su yaramiyordu

Back