• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

canim eger birseyler icin cabaliyorsa esin,sende elinden geleni yapmaya calis..ayrica sana nurettin yildiz hocanin fetvalarini tavsiye ederim,Allah sabrini arttirsin ins

yapıyorumda,bazen içimden gelmiyor.
en ufak bi kavgamızda kalbim öfkeyle doluyor,zor sabrediyorum

yapıyorumda,bazen içimden gelmiyor.
en ufak bi kavgamızda kalbim öfkeyle doluyor,zor sabrediyorum

anliyorum canim,bir psikologa gitme sansin yok mu? ben bi ara cok kötüydüm burda türk psikolog bulamadigim icin psikiyatre gittim ve ilac aldim 6 ay kullandim cok iyi geldi bana

bugünkü menüm

2012-11-10 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Madlen çikolata 1 ADET 15
[2] Marul Salata 1 PORSİYON 93
[3] Patates 0.5 ADET 50
[4] Şiş Kebap 0.25 PORSİYON 132.5
[5] Badem 10 gr (adet) 57
[6] Karnabahar Haşlama 200 GRAM 64
[7] Yayla Çorbası 1 PORSİYON 115
[8] Sütaş Süt 0.125 LİTRE 71.25
[9] havuç 1 adet 26
[10] Nesfit Kırmızı Meyveli 30 gr +125 ml yağsız süt 1 PORSİYON 151
[11] Dil Peyniri 10 GRAM 29
[12] yumurta 1 adet 80
Toplam : 883.75 kal.

2 fincan yeşilçay
1 fncan sade türk kahvesi
3 litre su

30 mekik (sabah-öğlen-akşam 10ar tane)
30 dakika göbek şov:)
tüm gün temizlik
birazdan babam gelecek. annem içli köfte göndermişşşş, napıcam ben:26:
canm haslayarak yapabilirsin icliköfteyi

anliyorum canim,bir psikologa gitme sansin yok mu? ben bi ara cok kötüydüm burda türk psikolog bulamadigim icin psikiyatre gittim ve ilac aldim 6 ay kullandim cok iyi geldi bana

ne bileyim.. aslında aklımdaydı ama fırsatım olmadı...
ilaç kullanmakta istemiyorum..

az çok,teslimiyetimizde olmasa,gemileri yakmıstıkta... neyse..

ne bileyim.. aslında aklımdaydı ama fırsatım olmadı...
ilaç kullanmakta istemiyorum..

az çok,teslimiyetimizde olmasa,gemileri yakmıstıkta... neyse..

canim sana tek birsey söyliycem ,ilac kullanmak istemiyorum (ön yargilardan dolayi) diye diye 8 yilimi heba ettim ben,

selam kızlaaar. herkese GÜNAYDIN. az kalorili bol hareketli günler diyerek bugünün ilk mesajını yazıyorum. aday öğretmen olduğum için artık hafta sonları da evde değilim. seminerlerimiz var. bi de eskişehir de yaşıyorum hergün polatlıya gidip geliyorum. dün de anneannemin mevlidi vardı yine şehir dışındaydım. şimdi birikmiş ütülerimi yapıp polatlıya yollanacağım. mu mesajı okurken benim için bir keyif yeşilçayı için olur mu? hepinizi öpüyorum. Akşama okurum forumu artık.

amin canım inşallah.
valla bence verelim ölçülerimizi.
hiç çekincem yok.
öğrenmiş oluruz ne güzel işte.
sonuçta kilolarımızı biliyoruz
ölçülerimizi neden bilmeyelim ki.
ben başlayayaım o zaman canlar!

kalça:110
bel:88
göğüs:98

90-60-90 olcak halim yokya.:27::27::27:

slm kızlar dün ölçümüm yapıldı. en son böyle yazmışım. dünkü ölçümümde
kalça;106
bel;86
göğüs;98 çıktı :)
hemen paylaşayam kızçelerle dedim.

merhabalar kızlar,

ya ben telefondan artık hiç açamıyorum bu sayfayı sizde de oluyor mu?????? eşimin cebinden de açılmıyor laptoptan bile uğraştım acaba sayfalarda mı birşeyler var???

eh işte.. hala benim aileme gitmeyecegini söylüyor... 10 gün sonra onun annesi babası gelecek.. nasıl davranacagımı bilmiyorum..
o yönden kin doluyum eşime...

ama bu yönü hariç,herseyi iyileştirmeye calısıyor..
bilmiyorum, zaman ne gösterecek...:50:

canım anladığım kadarıyla sen sinirinden kendine zarar veriyorsun biraz sakinleşmeye çalış ona kim duyma kendi öfkende boğulacaksın oda inatçı sende birinizin alttan alması lazım hemde alttan alırken karşıyı takip etmemesi lazım yani isteyerek ve karşılıksız alttan alması gerekiyor... onun ailesine iyi davranmak zorunda değilsin yapmacık bir görüntü sergileme canın sıkkınsa illa gülmen gerekmez ama sonuçta seninde bir karakterin yaşının verdiği bir olgunluk var ayaklarının üstüne bas güzelce ağırla ama gülmen neşelenmen içinde eşini arada dürt onların yanında çekinir (abartmadan ama :)

canim sana tek birsey söyliycem ,ilac kullanmak istemiyorum (ön yargilardan dolayi) diye diye 8 yilimi heba ettim ben,
gitmek istiyorum ama ilaçlar fena yapıyormuş.. bilmiyorum sadece kulaktan dolma bilgilerim var...
gitsem dahamı iyi olur,onuda bilmiyorum...
canım anladığım kadarıyla sen sinirinden kendine zarar veriyorsun biraz sakinleşmeye çalış ona kim duyma kendi öfkende boğulacaksın oda inatçı sende birinizin alttan alması lazım hemde alttan alırken karşıyı takip etmemesi lazım yani isteyerek ve karşılıksız alttan alması gerekiyor... onun ailesine iyi davranmak zorunda değilsin yapmacık bir görüntü sergileme canın sıkkınsa illa gülmen gerekmez ama sonuçta seninde bir karakterin yaşının verdiği bir olgunluk var ayaklarının üstüne bas güzelce ağırla ama gülmen neşelenmen içinde eşini arada dürt onların yanında çekinir (abartmadan ama :)

ya işte , bugün bile az bi kavga edecek gibi olduk,sustum ama içim içimi yedi.
aramız iyi gibi ama,fişek gibiyiz.. en ufak kavgada patlıyoruz.

Ben cok güleç bi insanım.. kimseye kolay koly somurtmam ama onun ailesi gelince umrumda bile olmayacaklar...
agırlarım ama sohbetlerine katılmam, gülme,konusmam... o öyle yapıyordu çünkü...

2012-11-11 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Elma 0.5 ADET 30
[2] Badem 15 gr (adet) 85.5
[3] Türk Kahvesi (sade) 1 FİNCAN 0
[4] Ayran 1 ADET 92
[5] Marul Salata 1 PORSİYON 93
[6] Bulgurlu Köfte 0.5 porsiyon 135
[7] Kaymak 5 GRAM 10.4
[8] Ekmek (beyaz) 100 GRAM 254
[9] Bal 0.4 YEMEK KAŞIĞI 28
[10] Dana kavurma 0.2 porsiyon 82
[11] patatesli yumurta 1 porsiyon 240
[12] Dil Peyniri 10 GRAM 29
[13] Yeşil Zeytin 6 adet 42
Toplam : 1120.9 kal.

sabahki 600 kalorilik kahvaltıdan sonra öğlen ve akşam pek bişey yemedim, debgelendi heralde...
annemin gönderdiği içli köfteleri haşlayıp buzluğa attım, akşam sadece bir tanecik yedim.

2 fincan yeşilçay
2 litre su
30 mekik 20 dakika egzersiz

günaydın kızlar,

güne güzel başladım. grip olacağım sanırım burnum bozuk musluk gibi :))) yinede sabah kalkıp aerobiğimizi yaptık mekikleri 140 a çıkardık. mısır gevreğimizi yedik ilaçlarımızı attık geldik işe gözlerim acaip yanıyor onun için pc den elimden geldiğince uzak duracağım bugün çok iş var pazt. :( arada yazarım size hadi kızlar sporsuz başlamayın güne :)

günaydın kızlarrrr
çok keyıflı bir haftasonundan sonra sürünerek işe geldim sabah:(
gece geç geldık,geç yattık,sabahta 6,5ta kalktım halıyle şuan ruhlar alemınde gibiyim
güzel bi hafta olsun

günaydın kızlarrr...güzel bi hafta olsun hepimiz için

bende hafta sonu griple boğuştum,burnum kulağım hiç tutmadı resmen...üstelik bide regl dim,kocamda yoktu yanımda:14::14:

amaaa bütün bunlara rağmen diyet açısından süper geçti,3 akşamdır akşamları yemek hemen hazır olduğu için (canım annem saolsun) erkenden yedim sonrada bişey yemedim ve kednimi inanılmaz hafiflemiş hissediyorum,sanırım ödemlerimide attım...cuma hedefimi şimdiden yakalamış gibiyimmm:52::52::52:

kızlar günaydın benim dizlerim fena durumda kıkırdak yapısında bozulma oluşmuş hep ağrım vardı hafta sonu.sporda yapamıyorum zaten :( yediklerime de dikkat etmiyorum bir saldım bir saldım anlayacağınız bugun sabah toparlandım artık inşallah bozmam bir daha.

kızlar günaydın benim dizlerim fena durumda kıkırdak yapısında bozulma oluşmuş hep ağrım vardı hafta sonu.sporda yapamıyorum zaten :( yediklerime de dikkat etmiyorum bir saldım bir saldım anlayacağınız bugun sabah toparlandım artık inşallah bozmam bir daha.

günaydın canım.geçmiş olsun.
ne oldu sporda mı zorladın sen bacaklarını?

evet insanity ağır geldi hergün yapmayıp bir gün arayla yapsaydım böyle olmazdı bence. acele ettik :( şimdi dinlendiriyorum ilaçta kullanıyorum bakalım biraz iyileşsin yeniden spora başlayacağım.

Back