- 17 Haziran 2011
- 5.432
- 3.145
- 373
günaydın kızçeler...nasılsınız...dün kk ya bi türlü giremedim,hep hata verdi
bende durumlar biraz kötü,sanırım depresyondayımdiyet modunda değilim...regl olucam onunda etkisi var tabi ama asıl sebeb hala 80 lerden bi türlü kurtulamadım ve bu çok canımı sıkıyo
sabah diyetisyene gittim,ondanda tatlı tatlı fırçamı yedim200 gr yağdan vermişim sadece,ödem var hala vücudumda...sabahları maydonoz suyu yada kiraz sapı iç dedi
hee bide plates lastiği sattı bana
göğüslerim için,malum maşallahları var
sporada ağırlık vermem lazım...bu akşam kocişi antalyaya yolcu etcem,akşamları babamla uzun yürüyüşlere çıkıcam...
çaba sarfetmeden oturduğum yerden kiloların gitmesi bekliyorumacilen kendime gelmem lazımmmmm
![]()
hoşgeldin tatlımbu ara motivasyona hepimizin çokkk ihtiyacı var,birbirimize destek olarak kurtulucaz inş.kilolardan...eee biraz tanıt bakalım kendini
esrammmmmyaa ben aynı hava gibiyim,gri ve umutsuz iş kadını modundayım
![]()
neslişşşşşşşşşş hayır sakın havanın rehavetine kapılma yawrucum aksine inatlaş zıtlaş,o nekadar karamsarsa sen okadar iyimser ol,sen geçen sene kurban bayramında yani hemen hemen bu zamanlarda 71lerdeydin tekrar olmaman için hiçbir sebep yok ve 1 yılda alınan kılolar henuz kalıcı olamaz ımkansız,oyuzden hızlı verebılrısın yeterkı çabala.
bak bende 80lerden 90lara cıktım ama inatçıyım bu aralar ve 80leri görmeme az kaldı yapacagızzz:):)
bu arada geçen gün tvde ebru şallıya denk geldım bu plates lastiğiyle bikaç hareket gösterdi özellıkle bu iç kollar tuzluklar için
hemen sipariş verdim bugün yarın gelır,ben yürüyüşüme mekık ve kol çalışmalarınıda dahıl edıcem haftaya.gerçi regl haftam olacak ama regl biter bitmez sporumu güçlendirerek desteklıycemm
kışın kılo vermek zor diyolar ama niyeyse bende kışın daha rahat kılo verebılrız mantıgı var,sosyalleşme sıfıra iniyor insan kendıyle kalabılıyo,yada kendıne ayıracagın zaman cogalıyo diyede olabılır:)
motivasyon isteyen bana gelsın bugün,bol bol var,sizlerle paylaşabılrıımm