• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

hiç bozulmasın arkadaşım hep birlikte mücadele ediyoruz,1,5 yıl ibre oynamamış olabilir ama bundan sonrada oynamayacak diye bişey yok,şimdi kendıne bi program belırle yılbaşına kadar hedefler koyduk kendımıze sende katıl ve atıyorum 68 de.
ve bunun için 7,5 haftamız var inan zor degil,hele imkansız hiç degil:)

CNM BENIM TŞK EDIYORUM SIZLERLE OLDUGUM MUDDETÇE VEREMEM DIYE BIRŞEY YOK INANIYORUM BEN YILBAŞINA KADAR EN 65 E DÜŞECEGIM BUNUDA SIZLERLE BAŞARACAGIM :46:

4561 sayfa ya giremiyorum ne yazdiniz orda haberim yok :1:

canim sen niye umutsuzluga kapiliyosunki her hafta masallah veriyosun kilolarini bak dikkat etmiyorum dedigin halde 200 gr yagdan vermissin 200 gr yag azmi al bi paket margarini bak bakalim ne kadar yag gtimsi vücudundan aaa ask olsun :) ben daha bugün basladim diyet yapmaya biliyomusun habire kilo aliyorum sisligimde var ama bugün gercekten kendime inanarak basladim hatta suanda önümde kahvalti tabagim var yeme düzenimide oturduktan sonra sporada baslyicam ins hep yarin yarin deyip duruyodum olmadi bi türlü ama simdi kendimi hazilrayip öyle basliycam önce su yeme düzenim otursun kilo vermeye basliyim kendime güvenim gelsin sporada start vericem ins,hepsine birden baslayip sonra yine hepsinden vazgecmek istemiyorum

kaptan sen nekadar zamanda verdın bu 4 kıloyu??

canim ya benim hikayem cok karisik kaldiki 0 4 kilo artik yok :) metobalik balansa basladigimda vermistim 3 4 haftada

merhaba kızlar...
bu hafta sapıttım iyice.
kürtajdan sonra adet oldum olacam, olamıyorum, şiştim şiştim davula döndüm resmen.
canım ha bire tatlı şeyler istiyor, kendimi frenleyemiyorum bazen:50:
geçen haftalardaki gibi kilo da veremedim, ancak 300 gram verebilmişim.
moral sıfır, motivasyon sıfır.
resmen depresyondayım, canım hiçbirşey yapmak istemiyor:25:

[ı]

ayyy serapcım valla söylediklerinden gözüm iyice korktu...benimde kilo almaya çok müsait bi bünyem var,bu kilolayla hamiş kalırsam kesin 100 kg ile doğuma giderim:52::52:aman allahım söylemesi bile korkunççç:52::52:

Bende geçen sene dukan yapmış ve 10 kg vererek yılbaşında 71 kiloyu görmüştüm ama sonrasında ev taşıma,eşimn bazı sağlık problemleri derken kendimi bi saldım 18 kg artıyla takıma geri döndüm...2 aydır 5 kg zor gitti,şimdi diyetisyene gidiyorum ama herşey kişinin kendinde bitiyo...çaba sarfetmedikten sonra hiçbişey olmuyo:50::50:

[/ı]
cnm bence sen duzenlı yapmıyorsun rejıme dıkkat et ben cunki 1,5 yılda bır yaptım bır bozdum hiç moyıve olup kendımı toparlayamadım rejıme başlıyordum daha sonra bır mısafırlıge gıdıyordum aman yıyım ne olacak dıyordum ıradem cok zayıflamıstı oncesınde kılo verırken tek lokma bıle kaçamak yapmıyordum bızler kılo almaya musaıt oldugumuz ıcın en ufak kacamak kesınlıkle göütrmuyor hemen kılo olarak gerı donuyor vallahı dogumdan sonra ınecem dıye dusunurken karın cevremde resmen kocaman bır tekerlek olmuştu kılo verınce arkadaslarım serapın tekerlegı patladı dıyorlar cok mutluyum ama ılk hedefım 65 sonrasında ıse hedefım 56 ve bunuda burda sızlerle paylasacagım :32:

aa pardon sen izinliydin zaten listede
şuan kaçsın pekı tartıldınmı
76 ym galiba canim :(
merhaba kızlar...
bu hafta sapıttım iyice.
kürtajdan sonra adet oldum olacam, olamıyorum, şiştim şiştim davula döndüm resmen.

canim her hafta 1 kilo veremessinki zaten,bozma moralini 300 gr da 300 grdir

herkese günaydın :) fefilifa dukan mı yapıyorsun?
Evet Canim bugün seyir dönemine girdik gerçi esim baya bozdu ama çaktimiyorum yeter ki benim yaptıgım yemekleri yesin :9:
merhaba kızlar...
bu hafta sapıttım iyice.
Burcu kürtaj i neden yaptırdın bı sorun mü vardı ?:53: ben bebek icin 4 yıldır uğraşıyorum da merak ettim :50:
cnm bence sen duzenlı yapmıyorsun rejıme dıkkat et ben cunki 1,5 yılda bır yaptım bır bozdum hiç moyıve olup kendımı toparlayamadım rejıme başlıyordum daha sonra bır mısafırlıge gıdıyordum aman yıyım ne olacak dıyordum ıradem cok zayıflamıstı oncesınde kılo verırken tek lokma bıle kaçamak yapmıyordum bızler kılo almaya musaıt oldugumuz ıcın en ufak kacamak kesınlıkle göütrmuyor hemen kılo olarak gerı donuyor vallahı dogumdan sonra ınecem dıye dusunurken karın cevremde resmen kocaman bır tekerlek olmuştu kılo verınce arkadaslarım serapın tekerlegı patladı dıyorlar cok mutluyum ama ılk hedefım 65 sonrasında ıse hedefım 56 ve bunuda burda sızlerle paylasacagım :32:
Hosgeldin tatlım ben elif 27 yaşındayım 7 yıllık evliyim grafiklerim ama çalışmıyorum homeofis kivamindayim :ssz:
4 yıldır bebek istiyoruz sanırım bı kac ay sonra aşılama denileceğim
Umarım hepimiz sağlıklı bir sekilde istediğimiz kiloya acilen ineriz :16:

Bu arada kızlar merhaba demeyi unuttum hala eve gidemedim evimi özledim artık yaaaa :14:

1.takım hatunları nerdesınızzzzzzzzzz çıkın ortayaaa:)
öğlen yemekleri yendimi bakimm:)

evet canim bugün seyir dönemine girdik gerçi esim baya bozdu ama çaktimiyorum yeter ki benim yaptıgım yemekleri yesin :9:

Burcu kürtaj i neden yaptırdın bı sorun mü vardı ?:53: Ben bebek icin 4 yıldır uğraşıyorum da merak ettim :50:

Hosgeldin tatlım ben elif 27 yaşındayım 7 yıllık evliyim grafiklerim ama çalışmıyorum homeofis kivamindayim :ssz:
4 yıldır bebek istiyoruz sanırım bı kac ay sonra aşılama denileceğim
umarım hepimiz sağlıklı bir sekilde istediğimiz kiloya acilen ineriz :16:
elıfcıgım hoşbulduk cok memnun oldum serap bende aşılamadan once bebek aşkına ıyı bır kılo ver bence emın ol sonrasında hemen tutuyor benım arkadasımda aynen oldu ılk aşılamada olmadı kılo verıp ıkıncıde rahatlıkla oldu en buyuk etken kılo bılıyorsun dımı cnm ben kadın dogum sekreterlıgıde yaptım kılo kılo kılo herzaman doktorumuz boyle derdı:) hormonları cok etkılıyor

Benım bugunkı menum
sabah:koca bır fıncan turk kahvesı şekersız
öğlen: Bır meyve ıspanak bır tane domates
akşam: 1 dılım salam 2 katı ymurta bolca yeşil salata

harfıyen yapıyorum vallahı

Benım bugunkı menum

kaçıncı günündesin canım sen diyetin

BUGUN 3 GUNUM INANMAYACAKSIN AMA 75 KILO ILE BAŞLADIM BUGUN 72 ILE DEVAM EDIYORUM YARINA YINE TARTILCAM BAKALIM 71 UMUT EDIYORUM AÇIM YA AÇIM:):ssz:

açlık gerçekten inanılmaz derecede oluyor ama tartı gününde giden o kılolar ınanılmaz motıvasyon saglıyor
ben bi ara elma diyeti yaparken kahvaltımı yapıyosum normal
sonra günboyu yeşil elma yiyodum ama daralmıştım artık elma yemekten:)

açlık gerçekten inanılmaz derecede oluyor ama tartı gününde giden o kılolar ınanılmaz motıvasyon saglıyor
ben bi ara elma diyeti yaparken kahvaltımı yapıyosum normal
sonra günboyu yeşil elma yiyodum ama daralmıştım artık elma yemekten:)

KESINLIKLE HAKLISIN CNM KILOLAR GITTIGINI GORDUKCE MOTIVASYON TAVAN YAPIYOR HIRSIM IRADEM KAT KAT ARTIYOR BELKI NORMAL YEMEME DONSE HEMEN GELECEK AMA BU SEFER INANILMAZ IRADELIYIM TABI ONDADA BURANIN BUYUK ETKISI VAR BENDE 3. GUN AMA ISPANAKTAN NEFRET EDIYORUM ARTIK 13 SONRA ISPANAGIN YUZUNE BAKMIYACAGIM REPREZANT BIR ARKADASIMIZ VAR 136 KILO ERKEK ONUN BU DIYETTE 7 GUNU VE 5 KILO VERDI ONUDA DUYDUKCA HIRS YAPTIM BAKALIM 7 20 KILO ARASI DEGSIYORMUŞ 7 KILOYA RAZIYIM 10 GUN SONUNDA BAKALIM AYNI IREDEYLE EVAM EDERSEM KAÇA DUŞECEGIM İPLE CEKIYORUM:ssz:

selam kızlarrr
off ya artık giremiyorum akşamları girbilcem sadce bir de arada gündüzleri girersem girerim onn dışında zor görünüyor kızlar. özleyin beni

kızlarrrr moralim çokk bozuk...2 saat önce kendime yeşillik almak için çıkmıştım ama maalesef kendimi hastanede buldum...1,5 yıllık evli kuzenimin bebek haberini vermiştim size yaklaşık 1 ay önce.

bugün maalesef bebeğin kalp atışlarını duyamamış doktor,hemen yarın alalım demiş...hali nasıl perişandı anlatamam...daha dün akşam beraberdik bir sürü hayalleri vard,hatta bebek uğur getirdi demişti uzun zamandır beklediği bi işi olmuştu...biz tek doktora inanmayıp başka hastaneyede gittik,ultrasyon falan çekildi ama maalesef yapacak bişey yokmuş..büyük ihtimal cuma günü kürtaj olucak

:14::14::14:

Benım bugunkı menum

Allah sabir versin canim,sana sabah mesaj yazmistim okudunmu? alintilar karsimis cünkü görmemissindir belki :)
selam kızlarrr
off ya artık giremiyorum akşamları girbilcem sadce bir de arada gündüzleri girersem girerim onn dışında zor görünüyor kızlar. özleyin beni
hayirdir canim ne oldu ki?
kızlarrrr moralim çokk bozuk...2 saat önce kendime yeşillik almak için çıkmıştım ama maalesef kendimi hastanede buldum...1,5 yıllık evli kuzenimin bebek haberini vermiştim size yaklaşık 1 ay önce.

bugün maalesef bebeğin kalp atışlarını duyamamış doktor,hemen yarın alalım demiş...hali nasıl perişandı anlatamam...daha dün akşam beraberdik bir sürü hayalleri vard,hatta bebek uğur getirdi demişti uzun zamandır beklediği bi işi olmuştu...biz tek doktora inanmayıp başka hastaneyede gittik,ultrasyon falan çekildi ama maalesef yapacak bişey yokmuş..büyük ihtimal cuma günü kürtaj olucak

büyük gecmis olsun canim.ALlah sabr versin kuzenine ins,suan idrak etmesi cok zor belki ama kim bilir ne hayirlar gizlidir bu olanda ALlah sabir versin ins..

KESINLIKLE HAKLISIN CNM KILOLAR GITTIGINI GORDUKCE MOTIVASYON TAVAN YAPIYOR HIRSIM IRADEM KAT KAT ARTIYOR BELKI NORMAL YEMEME DONSE HEMEN GELECEK AMA BU SEFER INANILMAZ IRADELIYIM TABI ONDADA BURANIN BUYUK ETKISI VAR BENDE 3. GUN AMA ISPANAKTAN NEFRET EDIYORUM ARTIK 13 SONRA ISPANAGIN YUZUNE BAKMIYACAGIM REPREZANT BIR ARKADASIMIZ VAR 136 KILO ERKEK ONUN BU DIYETTE 7 GUNU VE 5 KILO VERDI ONUDA DUYDUKCA HIRS YAPTIM BAKALIM 7 20 KILO ARASI DEGSIYORMUŞ 7 KILOYA RAZIYIM 10 GUN SONUNDA BAKALIM AYNI IREDEYLE EVAM EDERSEM KAÇA DUŞECEGIM İPLE CEKIYORUM:ssz:

şuankı gidişatın gayet güzel 7 olmasında 6 olsun ne olcak,motıvasyonu yıtırme yeter.13,günün sonunda 2,tur yapıcakmısın biraz dınlenecekmısın??

selam kızlarrr
neoldu melek hayırdır yaaa,aa sensız olmazz

rızkı yokmuş canım kısmet bu işler,henuz kucaklarına almamış olsalar bile hamıle anneler için çok sarsıcı bi durum bu gercekten
benım abımın eşi 24, haftasında aldırmak zorunda kaldı kalbı delıkmış dayanamadı bebek öldü,ve büyük oldugu için sunnı sancıyla dogum yaptırdılar,dogum katında herkes dogum yapıp bebegını beklerken,bizimkiler dogum yapıp ölüsünü beklediler
allah yardımcıları olsun,en kısa zamanda toparlar inşallah..yenıden olur umutsuz olmamalı ınsan

büyük gecmis olsun canim.ALlah sabr versin kuzenine ins,suan idrak etmesi cok zor belki ama kim bilir ne hayirlar gizlidir bu olanda ALlah sabir versin ins..

canım çok saol...bizimde tek tesellimiz bu zaten...bundada vardır mutlaka bi hayır..

Back