• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

takimca pirasami yiyoruz :) gerci ben daha pisirmedim ama bugün pirasa kabak ve börülce aldim hepsini ayri ayri pisirip dolaba kaldiricam bi kac günlük yemegim haizr olsun sonra evde yemek olmayinca abuk sabuk besleniyorum :)

ben bugün evde yoktum gelmemedim simdide mutfaga dogru yol almam lazim bir dünya camasir katlanacak beni bekliyor pööffffffff

çok yogunnnnnnnnnnnnnnnnnnndu
nefes alamadım bi ara ve aaaaaaaa yeter deyıp kaçtım herkes gitmiş
rahatım şimdi:))
eee sız napıyosunuzzz hatun kişiler:)

aynen benimde yoğun yarın hastaneye gidicem diye izin almasaydım bugün bir sürü işi bitirmem gerekti ama birkaç saattir biraz salladım :)

ay valla napalım güzelim ne etki ettiyse ben wc ye yerleşmek üzereyim :D karbonatlı su, yeşil çay, depresyon ilacım.... :)

çok yogunnnnnnnnnnnnnnnnnnndu
nefes alamadım bi ara ve aaaaaaaa yeter deyıp kaçtım herkes gitmiş
rahatım şimdi:))
eee sız napıyosunuzzz hatun kişiler:)

Hmmm anladım benimde moralim bozuk heryerden tatli börek pasta kafayı yicem reglim yaklaşıyor sanırım :50:

takimca pirasami yiyoruz :) gerci ben daha pisirmedim ama bugün pirasa kabak ve börülce aldim hepsini ayri ayri pisirip dolaba kaldiricam bi kac günlük yemegim haizr olsun sonra evde yemek olmayinca abuk sabuk besleniyorum :)

ben bugün evde yoktum gelmemedim simdide mutfaga dogru yol almam lazim bir dünya camasir katlanacak beni bekliyor pööffffffff

güzelim öyle yemek yapıp yiyebiliyormusunuz 2-3 gün??? bizimki 2. gün bile mırın kırın ediyor :( çamaşırdan hiç bahsetme 1 haftadır her gün 2 makine yıkadım, kışlıkları çıkardım, daha 2 valiz dolusu var ütü yapmaktan bir hal oldum... ama saat tuttum tam 1 dakikada gömlek ütüleyebiliyorum :))))

Hmmm anladım benimde moralim bozuk heryerden tatli börek pasta kafayı yicem reglim yaklaşıyor sanırım :50:

aman ha güzelim yapmaaaa aç müziği sende eşlik et bağıra bağıra söyle unutursunnn hayal kur birde bu şarkılarda dans eden zayıf halini düşün :P

aynen benimde yoğun yarın hastaneye gidicem diye izin almasaydım bugün bir sürü işi bitirmem gerekti ama birkaç saattir biraz salladım :)

ay valla napalım güzelim ne etki ettiyse ben wc ye yerleşmek üzereyim :D karbonatlı su, yeşil çay, depresyon ilacım.... :)

bu karbonatlı su ne işe yarıyomuş ki
bende içeyim edacan,niye içiyosun??
bide ilaç ne için canım valla mevsımsel olabılır,dönemsel olabılır
keşke ilaç almasan :44:

ya boşver canım ne moralını bozuyorsun,onları yemedıgın her an her dakıka,hayalındekı fiziğe bir adım daha yaklaşıyorsun.
ben bazen özellıkle açıp resımlı yemek tarıflerıne bakıyorum,midemin gurultusunumu dinleyim,agzımımı toplıyım sen karar ver.ama irademi ölçmüş oluyorum
sonrada vayy be ben neymişim deyip dahada motive oluyorum:)

güzelim öyle yemek yapıp yiyebiliyormusunuz 2-3 gün??? bizimki 2. gün bile mırın kırın ediyor :( çamaşırdan hiç bahsetme 1 haftadır her gün 2 makine yıkadım, kışlıkları çıkardım, daha 2 valiz dolusu var ütü yapmaktan bir hal oldum... ama saat tuttum tam 1 dakikada gömlek ütüleyebiliyorum :))))

yok canim esim bisey demez bazen yemek bitmeyince dolaba kaldirip 2 3 gün sonra cikariyorum haha ama bu pisireceklerimi esim zaten yemez her tülü no problem yani :)

bende de fırında köfte pattiz var. bugun 0 kaçamak devam ediyorum.

sabah : 2 yumurtalı kaşarlı omlet

ara nescafe soda

öğlen : 8 tane küçük köfte ve yoğurt ve soda

akşamda : fırında köfte patates salata yoğurt ve soda.

benim eşimde taşı tuzlayıp koysam bune demez yer. ama her defasında bunu mu yicez der sebzelere ama yinede yer tosunum benim :)

slm kızlar nasılsınız benmı çokk yorgunum :)) kurstaydım yıne bugun vakıt çabuk geçiyor ama akşam olunca başlıyor yorgunluk :7:çayımı içiyorum belkı yorgunlugumu alır ..

bugun kı menum :56:

[TABLE="class: table_hesap, width: 677"]
[TR]
[TD="class: td_hesap_2"]2012-11-06 tarihli kaloricetveliniz[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]Miktar[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]Kalori[/TD]
[TD="class: td_hesap_5"][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TABLE="class: table_hesap, width: 671"]
[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][1][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Yürümek (Asfalt)[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]30 dak[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]194.4[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][2][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Kepekli Ekmek[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]1 DİLİM[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]55[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][3][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Sütaş Süt[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]0.20 LİTRE[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]114[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][4][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]CEVİZ[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]2 adet[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]54[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][5][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Elma[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]1 ADET[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]60[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][6][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Fırında Patates[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]0.50 PORSİYON[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]131.5[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][7][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Marul Salata[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]1 PORSİYON[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]93[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][8][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Tavuklu Şehriye Çorbası[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]1 PORSİYON[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]160[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][9][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Meyveli Soda[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]46[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][10][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Kepek Ekmeğe Domatesli-Beyaz Peynirli Tost[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]1 adet[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]167[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][11][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Domates[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]14[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][12][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Kepekli Ekmek[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]1 DİLİM[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]55[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][13][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Patates (kızarmış)[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]30 gr[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]84[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][14][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Beyaz Peynir[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]20 GRAM[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]50[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"][/TD]
[TD="class: td_hesap_3, align: right"]Toplam :[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]889.1 kal.[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

bol su .. 1 fincan bitki çayı

benim eşimde taşı tuzlayıp koysam bune demez yer. ama her defasında bunu mu yicez der sebzelere ama yinede yer tosunum benim :)

Benim eşimde öyle yaa Canim benim ne versem yer bayat yemekleri bile ona yediriyorum :9:
Ama sebze yemeklerini hiçbir zaman severek yemedi bı bamya birde patlican yemeklerini sever oda etli olursa :16:
Canim benim benimle dukan poaca bile yedi yaaaa yerim yeerrrrr:16:

Menümü yazdım mı aceba?
Sabah:
Sucuklu yumurta
Peynir
Sekersiz çay

Ogle:
Et sote
Yoğurt

Aksam:
Kavurma ayran

2 litre su
5 bardak çay

İcim dişim et oldu neyse ki yarın sebze basliyor ohh :23:

canım benim boyum 158 kilom 82...boyum kısa oldugu için çok zorlanıyorum kıyafetlerde falan...sen 2 ayda 22 kiloyu nasıl verdin yaa...bu nasıl bir azim..harikasın...ben de 1.5 ay sonra işe başlıycam o zaman kadar baya bi zayıflamak istiyorum...

kizlar nurkelebek en son ayin 29 da girip bu mesaji yazmis,cumaya kadar gelip mazeret bildirmesse diskalifiye olacak malesef :(

davetınız ıcın tşk edıyoruz moral ve fazlasıyla motıvasyona ıhtıyacım var sımdıden herkese tşk edıyorum canlarım :12:

günaydınnnnnn hanımlarr bu sabah havanın tüm kötümserliğine ragmen ben bomba gibiyimmm
o karanlık,bense ışıl ışıl:)
haydi bakalım 1,takım güzelleri,toparlanın sporlar diyetler yapılsın güneşli günler için şimdiden yatırım yapalım
gidecek bu kılolarr,yaza bomba olucaz bombaaa:)

günaydın kızçeler...nasılsınız...dün kk ya bi türlü giremedim,hep hata verdi:27::27:

bende durumlar biraz kötü,sanırım depresyondayım:37:diyet modunda değilim...regl olucam onunda etkisi var tabi ama asıl sebeb hala 80 lerden bi türlü kurtulamadım ve bu çok canımı sıkıyo

sabah diyetisyene gittim,ondanda tatlı tatlı fırçamı yedim:47::47:200 gr yağdan vermişim sadece,ödem var hala vücudumda...sabahları maydonoz suyu yada kiraz sapı iç dedi:19: hee bide plates lastiği sattı bana:1::1:göğüslerim için,malum maşallahları var:52: sporada ağırlık vermem lazım...bu akşam kocişi antalyaya yolcu etcem,akşamları babamla uzun yürüyüşlere çıkıcam...

çaba sarfetmeden oturduğum yerden kiloların gitmesi bekliyorum:20::20:acilen kendime gelmem lazımmmmm:ssz:

davetınız ıcın tşk edıyoruz moral ve fazlasıyla motıvasyona ıhtıyacım var sımdıden herkese tşk edıyorum canlarım :12:

hoşgeldin tatlım:16::16:bu ara motivasyona hepimizin çokkk ihtiyacı var,birbirimize destek olarak kurtulucaz inş.kilolardan...eee biraz tanıt bakalım kendini:34::34:
günaydınnnnnn hanımlarr bu sabah havanın tüm kötümserliğine ragmen ben bomba gibiyimmm
o karanlık,bense ışıl ışıl:)
haydi bakalım 1,takım güzelleri,toparlanın sporlar diyetler yapılsın güneşli günler için şimdiden yatırım yapalım
gidecek bu kılolarr,yaza bomba olucaz bombaaa:)

esrammmmm:52::52::52:yaa ben aynı hava gibiyim,gri ve umutsuz iş kadını modundayım:1:

Back