- 7 Haziran 2012
- 4.535
- 74
- 113
akşam bende de pırasa var edacım :)
afiyet olsun şimdiden
sana da afiyet olsun güzelim eşim doymaz bunla makarna mı yapsam onun yiyeceği benim canımın çekmeyeceği birşeyler olmalı naapsam yaaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
akşam bende de pırasa var edacım :)
afiyet olsun şimdiden
sana da afiyet olsun güzelim eşim doymaz bunla makarna mı yapsam onun yiyeceği benim canımın çekmeyeceği birşeyler olmalı naapsam yaaa
çok yogunnnnnnnnnnnnnnnnnnndu
nefes alamadım bi ara ve aaaaaaaa yeter deyıp kaçtım herkes gitmiş
rahatım şimdi:))
eee sız napıyosunuzzz hatun kişiler:)
çok yogunnnnnnnnnnnnnnnnnnndu
nefes alamadım bi ara ve aaaaaaaa yeter deyıp kaçtım herkes gitmiş
rahatım şimdi:))
eee sız napıyosunuzzz hatun kişiler:)
takimca pirasami yiyoruz :) gerci ben daha pisirmedim ama bugün pirasa kabak ve börülce aldim hepsini ayri ayri pisirip dolaba kaldiricam bi kac günlük yemegim haizr olsun sonra evde yemek olmayinca abuk sabuk besleniyorum :)
ben bugün evde yoktum gelmemedim simdide mutfaga dogru yol almam lazim bir dünya camasir katlanacak beni bekliyor pööffffffff
Hmmm anladım benimde moralim bozuk heryerden tatli börek pasta kafayı yicem reglim yaklaşıyor sanırım![]()
aynen benimde yoğun yarın hastaneye gidicem diye izin almasaydım bugün bir sürü işi bitirmem gerekti ama birkaç saattir biraz salladım :)
ay valla napalım güzelim ne etki ettiyse ben wc ye yerleşmek üzereyimkarbonatlı su, yeşil çay, depresyon ilacım.... :)
Hmmm anladım benimde moralim bozuk heryerden tatli börek pasta kafayı yicem reglim yaklaşıyor sanırım![]()
güzelim öyle yemek yapıp yiyebiliyormusunuz 2-3 gün??? bizimki 2. gün bile mırın kırın ediyorçamaşırdan hiç bahsetme 1 haftadır her gün 2 makine yıkadım, kışlıkları çıkardım, daha 2 valiz dolusu var ütü yapmaktan bir hal oldum... ama saat tuttum tam 1 dakikada gömlek ütüleyebiliyorum :))))
benim eşimde taşı tuzlayıp koysam bune demez yer. ama her defasında bunu mu yicez der sebzelere ama yinede yer tosunum benim :)
canım benim boyum 158 kilom 82...boyum kısa oldugu için çok zorlanıyorum kıyafetlerde falan...sen 2 ayda 22 kiloyu nasıl verdin yaa...bu nasıl bir azim..harikasın...ben de 1.5 ay sonra işe başlıycam o zaman kadar baya bi zayıflamak istiyorum...
davetınız ıcın tşk edıyoruz moral ve fazlasıyla motıvasyona ıhtıyacım var sımdıden herkese tşk edıyorum canlarım![]()
günaydınnnnnn hanımlarr bu sabah havanın tüm kötümserliğine ragmen ben bomba gibiyimmm
o karanlık,bense ışıl ışıl:)
haydi bakalım 1,takım güzelleri,toparlanın sporlar diyetler yapılsın güneşli günler için şimdiden yatırım yapalım
gidecek bu kılolarr,yaza bomba olucaz bombaaa:)