- 17 Haziran 2011
- 5.432
- 3.145
- 373
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydınnnn günaydınnnnn takımın fit güzelleriiiii
nasılsınız bu sabah,nekadar güzel bir gün degilmiii
şöyle bi baktım daha kımsecıkler yoktu ama melekten başkaaa
nerde bu mıllet nerde bu takımmmmmmmmm
günaydın melekcan nasılsın kuzum
seni diğer hesabımdan ekledim esra kabul et cnm. sonrada o hesabbımda kendi hesabımı görceksin ordan da esas hesabımı ekle cnm.
seni diğer hesabımdan ekledim esra kabul et cnm. sonrada o hesabbımda kendi hesabımı görceksin ordan da esas hesabımı ekle cnm.
hayır iki tane kullanmıyorum onu şimdi açtım resim falan yok zaten görmüşsündür. sahte hesap gibi bişey yani şimdi kendi hesabımdan ekledim seni.2 tanemı hesap kullanıyosun canım sen
hayır iki tane kullanmıyorum onu şimdi açtım resim falan yok zaten görmüşsündür. sahte hesap gibi bişey yani şimdi kendi hesabımdan ekledim seni.
oki sildim cnm :)anladım canım.ozaman o yenı actıgın resımsız olandan silermisin benı.ben tlfndan silemıyorum sil butonu nu bulamıyorum çünkü..
Canim icinde yulaf kepeği var birde yağ yok gerisi normal mayası poaca
ya spor çok iyi geliyor zayıflamasam bile saglık icin
Ya Canim bak bizim rahatsızlığımızda spor çok önemli kilo veremesen bile saglık icin koş yürü aerobik yap![]()
mirabayınnnn
naslsınız kızlar anneme geldim bir suru yemek yapmış
bıktım su illaki ye evınde yemezsın sozlerınden
yemicem arkadaş yemicem işte 38 beden olcam yemicem![]()
bende akşama pırasa yaptım dünden bakalım kocam ne yiyecek :))))))))))
Nolduuuuuay bayılmak üzereyım tükendim bittim
aglamak ıstıyorummm
Nolduuuuu![]()