• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

günaydınnnn günaydınnnnn takımın fit güzelleriiiii
nasılsınız bu sabah,nekadar güzel bir gün degilmiii
şöyle bi baktım daha kımsecıkler yoktu ama melekten başkaaa
nerde bu mıllet nerde bu takımmmmmmmmm:51::51::51:
günaydın melekcan nasılsın kuzum

günaydınnnn günaydınnnnn takımın fit güzelleriiiii
nasılsınız bu sabah,nekadar güzel bir gün degilmiii
şöyle bi baktım daha kımsecıkler yoktu ama melekten başkaaa
nerde bu mıllet nerde bu takımmmmmmmmm:51::51::51:
günaydın melekcan nasılsın kuzum

seni diğer hesabımdan ekledim esra kabul et cnm. sonrada o hesabbımda kendi hesabımı görceksin ordan da esas hesabımı ekle cnm.

seni diğer hesabımdan ekledim esra kabul et cnm. sonrada o hesabbımda kendi hesabımı görceksin ordan da esas hesabımı ekle cnm.

ben tlfndan girdigim için göremıyoruym canım senın ordakı asıl hesabını..
benı dıgerınden ekleyebılrımısın.bu ekledıgım bomboşş

hayır iki tane kullanmıyorum onu şimdi açtım resim falan yok zaten görmüşsündür. sahte hesap gibi bişey yani şimdi kendi hesabımdan ekledim seni.

anladım canım.ozaman o yenı actıgın resımsız olandan silermisin benı.ben tlfndan silemıyorum sil butonu nu bulamıyorum çünkü..

Canim icinde yulaf kepeği var birde yağ yok gerisi normal mayası poaca

ya spor çok iyi geliyor zayıflamasam bile saglık icin :8:

Ya Canim bak bizim rahatsızlığımızda spor çok önemli kilo veremesen bile saglık icin koş yürü aerobik yap :8:

walla artık sporsuz gün geçirmeyeceğim sabah işe gitmeden kalktım hemen aerobik yaptım 100 mekik çektim güne öyle başladım sonrasında kahvaltı yaptım birazda aç karnına spor yapayım nasıl gelecek akşamda evden uzak bir yerde inip yürürüm yarım saat tamamdır :) günlük 45 dk spor yapacağım artık hiç olmadı sabah baktım canım çekmiyor önce dans ettim 10 dk sonra spora şevkim geldi :D

merhabalar güzeller,

bugün günü firma ziyaretleriyle açtık anca oturabildim pc başına aslında çok işim var ama arada bakarım :P

mirabayınnnn :16:
naslsınız kızlar anneme geldim bir suru yemek yapmış :50:
bıktım su illaki ye evınde yemezsın sozlerınden :41::41:
yemicem arkadaş yemicem işte 38 beden olcam yemicem :25::25:

Back