Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

11 şubatta takıma kabul edildim 75 kiloydum haftaya 2 ay olacak ve 3.8 kilo vermişim hepinize teşekkürler inş daha iyi günlerimi görürsünüz bu hafta kötü hissediyorum kilo veremediğim için
2 ayda yaklaşık 4 ki,lo çok çok iyi bir rakam canımcımm:1hug:
bu demek oluyor ki sağlıkla veriyorsun kiloyu ve bir daha geri gelmeyecekler inşaallahhihoyyyt
bhk'cim ikinciligini kutlarim
ben de ben de tebrik ederim bhkcımmm
sana ne dedim bu haftanın başından beri bu cuma birşeyleri kutlayacğızzzz demedim miiidelikafadulden
maşallah sana
......
küçük diye bana max kendine kornet almış hihoyyyt

onun bile dışındaki çikolata fındık kaplamasını cıkartıp eşime yedirdim :jeyyar:
ama içim gitti owww:bbo:
tebrik ederimmmŞeniz
azimli insanyerimseniben
tebirikler takımcım.. tebirikler bhk ....başalarımız daim olsun inşallah
amiinnn fılavlıscığımm
65. etap 1.liğini unutmadıkkkk
yine bekliyoruz senden böyle güzel hareketler inş.kaydirigubbakcemile2
o eksiler nerden cıktı:1shok:
ben de3 anlamadım ne oooo:1hug:

selam kızlar....
bugün çok değişik bir listem var... yorumlarınızı bekliyorum...
sabah klasik kahvaltı
öğlen....................
akşam bir kase beyaz leblebi, bir tabak çilek, 1 salatalık, çeyrek elma, ve dondurma....
kötü değil mi????????????????????

kizlar kotu bi sey oldu. aslinda kotu bi sey degildi de....

yaaaaaaaaaaaa ben de elektronik tarti aldim ama fisfisfis sinmcik butun emeklerim uctu mu yaww...:uhm: ben kac kiloyum, kimim ben felan oldum.. :çok üzgünüm:

üzülme canım,bak bhk da elektronik tartıya geçince hayal kırıklığı yaşamıştı ama 2 haftada toparladı hihoyyyt

kızlaarr ilk sayfalar da bakın ne bulduummmm

http://www.kadinlarkulubu.com/3524263-mesaj46.html
bunlar güzel hareketlerrr
http://www.kadinlarkulubu.com/3524263-mesaj48.html
bu da güzelll bir paylaşıma.s

bu diyetler çok güzelde iş yerinde öğlen yemeklerinde sofrada bulunmazsam amcalarım kızabilirler.Malum burası aile şirketi ve öğlen yemeklerinde herkes sofrada bulunuyor.Gerçi ben çoğu günler öğlen arası sadece çorba içip kalkıyorum.O simitten daha az delikafadulden
Deneyecebileceğim bi diyet aslında kaydirigubbakcemile2

Hayatcım bu listeyle akşama kadar nasıl durabiliyorsun ?? :1shok:
Öğlen yemeği yok,ara öğünler yok....Vucudun çoktan kıtlık alarmı verip depolama sistemini geçmiştir gibi.
Bu şekilde kilo vermen çok zorlaşır emin ol.
Gel bize katıl sağlıklı beslenelim :teytey:

merhaba güzel ve özel takımım...

1.liğimizi kutlarım...a.s.

gerçi ben 200 grla destek olabildim katkım bu kadar ama ... biliyorsunuz bebek emziriyorum. 1 ay daha dişimi sıkıp bu sütü yetiştirmeye çalışmam lazım. o nedenle artık gr gr destek verebiliyorum kusura bakmayınyerimseniben

öncelikle sabırla ve özenle bize destek veren sevgili kaptanım sana teşekkürlerim...

sonra da siz değerli arkadaşlarım..

sizinle burada olmk ve birinciliği paylaşmak çook güzel..

tekrar tebrkler.

bu arada BHK canım benim ikinciliğini tekrar tekrar kutlarım canım.a.s.ama dondurma konusunda bişey demem lazım. emziren annenin canı bişey çekerse az da olsa tadına bakması gerekirmiş. sen de duymuşsundur. bence dondurmanın dışındaki çikolatadan az da olsa tadına bak bir dahasütün etkilenmesin.

hadi öpüyorum güzl insanlar hepinizi tek tek... sizi seviyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…