Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım
- Konu Sahibi seaBahAR
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
12. Takim da kapanmis durumda mi?Kızlar yarın bildirimleri erkenden yapalım ben listeyi toplarım
- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
siz 12. Takim kaptaniydiniz galiba ama takim kapandimi acaba ve siz ne durumdasiniz izindemisiniz acaba?12. Takim da kapanmis durumda mi?
- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
Bende burda ki grup kapanmasin diye acaba siz bize kaptanlik yapabilirmisin diye dusundum deEvet hamile kalınca zor oldu kapattık. Doğumdan sonra açarım inşallah. Ben en son mezun olmuştum ama alıyorum tabii yine :)
Canım bana yardım ederseniz yapabilirim kapanmasin takımımızBende burda ki grup kapanmasin diye acaba siz bize kaptanlik yapabilirmisin diye dusundum de
- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
bence cok iyi olur canm bana uyarCanım bana yardım ederseniz yapabilirim kapanmasin takımımız
Y YesilinBuyusu nerelerdesin canm sen de yardm et hep beraber takimimiz kapanmasn olur mu girebiliyormusun buralara yyesil ??
- 25 Ekim 2008
- 52.628
- 114.819
- 1.223
Maalesef canım vaktim olmuyor yetişemiyorumBende burda ki grup kapanmasin diye acaba siz bize kaptanlik yapabilirmisin diye dusundum de
- 25 Ekim 2008
- 52.628
- 114.819
- 1.223
Eğer öyle düşünceniz varsa Kesinleştirin. Yarın son bildirim yapılıp kilitlenecekti takım.bence cok iyi olur canm bana uyar
Y YesilinBuyusu nerelerdesin canm sen de yardm et hep beraber takimimiz kapanmasn olur mu girebiliyormusun buralara yyesil ??
Tamam o zaman canım zaten bildiğim kadarıyla blu 2 hafta yok o gelene kadar beraber idare edelim normalde bende yoktum ama iptal oldu gidemedimbence cok iyi olur canm bana uyar
Ne diyosun blonde ambition cum ben varım ama nasıl olacak bilmiyorum yardım ederseniz olurEğer öyle düşünceniz varsa Kesinleştirin. Yarın son bildirim yapılıp kilitlenecekti takım.
- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
Tamam canm ben burda olurum ama listeyi kime bildircez nasl yapicaz hic bilmiyorumNe diyosun blonde ambition cum ben varım ama nasıl olacak bilmiyorum yardım ederseniz olur
Diğer takımlardan yardım isteriz canımTamam canm ben burda olurum ama listeyi kime bildircez nasl yapicaz hic bilmiyorum
- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
Tamam canm anlastkDiğer takımlardan yardım isteriz canım
- 25 Ekim 2008
- 52.628
- 114.819
- 1.223
Diğer takımlardan yardım isteriz canım
Tamam canm anlastk
Devam etme durumu hakkında nasıl olur bilmiyorum. Ben takım kapanacaksa son kez bildirim yapılacak diye el attım. Sabah kesinleşir artık durum...
- 7 Ağustos 2016
- 4.549
- 17.122
- 208
Kızlar listeyi yapmak için geldim ben uzun bir süre maalesef olamayacagim takımı idare edebilecek biri varsa kapanmasın ama yoksa kapansın bu işler nasıl oluyor fazla bilgim yok ama diğer takımlara transfer oluyor diye okumuştum lütfen herkes izne veye hangi takıma geçmek istiyorsa o takımla görüşüp 1-2 saat içinde bildirim yaparsanız memnun olurum fazla zamanım yok...
Canım biz takım kapanmasin istiyoruz ve blonde ambition la beraber yapalım dedik bize anlatırsan seviniriz nasıl oluyo bu liste hiçbirşey bilmiyoruzKızlar listeyi yapmak için geldim ben uzun bir süre maalesef olamayacagim takımı idare edebilecek biri varsa kapanmasın ama yoksa kapansın bu işler nasıl oluyor fazla bilgim yok ama diğer takımlara transfer oluyor diye okumuştum lütfen herkes izne veye hangi takıma geçmek istiyorsa o takımla görüşüp 1-2 saat içinde bildirim yaparsanız memnun olurum fazla zamanım yok...
- 25 Ekim 2008
- 52.628
- 114.819
- 1.223