Sonunda benimle aynı kiloda birisi çıktı boyun kaç canım
Ben sabah icmiyorum pek
O nasıl oluyor14. Takım sondan birinci olan kişiyim ben
biri insülin direncimi dediHayır asla çok sormadın tabiki sorabilirsin ben tip2 diyabet yani obez ve insülin direnci olan bir insanım 1 senedir Karatay beslenmesi yapıyorum birde yürüyüş ve ayrıca fıtness salonuna gidiyorum sıkılaşmak için sen neler yapıyorsun
Allah bağışlasın çok iyi evde genelde kızlar pilates yapıyorlar bir bak derim birde 30 dk Kardio egzersizleri var onlarıda dene olur muGeçniş olsun canım ben evliyim küçük bi kızım var o yüzden spor salonuna gidemiyorum evde genelde bol temizlik dans ve trambolin hulahop yapıyorum düzenli yaptım geçen sene 60 kiloydum saldım 1 senede 70 oldum
14. Takım sondan birinci olan kişiyim ben
Beslenme alışkanlığımı değiştirdim Can'ım senin seviyen kaç ?biri insülin direncimi dedi
bende muzdaribim de.Kırmak için neler yapıyosun spor dısında
Sağol canım denerim bi kaç yıl önce selülit için yapmıştım plates kilo kaybettirmedi sadece sıkılaşmıştımAllah bağışlasın çok iyi evde genelde kızlar pilates yapıyorlar bir bak derim birde 30 dk Kardio egzersizleri var onlarıda dene olur mu
Takım birinci oldu ben degil ben yerimde sayıyorum direncim sağolsun 1 ileri 2 geri diyor mehteren takımı gibiO nasıl oluyorsiz daha 2 hafta önce birinci değil miydiniz. Ay çok sinir olmuştum
valla seviye falan bilmiyorum kiBeslenme alışkanlığımı değiştirdim Can'ım senin seviyen kaç ?benimkisi 20. Seviyede idi şuan 5 düştü şükür günde 2-3 saat yürüyüş birde spor salonunda takılıyorum 2 saat yüzmeyede yazıldım gecen hafta bıraktım malesef bazı nedenlerden dolayı
Selülit için Türk kahvesi içi bende vardı kayboldu hem spor hem Türk kahvesi iyi geldi tavsiye ederimSağol canım denerim bi kaç yıl önce selülit için yapmıştım plates kilo kaybettirmedi sadece sıkılaşmıştım
Kız bende gitmiyorum salona, ama evdeki salon var ya aç YouTube den leslie onu yapGeçniş olsun canım ben evliyim küçük bi kızım var o yüzden spor salonuna gidemiyorum evde genelde bol temizlik dans ve trambolin hulahop yapıyorum düzenli yaptım geçen sene 60 kiloydum saldım 1 senede 70 oldum
Hahaha almesin yaTakım birinci oldu ben degil ben yerimde sayıyorum direncim sağolsun 1 ileri 2 geri diyor mehteren takımı gibi
Bende çalışıyorum sezonluk sezonum mart ayında açılıyor kasımda kapanıyor bende vakit bol o yüzden kendimi spora adadım sen neler yaptın beslenme adınavalla seviye falan bilmiyorum ki
dr insülin direncin var dedi okadar ilaç kullanıyorum bende
sen amma spor yapıyormussun ya ben çalışıyorum haftada 3 gün falan 45 dk eliptik yapıyorum o kadar
96 dan 80 e mi dustun? Burada miTakım birinci oldu ben degil ben yerimde sayıyorum direncim sağolsun 1 ileri 2 geri diyor mehteren takımı gibi
Ama dogru Can'ım malesef beslenmem çok iyi sporda öyle ama şükür 16 kg verdim ama 1 senede çok az vücudum yüzünden odaHahaha almesin ya
Kahve selülit yapmıyormuyduSelülit için Türk kahvesi içi bende vardı kayboldu hem spor hem Türk kahvesi iyi geldi tavsiye ederim
Hayır 80 kg düşünce buraya geldim tatlım daha olmadı yakında tekmeyi atarlar bana96 dan 80 e mi dustun? Burada mi
Yanlış nescafe ve kreması yapıyor Türk kahvesi ve filtre kahve yapmıyor şekersiz ve kremasız olucakKahve selülit yapmıyormuydu
Süpersin hayatım yaparımKız bende gitmiyorum salona, ama evdeki salon var ya aç YouTube den leslie onu yap
ben kafama göre takılıyorum akşamları 6 dan sonra kendimi tutabilsem kesin verecemBende çalışıyorum sezonluk sezonum mart ayında açılıyor kasımda kapanıyor bende vakit bol o yüzden kendimi spora adadım sen neler yaptın beslenme adına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?