1 ŞUBAT- 1 NİSAN ARASI 8 HAFTALIK KİLO VERME YARIŞMASI

biri insülin direncimi dedi
bende muzdaribim de.Kırmak için neler yapıyosun spor dısında

Allah bağışlasın çok iyi evde genelde kızlar pilates yapıyorlar bir bak derim birde 30 dk Kardio egzersizleri var onlarıda dene olur mu

biri insülin direncimi dedi
bende muzdaribim de.Kırmak için neler yapıyosun spor dısında
Beslenme alışkanlığımı değiştirdim Can'ım senin seviyen kaç ? benimkisi 20. Seviyede idi şuan 5 düştü şükür günde 2-3 saat yürüyüş birde spor salonunda takılıyorum 2 saat yüzmeyede yazıldım gecen hafta bıraktım malesef bazı nedenlerden dolayı

Allah bağışlasın çok iyi evde genelde kızlar pilates yapıyorlar bir bak derim birde 30 dk Kardio egzersizleri var onlarıda dene olur mu
Sağol canım denerim bi kaç yıl önce selülit için yapmıştım plates kilo kaybettirmedi sadece sıkılaşmıştım

valla seviye falan bilmiyorum ki
dr insülin direncin var dedi okadar ilaç kullanıyorum bende
sen amma spor yapıyormussun ya ben çalışıyorum haftada 3 gün falan 45 dk eliptik yapıyorum o kadar

Sağol canım denerim bi kaç yıl önce selülit için yapmıştım plates kilo kaybettirmedi sadece sıkılaşmıştım
Selülit için Türk kahvesi içi bende vardı kayboldu hem spor hem Türk kahvesi iyi geldi tavsiye ederim

Kız bende gitmiyorum salona, ama evdeki salon var ya aç YouTube den leslie onu yap

valla seviye falan bilmiyorum ki
dr insülin direncin var dedi okadar ilaç kullanıyorum bende
sen amma spor yapıyormussun ya ben çalışıyorum haftada 3 gün falan 45 dk eliptik yapıyorum o kadar
Bende çalışıyorum sezonluk sezonum mart ayında açılıyor kasımda kapanıyor bende vakit bol o yüzden kendimi spora adadım sen neler yaptın beslenme adına

Bende çalışıyorum sezonluk sezonum mart ayında açılıyor kasımda kapanıyor bende vakit bol o yüzden kendimi spora adadım sen neler yaptın beslenme adına
ben kafama göre takılıyorum akşamları 6 dan sonra kendimi tutabilsem kesin verecem
birde diyet için psikolojiminde iyi olması gerekiyor sinirden üzüntüden hemen kendimi yemeğe veriyorum biraz psikolojik yanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…