- 28 Mayıs 2014
- 1.744
- 1.841
- 83
- 33
Doğru diyon canım çokta tok tutuyo kahve bende korkumdan içmiyordum su için bi tavsiyen varmı midem bulanıyo içerkenYanlış nescafe ve kreması yapıyor Türk kahvesi ve filtre kahve yapmıyor şekersiz ve kremasız olucak
Hayır 80 kg düşünce buraya geldim tatlım daha olmadı yakında tekmeyi atarlar bana
İşte bende öyle idim kitaplar okudum bir sürü beden aklı ile zayıfla diye duygusal boşluk olunca yiyiyoruz malesefben kafama göre takılıyorum akşamları 6 dan sonra kendimi tutabilsem kesin verecem
birde diyet için psikolojiminde iyi olması gerekiyor sinirden üzüntüden hemen kendimi yemeğe veriyorum biraz psikolojik yanii
Ben leslie yaparak veriyorum, 40 dakikalık olanına 2 ay sonra geçtimSüpersin hayatım yaparım
İlte daha takım benim albenimi göremedi yakında işte kapı buda sapı diyecekler ama kaptanımız beni kıyamaz ve diğer kızlarda öyle ben takımın yarmagül kedisiyimnasıl azimdir bu, mükemmel
Canım çok iyi vermişsin hem bu kadar zor kilo verip hemde bu kadâr azimli olmak takdire şayan maşallah sanaAma dogru Can'ım malesef beslenmem çok iyi sporda öyle ama şükür 16 kg verdim ama 1 senede çok az vücudum yüzünden oda
ben sıkılıyorum ondan ya 3 mil olanı daha eğlenceli bence onunda son setini yapmıyordum zumba daha zevkliBen leslie yaparak veriyorum, 40 dakikalık olanına 2 ay sonra geçtim
Kız oda çok mıy mıy mıy dayanamıyom ben çok hoplamalı zıplamalı seviyomBen leslie yaparak veriyorum, 40 dakikalık olanına 2 ay sonra geçtim
kesinlikle bahaneVAOW
bende yapabilir miyim acaba
irademe sahip çıksam da işyerim otobanın yanında yemek seçeneği kısıtlı
ya da bunu bahane olarak mı görüyorum
Zumba indirdim ben o çok güzel 20 dakka sucuk gibi oluyonben sıkılıyorum ondan ya 3 mil olanı daha eğlenceli bence onunda son setini yapmıyordum zumba daha zevkli
benimde zilli bir kızım var onunla beraber açıp yapıyorum bazen arada ama ben olsam leslie ile 2 mil yürürdüm ardından zumba yapardım 20 dk dan sonra vücut yağ yakmaya başlıyormuş çünküZumba indirdim ben o çok güzel 20 dakka sucuk gibi oluyon
İçine limon dilimle onu koyDoğru diyon canım çokta tok tutuyo kahve bende korkumdan içmiyordum su için bi tavsiyen varmı midem bulanıyo içerken
Teşekkürler canımCanım çok iyi vermişsin hem bu kadar zor kilo verip hemde bu kadâr azimli olmak takdire şayan maşallah sana
Bıngıl bıngıl yağlarla nasıl hoplayıp zıplayak, şişman olmak öyle kolay iş değilKız oda çok mıy mıy mıy dayanamıyom ben çok hoplamalı zıplamalı seviyom
Bıngıl bıngıl yağlarla nasıl hoplayıp zıplayak, şişman olmak öyle kolay iş değil
Şimdi daha şanlısın o Zaman tatlımayyy bide zamanında bu leslieyi indirmek için neler yapmadım ki bir diyet sitesinden günler sürdü indirmem.Dağ başında bir köydeydik eşim okula gidince yapardım bende leslie ardından ebru şallı internet çok kısıtlıydı.Şimdi herşey çok rahat
çok şükürŞimdi daha şanlısın o Zaman tatlım
Tamam canım sağolİçine limon dilimle onu koy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?