Günaydın kızlar bende 4 bardak su ictimKızlar aramızda bu saate kadar hiç su içmeyenler varmışşşş
hadi herkes su içmeyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Sonunda benimle aynı kiloda birisi çıktı boyun kaç canımbeni de alın lütfengüncel kilom 80.5 hedef 70 olmak inşallah yaza da inşallah 65
Ben sabah icmiyorum pekkız sabahtan beri içtim de bitirdim
Ben sabah icmiyorum pek
Hergün bir yudum bir yudum aldıkça alışkanlık edinirsinBen sabah icmiyorum pek
yesa canım istersen ben burada yaptığım sporları yazmayayım millet kaçarsa diğer topikte daha yeni yeni yazıyorum sporlarımı sence ?
Bende su içemiyorum yaBen sabah icmiyorum pek
Toplamda en az 1.5 içiyor musun peki canım
Günde 2.5 lt iciyorum. Diyete yabancı değilim. 3.5 aydır buradayım. Diyet gruplarında yarisiyorumHergün bir yudum bir yudum aldıkça alışkanlık edinirsin
Çok iyi maşallah bende diyet gruplarında yarışıyorumGünde 2.5 lt iciyorum. Diyete yabancı değilim. 3.5 aydır buradayım. Diyet gruplarında yarisiyorum
Çok fazla mı spor yapıyorsun canım ?yesa canım istersen ben burada yaptığım sporları yazmayayım millet kaçarsa diğer topikte daha yeni yeni yazıyorum sporlarımı sence ?
BencedeAynen canım ilk etapta korkutma milleti
Biraz daha otursun topik
Haydi kızlar ben yaptım sporumu siz de yapin falan deriz
:)
Birazcık Can'ım çok degil bende insülin direnci var onu kırmak için yapıyorum fazladanÇok fazla mı spor yapıyorsun canım ?
Çok iyiymiş kuzum neler yapıyorsun peki ? Çokmu soru sordumBirazcık Can'ım çok degil bende insülin direnci var onu kırmak için yapıyorum fazladan
Hayır asla çok sormadın tabiki sorabilirsin ben tip2 diyabet yani obez ve insülin direnci olan bir insanım 1 senedir Karatay beslenmesi yapıyorum birde yürüyüş ve ayrıca fıtness salonuna gidiyorum sıkılaşmak için sen neler yapıyorsunÇok iyiymiş kuzum neler yapıyorsun peki ? Çokmu soru sordum
Hangi grupdasin canımÇok iyi maşallah bende diyet gruplarında yarışıyorum
14. Takım sondan birinci olan kişiyim benHangi grupdasin canım
Geçniş olsun canım ben evliyim küçük bi kızım var o yüzden spor salonuna gidemiyorum evde genelde bol temizlik dans ve trambolin hulahop yapıyorum düzenli yaptım geçen sene 60 kiloydum saldım 1 senede 70 oldumHayır asla çok sormadın tabiki sorabilirsin ben tip2 diyabet yani obez ve insülin direnci olan bir insanım 1 senedir Karatay beslenmesi yapıyorum birde yürüyüş ve ayrıca fıtness salonuna gidiyorum sıkılaşmak için sen neler yapıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?