1 ŞUBAT- 1 NİSAN ARASI 8 HAFTALIK KİLO VERME YARIŞMASI

Günaydın herkese Yarım litre su içtim kızlar birde kahvaltımı yaptım oh mis gibi

yesa canım istersen ben burada yaptığım sporları yazmayayım millet kaçarsa diğer topikte daha yeni yeni yazıyorum sporlarımı sence ?

Çok iyiymiş kuzum neler yapıyorsun peki ? Çokmu soru sordum
Hayır asla çok sormadın tabiki sorabilirsin ben tip2 diyabet yani obez ve insülin direnci olan bir insanım 1 senedir Karatay beslenmesi yapıyorum birde yürüyüş ve ayrıca fıtness salonuna gidiyorum sıkılaşmak için sen neler yapıyorsun

3 bardak su ictim. Kahvaltima yulaf kepekli omlet yaptim. Ama hepsini yedim galiba ikiye bolmem gerekiyormus ben bir kerede indirdim mideye yannda peynir zeytin ve yesil cay ictim. Allahm nasilda tuttum kendimi. Bugun ilk diyet gunum boyum 1.70 kilom eeennn son tartldgm da 75 di. Ondan sonra kilo verdm gobegm filan bayan kucukdu bacaklarm inceldi. Biraz squart yapmya calisiordum. Eczanede tartildm 76 ydi. hayir zayifladim ama neyse 1 subata kadar yeniden tartilicam. Evime de tarti alciam canlarm cigerllerim3

Geçniş olsun canım ben evliyim küçük bi kızım var o yüzden spor salonuna gidemiyorum evde genelde bol temizlik dans ve trambolin hulahop yapıyorum düzenli yaptım geçen sene 60 kiloydum saldım 1 senede 70 oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…