- 24 Eylül 2009
- 1.894
- 1.092
- 248
- 40
kuzum hoşgeldinbeni de alın lütfen güncel kilom 80.5 hedef 70 olmak inşallah yaza da inşallah 65
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kuzum hoşgeldinbeni de alın lütfen güncel kilom 80.5 hedef 70 olmak inşallah yaza da inşallah 65
hoşbuldumkuzum hoşgeldin
Cano, hedef kilo derken 2 ayda ki hedef kilo mu??kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hepiniz hoşgeldinizzzz
başlangıç kilo ve hedef kilolarımızı yazmayan arkadaşlar onları yazabilirlerse listeye ekleyebilirim
kurallar basit
1- her pazartesi bildirim, iki hafta bildirim yapmayan liste dışı
2- 19:00'dan sonra ağzımıza hiç bir şey almıyoruz, içecek serbest
3- her gün 1,5 litre su içiyoruz, SABAH KALKINCA DA BIR BARDAK SU OLMAZSA OLMAZ
cnm ben 2 aydaki hedefi yazmıştım ama bilemiyorumCano, hedef kilo derken 2 ayda ki hedef kilo mu??
Kız burada da karşılaştık bende 2 aylık hedefimi yazayım madem.cnm ben 2 aydaki hedefi yazmıştım ama bilemiyorum
Cano, hedef kilo derken 2 ayda ki hedef kilo mu??
cnm ben 2 aydaki hedefi yazmıştım ama bilemiyorum
beni de alın lütfen güncel kilom 80.5 hedef 70 olmak inşallah yaza da inşallah 65
Kız burada da karşılaştık bende 2 aylık hedefimi yazayım madem.
Güncel kilo; 80.1
8 haftalık hedef; 74 olmak
Hay maşallah cnmşimdi üç hafta arayla çektiğim iki resim atıyorum 3-3,5 kilo farkla... popo aynı mide inmiş gibi geldi bana
Allah azim versin hepimize inşallah
şu saat itibariyle bir litre içtimKızlar aramızda bu saate kadar hiç su içmeyenler varmışşşş
hadi herkes su içmeyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Olur canım olur hiccc sıkıntı olmaz :)
Yeter ki düzenli bildirim yap
şu saat itibariyle bir litre içtim
kız sabahtan beri içtim de bitirdim
Canım ben 2 ay olarak anlamamıştım hedef kiloyu 2 ayda 20 kilo imkansız gibi hedef kilomu değişebilirmisin sana zahmet hedef 57 kilo canım şu an 70 kiloyumKızlar aramızda bu saate kadar hiç su içmeyenler varmışşşş
hadi herkes su içmeyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee