- 28 Mayıs 2014
- 1.744
- 1.841
- 83
- 33
Kız sen ne komiksin ya valla doğru diyon ama 70 kiloyum ama o kadar bıngıl bıngıl sarkmadımBıngıl bıngıl yağlarla nasıl hoplayıp zıplayak, şişman olmak öyle kolay iş değil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız sen ne komiksin ya valla doğru diyon ama 70 kiloyum ama o kadar bıngıl bıngıl sarkmadımBıngıl bıngıl yağlarla nasıl hoplayıp zıplayak, şişman olmak öyle kolay iş değil
Kızın kaç yaşında allah bağışlasın benimki 2,5 yaşında spor yapmama izin vermiyo cadı uyuyunca yapıyombenimde zilli bir kızım var onunla beraber açıp yapıyorum bazen arada ama ben olsam leslie ile 2 mil yürürdüm ardından zumba yapardım 20 dk dan sonra vücut yağ yakmaya başlıyormuş çünkü
Bakınız 18 kilo verdim sarkmanin s si yokKız sen ne komiksin ya valla doğru diyon ama 70 kiloyum ama o kadar bıngıl bıngıl sarkmadım
Ooooo maşallah fıstık gibi o zaman nr diye bıngıl bıngıl diyonBakınız 18 kilo verdim sarkmanin s si yok
o bıngıl bıngıl olan yaglarimizOoooo maşallah fıstık gibi o zaman nr diye bıngıl bıngıl diyon
Kaç kilosun şu an Baya da genç duruyorsun yaşın küçük galibao bıngıl bıngıl olan yaglarimiz
Bencede süpersin maşallah taş gibisin o bıngıldak bıngıl olan benimBakınız 18 kilo verdim sarkmanin s si yok
4 şubatta 25 olacağımKaç kilosun şu an Baya da genç duruyorsun yaşın küçük galiba
Hepimiz bıngıldakızBencede süpersin maşallah taş gibisin o bıngıldak bıngıl olan benim
Ben Deniz'de 254 şubatta 25 olacağım
Evli misin canım?Ben Deniz'de 25
Evli misin canım?
5 yıllık evliyim 2,5 yaşında kızım var şuan hamile olabilirim 10 günüm geçti regl olmadımEvli misin canım?
ay ben evde kaldım5 yıllık evliyim 2,5 yaşında kızım var şuan hamile olabilirim 10 günüm geçti regl olmadım
Yok kız ne evde kalması benim arkadaşlarım hepsi bekar bi benîm acelem varmışay ben evde kaldım
Biz aradan tren sen süper hızlı trenYok kız ne evde kalması benim arkadaşlarım hepsi bekar bi benîm acelem varmış
Bide görücü usulu haaaBiz aradan tren sen süper hızlı tren
Sizin tanışma işi nasıl oldu?Bide görücü usulu haaa
maşallah yavrunaKızın kaç yaşında allah bağışlasın benimki 2,5 yaşında spor yapmama izin vermiyo cadı uyuyunca yapıyom
wuhuu maşallah cnm ya bacakların gayet ince duruyo benimkileri görsen varyaBakınız 18 kilo verdim sarkmanin s si yok
hayırlısı kuzum istiyorsanız süper haber bu5 yıllık evliyim 2,5 yaşında kızım var şuan hamile olabilirim 10 günüm geçti regl olmadım
Benim üst beden felaketti ama toparlaniyorwuhuu maşallah cnm ya bacakların gayet ince duruyo benimkileri görsen varya