- 26 Temmuz 2015
- 6.661
- 9.347
- 198
Bize yemeğin kendisi götürüyor. O bile dayanamamiş yemiş biz ne yapalım herhalde bir yemek davetinde yemistir bir kerelik ben seviyorum kendisiniMasada yok yok
Canı çekti demek ki bizim yemeklerde çok güzel ne yapsinKadıncağız o güzel masada ekmeğe yuklenmis demekki ne zamandır yemiyorsa
Bize yemeğin kendisi götürüyor. O bile dayanamamiş yemiş biz ne yapalım herhalde bir yemek davetinde yemistir bir kerelik ben seviyorum kendisini
Çok bilgili bir doktor kimseden de korkusu yok çok cesur bir tatlı bir insan bende ayda yilda bir yerim hergün yiyemem teyzem Hataylı onlar hergün böyle şeyler yiyorlar oraya gidince mide fesati geçiriyorum bir ay kaldım teyzem de genç kız ken 50 kiloya dusmustum her yemekleri etli ve yağlıZaten katıldığı bir programda "hiç mi yemiyorsunuz hocam" dediler,
"Benim kilom yok, tansiyonum, şekerim yok, karaciğerimde yağlanma yok, ayda yılda bir yiyebilirim bana bi zararı yok" dedi...
"her gün her gün yemek yerine ayda yılda bir yiyin" dedi..
selam hanımlar katılamıyorum şu ara ayağımda dikişlerle yatıyorum görünmez kaza işte ,pazartesiden itibaren buralardayım inşallah
selam hanımlar katılamıyorum şu ara ayağımda dikişlerle yatıyorum görünmez kaza işte ,pazartesiden itibaren buralardayım inşallah
çoooooook geçmiş olsun canım Allah şifa versin
Ah canım ya cok geçmiş olsun.
Ay hafi inşallah Canım kıskananlar çatlasın onların bakışları gözümün önüne geldideGünaydınlar millet biraz fa zla yedigimden ötürü gramla gidiyor kilolar ama olsun ahh ahh mart ayı çıkınca böyle 50 kilo oluyomusum offf ne güzel olur hem eşimin memleketine gideceğim nisanda insallah kiskananlar catlasın
Evet gördüm bende doğruları söylüyor taşa tutulur artıkAh ya yazık şu Karatay'la herkes dalga geçiyor
Canım yediği lahmacun ki Karatay'da serbestKadıncağız o güzel masada ekmeğe yuklenmis demekki ne zamandır yemiyorsa
Simdi sen böyle söyleyince daha bir havayagirdimAy hafi inşallah Canım kıskananlar çatlasın onların bakışları gözümün önüne geldide
Canım yediği lahmacun ki Karatay'da serbest
Girgir Oray'a hakediyorsunSimdi sen böyle söyleyince daha bir havayagirdim
Evet ayda 1 sefer yiyoruz bende Karatay yapıyorum hatta bugün lahmacun günümVay be serbest demek yok artik.
Vay be serbest demek yok artik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?