• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 ŞUBAT- 1 NİSAN ARASI 8 HAFTALIK KİLO VERME YARIŞMASI

Günaydınlar millet biraz fa zla yedigimden ötürü gramla gidiyor kilolar ama olsun ahh ahh mart ayı çıkınca böyle 50 kilo oluyomusum offf ne güzel olur hem eşimin memleketine gideceğim nisanda insallah kiskananlar catlasın :KK70:

Günaydın herkese...
Yürüyüşe çıkacağım şimdi... Bi aksilik olmadığı surece her gün yürümeye çalışacağım..

yesa yesa ben kilo alırım nasılsa sen en iyisi beni listeden çıkar clemantin clemantin i yaz... Ben yine buralarda takılırım :aa:

Bize yemeğin kendisi götürüyor. O bile dayanamamiş yemiş biz ne yapalım herhalde bir yemek davetinde yemistir bir kerelik ben seviyorum kendisini

Zaten katıldığı bir programda "hiç mi yemiyorsunuz hocam" dediler,
"Benim kilom yok, tansiyonum, şekerim yok, karaciğerimde yağlanma yok, ayda yılda bir yiyebilirim bana bi zararı yok" dedi...
"her gün her gün yemek yerine ayda yılda bir yiyin" dedi..

Zaten katıldığı bir programda "hiç mi yemiyorsunuz hocam" dediler,
"Benim kilom yok, tansiyonum, şekerim yok, karaciğerimde yağlanma yok, ayda yılda bir yiyebilirim bana bi zararı yok" dedi...
"her gün her gün yemek yerine ayda yılda bir yiyin" dedi..
Çok bilgili bir doktor kimseden de korkusu yok çok cesur bir tatlı bir insan bende ayda yilda bir yerim hergün yiyemem teyzem Hataylı onlar hergün böyle şeyler yiyorlar oraya gidince mide fesati geçiriyorum bir ay kaldım teyzem de genç kız ken 50 kiloya dusmustum her yemekleri etli ve yağlı

selam hanımlar katılamıyorum şu ara ayağımda dikişlerle yatıyorum görünmez kaza işte ,pazartesiden itibaren buralardayım inşallah

Günaydınlar millet biraz fa zla yedigimden ötürü gramla gidiyor kilolar ama olsun ahh ahh mart ayı çıkınca böyle 50 kilo oluyomusum offf ne güzel olur hem eşimin memleketine gideceğim nisanda insallah kiskananlar catlasın :KK70:
Ay hafi inşallah Canım kıskananlar çatlasın onların bakışları gözümün önüne geldide :KK9::KK5::KK5:

Back