- 25 Ekim 2008
- 52.629
- 114.822
- 1.223
Ben haftada 1 diye biliyorum...Evet ayda 1 sefer yiyoruz bende Karatay yapıyorum hatta bugün lahmacun günüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben haftada 1 diye biliyorum...Evet ayda 1 sefer yiyoruz bende Karatay yapıyorum hatta bugün lahmacun günüm
Bende yiyecem akşama arkadaşlarla Antep gecesi yapıcaz orada olur mutlakaEvet lahmacun serbest.. Canım çekti bak akşama yiyeyim
Ben ayda diye biliyorum Canım yanlış hatırlamıyorsamBen haftada 1 diye biliyorum...
Girgir Oray'a hakediyorsun darısı bizlerin başına bilirim erkek tarafının kıskançlığını gidince unutmazsan bana mutlaka yaz sevincine ortak olmak istiyorum
Heyecan iyidir Sana moral ve motivasyon verir Canım sevindim heyecanlanmana dur bende sanki nisanda eşimin memleketine gidicek gibi yapayımda azıcık heyecan yapayımAy canım inşallah o günler gelir ya çok heyecanlandirdin ben...en son gittiğimde çok hamile ve çok sisiktim
Heyecan iyidir Sana moral ve motivasyon verir Canım sevindim heyecanlanmana dur bende sanki nisanda eşimin memleketine gidicek gibi yapayımda azıcık heyecan yapayım
Yap canım.yap çok iyi motivasyon oluyor valla
Gecmisolsuncanimçok sagolun hanımlar
Eki Görüntüle 1765428 Karatay yapanlara gelsin
Karatay da ayda bir bir lahmacun yenilebiliyooooo....Eki Görüntüle 1765428 Karatay yapanlara gelsin
Ya oylsde kadin ip gibi zaten niye bu kadar takildiniz anlayamadim birakin yesin o sizin sağliğiniz için öyle menüler veriyo kendisi zapzayif istediğini yiyebilir bnceKaratay da ayda bir bir lahmacun yenilebiliyooooo....
Ya oylsde kadin ip gibi zaten niye bu kadar takildiniz anlayamadim birakin yesin o sizin sağliğiniz için öyle menüler veriyo kendisi zapzayif istediğini yiyebilir bnce
Moralini bozma cnm bnce gayet iyi menünMerhaba kızlar
Bugun ki menum
Sabah 1,kase tarhana çorbası 2 dilim çavdar ekmeği
Öğlen yarım tabak yağsız makarna
Akşam yarım kase domatesli sehriye çorbası fırında et patates 1 kase cacık
2 lt su ancak olur. Bugun evdeydim yürüyüş yok yapabilisem leslie yapicam
Bugun pek iyi gitmedi ne yazık ki
selam hanımlar katılamıyorum şu ara ayağımda dikişlerle yatıyorum görünmez kaza işte ,pazartesiden itibaren buralardayım inşallah