tamam canım ama limonum yok maalesef, portakalda bitti yoksa onu koyardım, belki aldırırım birine:)Süpersin Canım bende deniyecem bunu dr.ümit Aktaş'ın sitesinde görmüştüm kış çayı diye deniyecem birazdan aktardan alırım hadi bugün birlikte başlıyalım
sorma canım mahvoldum resmenMenün güzel Canım afiyet olsun evet nohut turp faydalı sma malesef gaz yapıyor
Tamam tatlım bende malzemeleri temin edicem senin bitirme huyun yokmuş ya ondan dedim hergün buraya yazar birlikte bitiririz kaç gün içicez yani maydonoz suyu içiyorlar ya 15 gün ara veriliyor bizde öyle yapıcakmıyıztamam canım ama limonum yok maalesef, portakalda bitti yoksa onu koyardım, belki aldırırım birine:)
evet canım o huyum çok fena, sende al malzemeyi başlayalım inşallahTamam tatlım bende malzemeleri temin edicem senin bitirme huyun yokmuş ya ondan dedim hergün buraya yazar birlikte bitiririz kaç gün içicez yani maydonoz suyu içiyorlar ya 15 gün ara veriliyor bizde öyle yapıcakmıyız
Canım ay bebişesorma canım mahvoldum resmenemziriyorum birde bebeğimde gaz bombası oldu turpu ilk oğluma hamileyken çok yemiştim tirotimde sıkıntı çıkmıştı, şimdi yine canım çok istiyor bir araştırıcam tiroitle bir alakası varmıydı tam olarak unuttum
Bende araştırırım yazarım buraya Canım merak etmeevet canım o huyum çok fena, sende al malzemeyi başlayalım inşallahbir bakıyım canım gün belirtmemişler ama araştırayım :)
Canım ay bebişehiç bilmiyorum ki turp tiroitle alakasını bir araştır istersen
kendi sitesine baktım ama gün yazmıyor, biz de bir hafta içip iki üç gün ara mı versekBende araştırırım yazarım buraya Canım merak etme
yok canım rahatsızlığım, ben nasıl yapayım o zaman?Nego ben bu tarifi Türk diyabeti cemiyetinden bulmuşum şimdi buldum tarif aynı sadece bal yok tatlım bende tip2 diyabet var sordum 2 gün uygulayıp 3-4 ara vermem söylendi senin bir rahatsızlığın var mı
İstersen benim gibi uygula istersen 1 haftada iç 1 hafta ara ver karar senin ama birlikte başlıyalım birbirimizi takip edelimyok canım rahatsızlığım, ben nasıl yapayım o zaman?
tamam canım Allah ın iziniyle başlayalım gitsin bu kilolarİstersen benim gibi uygula istersen 1 haftada iç 1 hafta ara ver karar senin ama birlikte başlıyalım birbirimizi takip edelim
Tamam Canım başlayım ki gitsin şu kilolartamam canım Allah ın iziniyle başlayalım gitsin bu kilolar
sağol canım bende başlıyım en iyisi çünkü başka spor yapamıyorum bebeğimden dolayıYaarin basliyorum
Eki Görüntüle 1764581
ayy çok güzel kesin başlamam lazım:)Benim göbeğim belli inanmazsın ama kocamandı Noel baba gibiydim kızlar bikini bölgemi göremiyordum düşünün 1 ay boyunca önce 10 ile başladım sonra 200 mekik çektim şükür şuan iyi tavsiye ederim
menü güzel canımIyi geceler kızlar bugun rahatım misafirlerim gitti menümü paylaşayım
Sabah kalkınca bir büyük bardak ılık limonlu su
Ardından 3 kuru gün kayısısı üstüne yine büyük bardak ılık su
SABAH KAHVALTI
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
1 dilim tam bugday ekmeği
3 zeytin şekersiz çay
ARA
1 Türk kahvesi şekersiz
ÖĞLEN
(Sinemadaydım)
1 küçük boy patlamış Mısır
1 kutu zero kola
AKŞAM
Izgara tavuk salata
1 kutu ayran
Gün boyunca hazırladığım 2 litre limonlu tarcınlı su
Gece yatarken de hibiskus çayımı içeceğim
kızlar akşam yazamadım ama bende dünkü menümü yazayım. sabah 2 yumurtadan omlet yanına çok yarım dilim ekmek 4 bardak şekersiz çay.
ara öğün bir tane küçük ayva
öğle yemeği bir kepçe mercimek çorbası , bi küçük dilim börek , bi kase yoğurt
öğleden sonra 1 avuç kuruüzüm ve leblebi karışık , 1 tane elma
akşam yemeği bi kase domates çorbbası, bi tabak kurufasülye , 2 tane dolma ve salata
yatmadan önce bi portakal
yarım saat yürüyüş. bir buçuk litre su.
canım hepimiz istiyoruz inan evet çok zor ama kendimiz için başarmamız lazım kimse için değilgünaydınnn. fikirdelisi dibi gördü bugun. hep ay kilo verim deyip hep ipin ucunu kaçıran ben....bugun kabanımın düğmelerinin gerildigini hissetmem, pantolonumun belimi iyiden iyiye sıkması, akşam tatlı yerken ablamın eşinin sen kilo veremezsin yaaa demesi, herkesin beni potansiyel tatlı canavarı olarak görmesi son damla oldubu yıl evliliğimin 10. yılı. bu benim için inanılmaz motivasyon aslında. neyse kendime kızıyorum. ekmek aramam ama tatlı benim için en büyük zaaf. bir silkelenmem lazım geç bile kaldım
evet ben bu sefer eşime bile söylemiycem, kesinlikle katılıyorumGünaydın Canım keşke herkese diyet yaptığını söylemeseydin bende pişmanım birde eniştene inat zayıflayacaksın bol bol tarçın tüket yemeklerinde içeçeklerinde ben geceleri jelibonsuz uyumayan bir insandım şuan midem bulanıyor herşey beyinde bitiyor sende beyninde bitir ve eniştene gereken cevabı ver
1 saat yürüyüşümüde yaptımmm ohh
hanımlar süper spor yapıyorsunuz maşallah sizeBende 3 saat yürüyüşümü yaptım şimdi sıra spor salonunda
canım ekledim çayı seni etiketledimNego hem twk tek okuyorsun. Hemde yorum yapiyorsun teşekkürler.
Zencefilli cay tarifini rica edeyim :)
Sevgili eflalim süpersin herkese tek tek cevap yazmissin bravo bravo bravo.....
canım çok mu olmuş yediklerimOhhh yiye yiye zayıflicam diyorsun menün güzelmiş Afiyet olsun canım
canım yeni atlattık o hastalığı bütün aile çok geçmiş olsun, ben acile gidip iğne yaptırdım ilk defa hastalıktan ağladım o derece kötüydüm sende öyleysen git acileKızlar şuan battaniye içindeyim. Bütün kemiklerim ağrıyor. Etlerim ağrıyor.
Ilaç kullanıyorum kızlar teşekkür ederim.
Oglan bir uyuyor bir uyanıyor.
Cok yorgunum. Biraz uzansam bir daha kalkamam diye korkuyorum. Oturuyorum boş boş tv ye bakıyorum.
ah canım az yiyorsun önemli olan dengeli yemek dikkat etMerhaba kizlar,
Bugün bir güzel bayilmisim hayatımda ilk oldu. Hastaneye götürdü babam doktor yıllardır tanıdık bir güzel kızdı bana bu hal ne diye serum taktı iki tanesonra annemlere geçtik annem öyle bir sofra hazırlamış ki ... ben tabağıma incir ceviz falan aldım kızdı Yemen lazım diye azcıcik bir şeyler yedim bu hafta inşallah + olmaz da böyle kalmaya razıyım. Of bir an önce gelirim kendime inşallah
geçmiş olsunİkinizede geçmiş olsun canım bende bugün merdivenlerden düştüm ya nasıl becerdiysem artık kolum biraz ağrıyor
çok güzelBugün ki menüm
KAHVALTI:
1 haşlanmış yumurta
Salatalık
Domates
3 zeytin
1 kepek ekmek
1 saat yürüyüş
1 bardak zencefil limon kabuklu çay
ÖĞLEN:
1 tabak pırasa yemeği
Makarna omleti
AKŞAM:
1 kase mercimek çorbası
Salata
1 dilim kepek ekmek
Su 2,5 lt
Herkese Geçmis olsun
Bugünkü Sofram
Kahvaltim 1 kepekli ekmek, beyaz peynir, labne peynir, siyah zeytin ve sade kahve
Öglen 3 haslama sosis 1 kepekli ekmek ve 1 portakal
Aksam Annem evde dolma hazirliyor ama yememeliyim disardan sandvic alacam.
20 mekik
20 squat
50 ip atlama
2 lt su
hım sabah cıs var ama diğerleri güzelMenum canlar
Sabah
1 küçücük dereotlu poğaça
1 bardak sekersiz cay (limonlu)
Öğlen
1 bardak tarcinli Türk kahvesi
Aksam
1 kase yogurtlu corba
1kase marol salatasi
1dilim tahil ekmek
Ara öğün
Tarcinli 1 det muz (küçük)
Su 3 litre
Spor 2 saat yürüyüş (tempolu)
İyiaksamlar kızlar bugünkü menüm
Sabah peynir 5 zeytin 1 çay kaşığı bal maydonoz iki dilim etimek
Ara türk kahvesi 5 findik
Öğle iki dilim kepekli tost ekmeği 160 gr light ton baligi
Nescafe şekersiz leblebi bir avuç
Akşam 1 kase yeşil mercimek 2 yemek kaşığı eriste taze soğan
1 türk kahvesi daha içerim
1 saat yürüyüş ve 3 lt su olur
Kacamaksiz bitiririm inşallah bu günü
ayyy canım ya tebrik ederim ne güzel bir haber
menün ve sporun yine süperİyi akşamlar kızlar bugünki menümkahvaltıda 10 adet zeytin,2 parça peynir,1 muz ,1 kivi 2 bardak tarçınlı süt sonra 3 saat yürüyüş ve 1 saat Kardio ve 1 saat ağırlık çalıştım akşam ise haşlanmış et zeytinyağlı salata gün boyunca 3 litre su şimdi sadece şekersiz çay içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?