1 ŞUBAT- 1 NİSAN ARASI 8 HAFTALIK KİLO VERME YARIŞMASI

Evet Canım çok geçde olsa anlıyoruz söylenmemesi gerektiğini

spora başladım şimdi inş gider ama bana kasıt var ya pazar da kayınvalidem geliyo ama bu kez bırakmak yok :)

niye kızayım canım.. Allah'tan çayla aram yok gerçi olsa da şekersiz içiyorum.. ben özellikle şerbetli tatlılara hayır diyemiyorum. her gün mutlaka tatlı yiyorum. en kötü çikolata yiyorum düşün. ama yemeyeceğim artık. SÖZ

Canım sen @eflalim ile birlikte zencefil çayı içecez sende yapsana hem içinde tarçın var tatlı isteğini yok eder

Canım sen @eflalim ile birlikte zencefil çayı içecez sende yapsana hem içinde tarçın var tatlı isteğini yok eder

[QUOTE="eflalim, post: 45016153, member: 214143"

canım çok mu olmuş yediklerim [/QUOTE]
Yok canım benim çok olmamış.tam kararında beğendim. Zaten uzun süre aç kalmak zayıflatmıyor. Vücut kendini rölantiye alıyor. @eflalim

Bende malzemeleri alip denicem cok tesekur ederim canim

aynen cok dillendirdim. hep diyete başlicam deyip hiç kilo veremedim. iş yerinde de öyle maalesef. samimi oldugum bi abim sen kilo verecen de ben görücem demişti bana

Herkese kulaklarini tika kuzum ve harika bi sekilde devam et benim fikrimcede sen kilo vericeksin bana guven

Menun guzel kuzum nohutta cok tok tutar ama gaz yapar dogruuuu

Ben bugun basliyorum gel beraber yapalım ortim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…