- 29 Kasım 2014
- 22.104
- 27.504
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aa sende mi asker bekliyorsun canımmm
geçmiş olsun sana da ben de felaket sakarımdırİkinizede geçmiş olsun canım bende bugün merdivenlerden düştüm ya nasıl becerdiysem artık kolum biraz ağrıyor
Sabah
1 tane kepekli tost (az kasarli lorpeynirli)
1 zencefil cayi
Öglen
1 tabak yesil fasulye
1 kase cacik
Aksam
Firinda tavuk
1 kase bol salata
1 dilim tahil ekmek
Ara öğün
Tarcinli sütlü kahve
Su 2.5 litre
Spor 1 saat yürüyüş ve mekik programinin ilk günü
merhaba bende menümü vereyim
SABAH
1 yumurta ekmek arası
ARA
2 tane form bisküvi
ÖĞLE
3 tane köfte
1 kase tarhana çorba
ARA
1 portakal küçük
AKŞAM
5 yk pırasa yemeği
1 kase yoğurt
4 litre su
kız bu burda denirmi şimdi benimde canım çekti şimdi bu aralar hep fire verdim bugünde vereyim bende çikolatalı pankek yapayım barikızlar adet günüm yarın canım bi tatlı istedi dayanamadım sonuç bir porsiyon kaymaklı fıstıklı kadayıf
kızlar adet günüm yarın canım bi tatlı istedi dayanamadım sonuç bir porsiyon kaymaklı fıstıklı kadayıf
kız bu burda denirmi şimdi benimde canım çekti şimdi bu aralar hep fire verdim bugünde vereyim bende çikolatalı pankek yapayım bari
canım valla normalde yapmazdım ama eşimin yeğeni bizde ona sözüm vardı, ama yapıpta yememek olmaz dimiKızlar lütfen açık açık yazmayalimm o yediğimiz zararlı şeyleri
Clemantin sen de haaaaaaaa
canım valla normalde yapmazdım ama eşimin yeğeni bizde ona sözüm vardı, ama yapıpta yememek olmaz dimi
neee sakın yapma ben ettim sen etmekız bu burda denirmi şimdi benimde canım çekti şimdi bu aralar hep fire verdim bugünde vereyim bende çikolatalı pankek yapayım bari
İnşallah canımYok tatlim bekledim bende cok şükür geldi darisi sana INŞALLAH
Dur demin ki mesajımi anlamadın sen bi daha yapayım
Ohh bugün de 710cal. Almışım sadece.
Çokk şükür [/QUOTE
Ne kadar kalori aldgnı nerden anlıyosun.hesaplama ile mi yiyosun yada telde program mı yuklu?